- 21 Mart 2008
- 42
- 1
-
- Konu Sahibi yellow angel
Arkadaşlar
Benim sağ ve sol göğsümde mm.lik kistler saptandı.aynı zamanda koltuk altında da varmış.meme ultrasonunda görüldü
ihmalden gidip cerraha göstermedim
bugünlerde koltuk altımda sancı oluyor.özellikle de sinirlenince
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bilgi verirse sevinirim
merhaba;
bende sol kolumda ve koltuk altımda başlayan bir ağrı için gittiğim cumartesi günü,
sol gögsümde saat 3 hizasında 1 cm büyüklüğünde kitle ve birkaç adet basit kist olduğunu çekilen ultrason sonucunda öğrendim.O an ki hissettiklerimi tahmin edebiliyorsunuzdur.Şaşkınlık,endişe,üzüntü,korku ve dahası....
Sonuçla birlikte genel cerrah olan doktorumla görüştüğümde bana; bu kitlenin kadınların %40ında olduğunu , iyi huylu göründüğünü , yapılacak 2 işlemin olduğunu 1 'i : Biyopsi 2.'si : 3 ay sonra kontrol büyüdüğü taktirde de alınması.., kararı benim vereceğimi , zaman zaman ağrı yapabildiğini söyledi.
Şimdi ya biyopsi yaptırıcam ,ya başka birkaç doktorun daha görüşünü alıcam,ya da aldırıp kurtulurum düşüncesi ile bıçak altına yatıcam.
Ne yapacağımı bilmiyorum
Benimde kol altımda ve göğüsümde bir kistle tesbit edilmişti kışıunn .Aynı senin yaşadıgın tedirginlikleri yaşadım ilk duyduğumda.Benim lenf bezi şişmesiymiş meğer 1.5 cm büyüklüğündeydi.Dr 1 ay sonra kontrole çağırmıştı ve gittiğimde şaşırmıştım beze yok olmuştuu...Bana drum büyüyebilir büyürse alınması gerekir ,biopsi vs. demişti.ama allaha şükürler olsun kurtuldum.İnşallahh senınkide büyümeden öylece kaybolup gider.:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaslşar...bendede geçen yaz kıtleler farkettık...hemen gıttık...doppler le bakıldı...yogun fıbroglenduler doku tespıt edıldı dıye rapor verıldı...cerrah ıse hıç bırsey yok ...zararlı degıl dedı...bendede ozellıkle adet oncesı muthış agrı oluyor...bu yaz tekrar kont.olurum belkı...