ben almanyada yaşamıyorum ama cevap vermek istedim
ben doğduğumdan beri burdayım ya babam 18 yasında gelmis buraya sonra yazın trye gittiğinde annemle tanısmıss sonrada benn iste:)
bende esimle ortak bir tanidigimiz sayesinde tanistim. birimizden hoslandik ve bir yil telefonla ve arada iki kere yanima geldi öyle görüsebildik ve sonra evlendik 3 yildir evliyiz bir kizimiz var 1,5 yasinda ve cok mutluyum dediginiz gibi sadece yalnizlik kötü burada ama dil sorunu cözüldügünde onunda ortadan kalkacagini biliyorum ve umutla o günü bekliyorum sonucta yalniz bir adada degiliz yeni dosluklar arkadasliklar da edinebiliriz.dünyanin heryeri ayni nasilsa yeterki .
aslinda aramizda pek fark yok hayatlarimiz arasinda ya ben basta buraya adapte olmakta zorluk cektim .ama oglum dogdu dunyam deyisti.mutluyum sukur allahima.ama yureyimde bi yer vatanim ailem diye sizliyo.kimsesizlik yannizlik cok zor.sanirim sen benden once alistin buraya cok guzel.en kisa zamanda dil sorununu cozersin insallah.kizinida allah bagislasin tanistigima memnun oldum kizinla esinle mutluluklar dilerim cokkkkkkkkkkkkkkkka.s.
Aysimacim ben esimle internette tanistim o 20 yil once gelmis yaz tatilinde gelene kadar nerdeyse 1 yil msn de konustuk ama evlilik dusuncemiz yoktu yazin 6 hafta beraber gecirince karar verdik evlendik ama oturum alamadim 1 sene ben ist evde esim almanyadaki evde tek basimiza oturduk bu arada ben hamile kaldim hamileligim istanbulda gecti ama doguma 2 hafta kala vizemi aldim ve burda yaptim dogumumu su an 4 yasimda oglum var kindergartena gidiyor ben almanca ogrenmek icin ugrasiyorum su an calismiyorum evdeyim burda aileden kimse yok ama bu ara tr den geldiler yalniz diilim
allah bagislasin oglunu kizinida kolay bi dogumla sag salim alirsin kucagina insallah.
cokokiz bayiliyorum forumda yazilarina cok tatlisin dur bi rep verim sana kelebegin artsin:)))
gene iki dakka girdim kismeyi goremedim optum hepinizi ozledim
sizin de ilginç ve güzel olmus bu arada çok tesekkür ederim cnm:) sende çok tatlısına.s.
aysima81 haklısın iyiki tanısmıslar:)
selam gurbetciler bende 2003 de buraya geldim insan ilk zamanlar alisamiyor ama zamanla alismak zorunda ´kaliyorsun gurbetlik cok zormus ben bunu ogrendim hayat cok zor ben su an almanca kursuna gidiyorum oda ayri bir dert oturumu seneye bakalim suresiz yapmak istiyorum 5 senelik olunca veriyorlarmis galiba bakalim ne olacak kendinize iyi bakin