• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğsümde kitle var

elsa00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
14
3
86
Kilis
Merhaba ben by ayın 25 inde 21 yaşıma giricem. Sol göğsüm sağ göğsüme gmre daha sert. 1-2 ay civarı zamandır farkettim bunu daha önce varmıydı bilmiyorum. Uzanıp sol kolumu boynumun altına koyup elimle sol göğsümü incelediğimde ceviz büyüklüğünde bir sertlikle karşılaştım sap göğsğme yaptıpmda hiç birşey yok. Sol göğüs ucum sağdakine göre daha koyu renk areola bölgeside öyle sapdaki pembemsi. Onun dışında akıntı içe çökme vb. Kanser belirtisi yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba henüz doktora gitmedim korkuyorum umarım önemli bişey değildir.

Bu tarz ablam yaşadı tam senin yaşındayken göğüsüne dokunduğunda yumurta boyutunda birşey ele geliyordu ve hafif ağrı yapıyordu ..Doktora gitti küçük bi operasyonla ameliyat olsu şimdi turp gibi

Ben yaşadım bu tarz bir olayı kalsiyum birikmesiymiş doktor öyle dedi,benimki de ceviz büyüklüğündeydi fakat hiçbir operasyona gerek kalmadan ilaçla atlattım geçti çok şükür. Meme kanserinde memeden önce koltuk altında kist çıkarmış genelde zaten. Şimdiden geçmiş olsun ama ben korkmayın derim.:KK54:

Sut bezeside olabilir

Ben yaşadım bu tarz bir olayı kalsiyum birikmesiymiş doktor öyle dedi,benimki de ceviz büyüklüğündeydi fakat hiçbir operasyona gerek kalmadan ilaçla atlattım geçti çok şükür. Meme kanserinde memeden önce koltuk altında kist çıkarmış genelde zaten. Şimdiden geçmiş olsun ama ben korkmayın derim.:KK54:
Teşekkğr ederim hepinize inş. öyle basit bişeydir içimi rahatlattınız :)

20x15 mm boyutunda fibroadenom çıktı. 6 ay sonra tekrar gel büyümemişse tedaviye gerek yok dedi gönderdi beni moralim bozuldu ama buna da şükür daha kötüsüde olabilirdi.
Tehlikeli bişey yokmuş sukur kontrollerini ihmal etmeyin

gogsunuze bi darbe alinca aciyor mu,mesela benim ufak yegenim minicik eliyle vurdu o kadar buyul bi aci hissettim ki mememde,korkuyorum size de tum kadinlara da soruyorum normal mi ki

Back