- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi derin_elvinnn
-
Inşaallah bir sıkıntı yoktur ama siz zaman kaybetmeden genel cerrahiden randevu alınSlm arkadaşlar. Adetimin başlamasından birkaç gün önce yani tam 1 hafta önce duşa girdiğimde sol göğsümün acayip acıdığını farkettim. Elle muayene ettiğimde nerdeyse göğsümün yarısını kaplayan avuç içi büyüklüğünde ve taş gibi sert bir kitle buldum. Hiç böyle birşey olmamıştı.
Netten araştırdım adet döneminde olabileceği adetle geçmezse bir sonraki hafta muayene edilmeli diyor. Adetimin son günleri ama bu kitlede bir yumuşama değişme yok. Takmıyordum ama hala değişmemesi korkutmaya başladı beni bugün.
Doktora gitmek için 4-5 gün daha beklemem lazım menstrasyon etkisinin bitmesi için.
Hiç böyle birşey yaşadınız mı? Yada etrafınızda duyduğunuz böyle durumlar yaşayanlar var mı? Adet dönemi için normal mi?
Kötü birşey çıkar mı diye çok korkuyorum. Kendim için bir korkum yok ama çocuklarım çok küçük daha.
Bu büyük yanılgı. Kanser ağrı yapmaz diye bir şey yok. Bu konu için demiyorum ama bende meme kanseri geçirdim. Ve kitle agriliydi hatta ağrısı koluma vuruyorduHemen en kötüyü düşünmeyin, öyle bile olsa artık hastalıktan kurtulma oranı çok büyük.
20 sene önce yaşlı teyzem bile atlatmıştı siz daha gençsiniz.
Kiii, benim bildiğim ağrı yapmıyor kesinlikle.. belki yağ bezesidir.
çok geçmiş olsun. Cuma gününe randevu aldım şimdi. İnşallah birşey yoktur. Benim aslında ünivBu büyük yanılgı. Kanser ağrı yapmaz diye bir şey yok. Bu konu için demiyorum ama bende meme kanseri geçirdim. Ve kitle agriliydi hatta ağrısı koluma vuruyordu
Allah bir daha yaşatmasın.Bu büyük yanılgı. Kanser ağrı yapmaz diye bir şey yok. Bu konu için demiyorum ama bende meme kanseri geçirdim. Ve kitle agriliydi hatta ağrısı koluma vuruyordu
Hemen yarın doktora git lütfen, mamografi çekerler ve hemen çıkar ortaya ne varsa...Slm arkadaşlar. Adetimin başlamasından birkaç gün önce yani tam 1 hafta önce duşa girdiğimde sol göğsümün acayip acıdığını farkettim. Elle muayene ettiğimde nerdeyse göğsümün yarısını kaplayan avuç içi büyüklüğünde ve taş gibi sert bir kitle buldum. Hiç böyle birşey olmamıştı.
Netten araştırdım adet döneminde olabileceği adetle geçmezse bir sonraki hafta muayene edilmeli diyor. Adetimin son günleri ama bu kitlede bir yumuşama değişme yok. Takmıyordum ama hala değişmemesi korkutmaya başladı beni bugün.
Doktora gitmek için 4-5 gün daha beklemem lazım menstrasyon etkisinin bitmesi için.
Hiç böyle birşey yaşadınız mı? Yada etrafınızda duyduğunuz böyle durumlar yaşayanlar var mı? Adet dönemi için normal mi?
Kötü birşey çıkar mı diye çok korkuyorum. Kendim için bir korkum yok ama çocuklarım çok küçük daha.
Hayır emzirmeyi bitireli 2 yıl oldu. Çok tşkr ederim. Cuma gidicem inşallah birşey çıkmaz.Emzirme falan var mi? Benim tum vucusum kistik yapiya musait kimi bedenler boyle oluyor. Endiselenmeyin ve lutfen kontrollerinizi aksatmayin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?