Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğsü küçük olanlar buraya

ben 1.65 65 kiloyum arkadaşım benden küçük o da benimle aynı kiloda boyda göğüsler kocaman 80den taşıyo onu gördükçe kendimin küçük diye öfkeleniyorum

Nasıl? Biz de yararlanalım :olamaz:
Şimdi şöyle canlar :) adaçayı +rezene içtim günde uçkez ama bünyeden bünyeye fark var siz ona göre karar verin ben azcık tezcanlıyım da :) bide nette yapılışı yazan şerbetçiotu kremi var siz hazırlayacaksınız yani (gerçi ben yazarım ) kimyon çörek otu bunlarıda ağızdan aldım yanlız çörek otunun kilo yaptığını okudum bugün bana etki etmedi kilo problemim yok baştan uyarayım ben kilo konusunda

Şimdi şöyle canlar :) adaçayı +rezene içtim günde uçkez ama bünyeden bünyeye fark var siz ona göre karar verin ben azcık tezcanlıyım da :) bide nette yapılışı yazan şerbetçiotu kremi var siz hazırlayacaksınız yani (gerçi ben yazarım ) kimyon çörek otu bunlarıda ağızdan aldım yanlız çörek otunun kilo yaptığını okudum bugün bana etki etmedi kilo problemim yok baştan uyarayım ben kilo konusunda
büyüdüğünü fark ettin yada beden değişimi oldumu canım ne kadar büyüdü

büyüdüğünü fark ettin yada beden değişimi oldumu canım ne kadar büyüdü
Oldu canım olmaz mı ? Olçum 90 a kadar çıktı b cupu rahatlıkla kullanabiliyorum şimdi :)ama sonucu 3-4 ay gibi surede gördüm gerçi ramazan da kilo verince oradan da 1 cm lik kayıp oldu 89 şimdi o kadarcık kayıptan da bişey olmaz

X