Göcmenlerimizin Göcüs Hikayeleri

arkadaşlar bende birkaçgün önce üye oldum sayılır herkese merhaba çok güzel bir site

Selam bende 97 de evlenip geldim.Alistinmi derseniz bazen öyle bi zaman geliyoki herseyi birakip gitmek istiyorum özellikle yazlari türkiyeyi tvde gördükce ailemdende kimse yok burda bir ablam avusturyada bende burada nasip iste 1 oglum 1 de kizim var.Simdide 25 haftalik hamisim hayirlisi:enbuyukkk::emir_bebek:

benimde burda kimsem yok ailemden .ama canim yannizligi bilirim ozelikle kimsesizligi inan cok derinden.ama artik dunya sekerleri evlatlarin var onlara saril ozlemlerini dindirmeye calis .ben oyle yapiyorum bizim yazgimizda buymus.gurbetlik aile ozlemi cok zor cokkk.bu arada insallah sag saglim bebeyini dunyaya getirirsin allah cocularinida magislasin:emir_bebek:

arkadaşlar bende birkaçgün önce üye oldum sayılır herkese merhaba çok güzel bir site

bende uye olali cok olmadi .aramiza hos geldin bende bir hafta once uye oldum.ama cok guzel bi site.tum sorunlarini paylasa biliyosun .insanlar cok samimia.s.

hoşgeldin,
ben burda çok eğleniyorum ve herkese üye olmasını söylüyorum.gerçekten iyiki bulmuşum burayı:enbuyukkk:

benimde burda kimsem yok ailemden .ama canim yannizligi bilirim ozelikle kimsesizligi inan cok derinden.ama artik dunya sekerleri evlatlarin var onlara saril ozlemlerini dindirmeye calis .ben oyle yapiyorum bizim yazgimizda buymus.gurbetlik aile ozlemi cok zor cokkk.bu arada insallah sag saglim bebeyini dunyaya getirirsin allah cocularinida magislasin:emir_bebek:

Iyi dileklerin icin tesekkürler canim bende senin gibi düsünüyorum.Cocuklar olmasa bilmiyorum günler nasil gecer simdi oglum okula basladi kizimda seneye basliyo insallah bide bebek olunca tamam artik hic bisey anlamam herhalde.a.s.:enbuyukkk:

selam arkadaslar bende almanyadanim ben burda üyüdüm evliyim bide kzim var almanyadakiler nerden katiliyorsunuz

ne guzel burda dogum buyumen bizler kadar zorluk cekmiyosundur.ben bremenden katiliyorum uc yasinda bi oglum bide subatin basinda insallah bir kizim olucak insallah:emir_bebek:

Iyi dileklerin icin tesekkürler canim bende senin gibi düsünüyorum.Cocuklar olmasa bilmiyorum günler nasil gecer simdi oglum okula basladi kizimda seneye basliyo insallah bide bebek olunca tamam artik hic bisey anlamam herhalde.a.s.:enbuyukkk:

ne guzel kocaman bir aile olacaksiniz .inan ben tek kardesim hep kocaman bir ailem olsun istemisimdir.bide kardesim olsun dilemisimdir.inan guzelim allahin verdigi vermediginde hayir vardir.dusun cogu insanin cocugu olmuyo.rabbim senin burdaki yannizligini bildigi icin sana armaganlar sunmus .insallah ailenle cok mutlu olursun .evlatlaerinda cok hayirli olurlar.hersey yureyinin diledigince olsun cocuklarini optumŞenizsenide tabi....

hayır canım ankara'lıyım.ama gurbette yaşayınca farketmiyor.her şehir bizim değilmi?Şeniz

candy38 allah rahmet eyleisn babana bayramda ne zor dimi benim babami kaybedeli 10 yil bitti yinede ayni aci oluyor bayrmalarda:KK43:
aysimacim aynen canim hayaller hic kaybolmasin eninde sonunda olur hayat herkese karsi biyerlerinden zor oluyor napalim yasamaya devam iyiki cocuklarimiz var dimi.Biz dun itibari ile sorunumuzu cozduk en sonunda aaa yeter ya ne derseniz yapiyorum ama susmuyosunuz dedim bu cocugun sadece burda bi kadinla sorunu varsa o benim otorite eksikligim diil o kadinin otorite eksikligi herhalde catlak cok bu memlekette:))))esimde cok buyuttunuz bu konuyu dedi once hiperaktif dediler doktora gittik zeka testi yapti normalin ustunde zekasi ama norolojiye gondermem icin bi sebep yok cocuk 4 yas normal hareketlerini ypaiyor ogrenme zamani spora yetenegi var yaptirin dedi geldik konustuk kindergartenda sorun ne cocugun ehrseyi dort dortluk bi kadin var sabah 15 dakika oglen ben almadan 15 dak onun yaninda kaliyormus o zaman kadini dinelmiyomus sorun bu cikti cika cika bastan soylesenize cocukta ben sevmiyorum bu kadini dedi yani boyle sacma bisi beynimi dondurdu bi ara yazicam hiperaktif uzmani yapti kadin beni
sevgielrle:)

