- 12 Haziran 2016
- 605
- 739
- 28
kızlar benim göğüslerim çok küçük olmasa küçük 80 tam doldurmuyor. aktarcıda (lokman hekim) göğüs büyütme kremleri gördüm acaba nasıl onlar aktarcıda erkek vardı soramadım utandım lütfen bana yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl taşınır canımBu konu taşınır ben diyim keşke göğüs bakımı bolumune açsaydın orada sana yardım edecek konular mevcut
Ben oluyorum o kişi konu sahibine yazacaktım tamdaKızlaaaaar memesini büyütebilen var mııııı
evet canım ilk defa açtım ne yapmalıyım lütfen yardımcı olYönetim görünce taşır ama ban sebebi olabilir ilkkez mi konu açıyorsun canım?
senindemi küçükKızlaaaaar memesini büyütebilen var mııııı
evet ya benimde 75 dolduruyor ama yok gibi duruyor 80 takıyorum boş kalıyorvalla bacım yetiyor 75 -80 civarı bişeler
gönül ister 85-90 olsun ama napıcan
Mune ablayı etiketle görünce taşır konunuevet canım ilk defa açtım ne yapmalıyım lütfen yardımcı ol
Koptum :)))valla bacım yetiyor 75 -80 civarı bişeler
gönül ister 85-90 olsun ama napıcan
Ben oluyorum o kişi konu sahibine yazacaktım tamda
nasıl etiketleyeceğim canım kusura bakma ben yeniyimMune ablayı etiketle görünce taşır konunu
Ben etiketledim arada :) gördü zaten taşınır şimdi :)nasıl etiketleyeceğim canım kusura bakma ben yeniyim
yanlışmı oldu
çok sağol canım sen buyuttunmuBen etiketledim arada :) gördü zaten taşınır şimdi :)
75 dolduruyorsa ne istiyorsunuz?evet ya benimde 75 dolduruyor ama yok gibi duruyor 80 takıyorum boş kalıyor