Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama yok gibi oluyor penye giyince senin resimdeki gibi olsun75 dolduruyorsa ne istiyorsunuz?
Şimdi şöyle canlar :) adaçayı +rezene içtim günde uçkez ama bünyeden bünyeye fark var siz ona göre karar verin ben azcık tezcanlıyım da :) bide nette yapılışı yazan şerbetçiotu kremi var siz hazırlayacaksınız yani (gerçi ben yazarım ) kimyon çörek otu bunlarıda ağızdan aldım yanlız çörek otunun kilo yaptığını okudum bugün bana etki etmedi kilo problemim yok baştan uyarayım ben kilo konusundaNasıl? Biz de yararlanalım![]()
büyüdüğünü fark ettin yada beden değişimi oldumu canım ne kadar büyüdüŞimdi şöyle canlar :) adaçayı +rezene içtim günde uçkez ama bünyeden bünyeye fark var siz ona göre karar verin ben azcık tezcanlıyım da :) bide nette yapılışı yazan şerbetçiotu kremi var siz hazırlayacaksınız yani (gerçi ben yazarım ) kimyon çörek otu bunlarıda ağızdan aldım yanlız çörek otunun kilo yaptığını okudum bugün bana etki etmedi kilo problemim yok baştan uyarayım ben kilo konusunda
Oldu canım olmaz mı ? Olçum 90 a kadar çıktı b cupu rahatlıkla kullanabiliyorum şimdi :)ama sonucu 3-4 ay gibi surede gördüm gerçi ramazan da kilo verince oradan da 1 cm lik kayıp oldu 89 şimdi o kadarcık kayıptan da bişey olmazbüyüdüğünü fark ettin yada beden değişimi oldumu canım ne kadar büyüdü
Ovv benim kure başladığım ölçüyü bilsen oklavayla kovalarsın beni tikkam :)75 dolduruyorsa ne istiyorsunuz?
Olmaz öyle benim ölçüm 90 benim de öyle durmuyorama yok gibi oluyor penye giyince senin resimdeki gibi olsun
küre başladığında ölçün neydiOvv benim kure başladığım ölçüyü bilsen oklavayla kovalarsın beni tikkam :)
Ölçümü hatırlamıyorum tam ama 9-10cm lik büyüme oldu ondan eminim bakküre başladığında ölçün neydi
canım konu taşındımıÖlçümü hatırlamıyorum tam ama 9-10cm lik büyüme oldu ondan eminim bak
Evet taşınmış canım bdv de değilsin artık göğüs bakımı forumundasıncanım konu taşındımı