Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam bende 97 de evlenip geldim.Alistinmi derseniz bazen öyle bi zaman geliyoki herseyi birakip gitmek istiyorum özellikle yazlari türkiyeyi tvde gördükce ailemdende kimse yok burda bir ablam avusturyada bende burada nasip iste 1 oglum 1 de kizim var.Simdide 25 haftalik hamisim hayirlisi:enbuyukkk:
arkadaşlar bende birkaçgün önce üye oldum sayılır herkese merhaba çok güzel bir site
benimde burda kimsem yok ailemden .ama canim yannizligi bilirim ozelikle kimsesizligi inan cok derinden.ama artik dunya sekerleri evlatlarin var onlara saril ozlemlerini dindirmeye calis .ben oyle yapiyorum bizim yazgimizda buymus.gurbetlik aile ozlemi cok zor cokkk.bu arada insallah sag saglim bebeyini dunyaya getirirsin allah cocularinida magislasin
selam arkadaslar bende almanyadanim ben burda üyüdüm evliyim bide kzim var almanyadakiler nerden katiliyorsunuz
Iyi dileklerin icin tesekkürler canim bende senin gibi düsünüyorum.Cocuklar olmasa bilmiyorum günler nasil gecer simdi oglum okula basladi kizimda seneye basliyo insallah bide bebek olunca tamam artik hic bisey anlamam herhalde.a.s.:enbuyukkk:
hoşgeldin,
ben burda çok eğleniyorum ve herkese üye olmasını söylüyorum.gerçekten iyiki bulmuşum burayı:enbuyukkk:
candy38 allah rahmet eyleisn babana bayramda ne zor dimi benim babami kaybedeli 10 yil bitti yinede ayni aci oluyor bayrmalarda
aysimacim aynen canim hayaller hic kaybolmasin eninde sonunda olur hayat herkese karsi biyerlerinden zor oluyor napalim yasamaya devam iyiki cocuklarimiz var dimi.Biz dun itibari ile sorunumuzu cozduk en sonunda aaa yeter ya ne derseniz yapiyorum ama susmuyosunuz dedim bu cocugun sadece burda bi kadinla sorunu varsa o benim otorite eksikligim diil o kadinin otorite eksikligi herhalde catlak cok bu memlekette:))))esimde cok buyuttunuz bu konuyu dedi once hiperaktif dediler doktora gittik zeka testi yapti normalin ustunde zekasi ama norolojiye gondermem icin bi sebep yok cocuk 4 yas normal hareketlerini ypaiyor ogrenme zamani spora yetenegi var yaptirin dedi geldik konustuk kindergartenda sorun ne cocugun ehrseyi dort dortluk bi kadin var sabah 15 dakika oglen ben almadan 15 dak onun yaninda kaliyormus o zaman kadini dinelmiyomus sorun bu cikti cika cika bastan soylesenize cocukta ben sevmiyorum bu kadini dedi yani boyle sacma bisi beynimi dondurdu bi ara yazicam hiperaktif uzmani yapti kadin beni
sevgielrle:)
hayır canım ankara'lıyım.ama gurbette yaşayınca farketmiyor.her şehir bizim değilmi?Şeniz
meltem'cim,
yanıtın için sağol.acılar paylaştıkça azalsada hepimizin içini yakan ne çok şeyimiz var.çocuklarınızla ilgili yaşadıklarınıza çok üzülüyorum.çevremde bunu yaşayan o kadar çok insan varki.ama mücadeleden lütfen vazgeçmeyin.benim insanlarımın burda bu şekilde aşağılanmalarına inan dayanamıyorum.2.sınıf insan muamelesi yapılmalarına izin vermeyin ve sesinizi çıkartın.
bende senin vasıtanla bütün arkadaşların bayramını kutluyorum canım.
hepinize iyi bayramlarŞeniz
iki gün sonra bayram,ailem türkiyede 9 senedir buradayim ve bayramlarda cok icim burkuluyor..Cok garip geciyor burdaa bayramlar
slm herkese
slm tozpembe bende burada büyüydüm ama gercekten buranin bayrami güzel gecmiyor türkiye bambaska nerden katiliyorsun tozpembe
Aksini soylemedim zaten gurbette olunca hiiic farketmiyor, Turkiye' den olmasi yetiyor insanlarin... Ama nickindeki "38" dikkatimi cekti, Kayseri plakasi ya.:asigim: Şeniz