göğsüm yara oldu

canım GARMASTAN diye bir krem var.ben 24 ekimde özel bir hastahanede doğum yaptım.orada hemen bunu sür dediler.ben bunun üzerine birşey tanımıyorum.tamamen bitkisel.göğsünü temizlemene de gerek yok.bebeğe yararlıymış bi bu kremin içeriği.bazı arkadaşlarıma da önerdim.açık yara haline gelenlerinkini bile geçirdi.yalnız her emzirmeden sonra kullanman gerekiyor.mercimek tanesi kadar al eline,iyice sür.sonra göğüs pedi koy.karbonatlı su sürme dedi bana hemşireler.kurutuyormuş.kısa süreli bir rahatlama oluyor sonra çok kötü oluyor dediler.duymuştum doğum öncesi,iyi ki uygulamamışım.her emzirmeden sonra da garmastan ı kullandım.hiç yara olmadı.sağlıklı haberlerini beklerim.....

Canım Garmastan ın fiyatı ne kadar benimde gögüs uçlarım çok kötü

garmastan 22 lira yanlış hatırlamıyorsam..
galiba bu yaraları geçirecek bir ilaç yok, ben de ayn dertten muzdaribim,yazılanların hepsini denedim,, şimdi bepanten merhem sürüyorum, emzirmeden yıkayıp zeytinyağı sürüyorum geçirmedi ama rahatlattı biraz, belki sizinkileri geçirir. herkese kolaylıklar diliyorum..

kaydirigubbakcemile5
CANIM BENIM GITTIGIM HAMILELIK,ANNE VE BEBEK BAKIM KURSUNDA OGRENDIKLERIMDEN GOGUS UCUNDA OLUSACAK YARALAR ICIN 2 SEY ONEREBILIRIM BIRINCISI HAVUCU RENDELE GOGUS UCUNE KOY VE SUDYENLE KAPA ..IKINCISI LAHANAYI COK AZ HASLA ORTADAN 2 YE KESIP ONU DONDURUCUYA KOY SOGUYUNCA GOGUSUNE DAYA...AYRICA EVDEDE SUDYEN GIYMEMEYE CALIS OLABILDIGINCE GOGUSLERIN HAVA ALSIN..UMARIM YARDIMCI OLABILMISIMDIR..

konu açılalı epey olmuş ama benden de bi öneri
benimde uçları çok yara oldu tepine tepine ağlayark emzirdim lansinoh kullandım amaişe yaramadı benim yaraları iki günde geçiren TAHİN yağı hani (pekmez tahin) hani tahin bekleyince üstüne bi yağ çıkar ya işte o her emzirmeden sonra sürdüm ve bingo iki günde iyileşti

arkadaşlar ben daha doğurmadım ama ucu olmadığı için büyürken ucu yarıldı.lansomast kullandım ama geçmedi.havuçla tahini deniycem.

Sizi cok iyi anliyorum.Ben o günleri geride birakali birkac sene oldu ama dün gibi hatirlayabilyorum o canimin yanisini.dislerimi sikarak emzirisimi.Bana da doktorlar o kullandiginiz pomatlardan verdi ama dediginiz gibi hic fayda etmedi.Burda (ben Avusturya`da yasiyorum) bu durumunuzda hastanenin dogum bölümüne gittiginizde Lazerle tedavi ediyorlar.Tedavi süresi 4 gun.Lazer isinini gögüs uclarina tutuyorlar.Tamamen geciriyor,hicbirsey kalmiyor diyemiyorum ama diger pomatlara gore daha iyi sonuc veriyor.

slm canım bende komşunun kızından duydum soğan suyu sürmek çok ii geliyomuş.silince kokuda kalmıyomuş denize düşen yılanada sarılır

benimde 2 hafta aglaya aglaya emzirdim..bepanten kullandim..daha sonra gecti..emmenin sonlarina dogru acim azaliyordu..
simdi ise hic aci yok sukur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…