seni cok iyi anliyorumya bizede neler yaptilar.cocuk iki yasinda tutturdular hiperaktip yok motorigi bozuk.basladim eyitim aldirmaya cocugu doktora goturuyoruz .siz iyimisiniz cocuk normal diyolar.sonra kindergartena yazdiricaz ,birden yok alamayiz .cocuk dogru durust konusamiyor dediler .hadi aylarca surundurduler.gezunam ma basvurduk durum boyle boyle ordada dediler cocuk normal.ama konusma terafisi almasi lazim .ya inan profosor olduk artik delirrtiler bizi.bu sefer terapi icin cocuk doktoruna gidiyoruz bu cocuk normal konusuyor salak deyil .veremem dedi .bu sefer cocuk kinergartene gidemiyecek delirttiler bizi.simdi konusma terapisi goruyor.konusamiyor dedikleri cocuk eve gelip onlari sikayet ediyo.ya almanyada tiracik komedi yasiyoruz ya.inan ikinci cocugum olucak onada ne dicekler sorun cikarticaklar diye dusunuyoruz.canimya seninkide okadini sevmiyor onlarda buna baska bi kilif bulmaya calisiyolar.canim cocuklarimiz icin burda ozellikle kosturmamiz lazim.yoksa inan harcarlarya inan.seni cok optum oglunuda canimŞeniz

meltem'cim,
yanıtın için sağol.acılar paylaştıkça azalsada hepimizin içini yakan ne çok şeyimiz var.çocuklarınızla ilgili yaşadıklarınıza çok üzülüyorum.çevremde bunu yaşayan o kadar çok insan varki.ama mücadeleden lütfen vazgeçmeyin.benim insanlarımın burda bu şekilde aşağılanmalarına inan dayanamıyorum.2.sınıf insan muamelesi yapılmalarına izin vermeyin ve sesinizi çıkartın.
bende senin vasıtanla bütün arkadaşların bayramını kutluyorum canım.
hepinize iyi bayramlarŞeniz
candy38 allah rahmet eyleisn babana bayramda ne zor dimi benim babami kaybedeli 10 yil bitti yinede ayni aci oluyor bayrmalarda:KK43:
aysimacim aynen canim hayaller hic kaybolmasin eninde sonunda olur hayat herkese karsi biyerlerinden zor oluyor napalim yasamaya devam iyiki cocuklarimiz var dimi.Biz dun itibari ile sorunumuzu cozduk en sonunda aaa yeter ya ne derseniz yapiyorum ama susmuyosunuz dedim bu cocugun sadece burda bi kadinla sorunu varsa o benim otorite eksikligim diil o kadinin otorite eksikligi herhalde catlak cok bu memlekette:))))esimde cok buyuttunuz bu konuyu dedi once hiperaktif dediler doktora gittik zeka testi yapti normalin ustunde zekasi ama norolojiye gondermem icin bi sebep yok cocuk 4 yas normal hareketlerini ypaiyor ogrenme zamani spora yetenegi var yaptirin dedi geldik konustuk kindergartenda sorun ne cocugun ehrseyi dort dortluk bi kadin var sabah 15 dakika oglen ben almadan 15 dak onun yaninda kaliyormus o zaman kadini dinelmiyomus sorun bu cikti cika cika bastan soylesenize cocukta ben sevmiyorum bu kadini dedi yani boyle sacma bisi beynimi dondurdu bi ara yazicam hiperaktif uzmani yapti kadin beni
sevgielrle:)

hayır canım ankara'lıyım.ama gurbette yaşayınca farketmiyor.her şehir bizim değilmi?Şeniz

Aksini soylemedim zaten gurbette olunca hiiic farketmiyor, Turkiye' den olmasi yetiyor insanlarin... Ama nickindeki "38" dikkatimi cekti, Kayseri plakasi ya.:asigim: Şeniz

iki gün sonra bayram,ailem türkiyede 9 senedir buradayim ve bayramlarda cok icim burkuluyor..Cok garip geciyor burdaa bayramlar :KK43:

slm herkese
slm tozpembe bende burada büyüydüm ama gercekten buranin bayrami güzel gecmiyor türkiye bambaska nerden katiliyorsun tozpembe

meltem'cim,
yanıtın için sağol.acılar paylaştıkça azalsada hepimizin içini yakan ne çok şeyimiz var.çocuklarınızla ilgili yaşadıklarınıza çok üzülüyorum.çevremde bunu yaşayan o kadar çok insan varki.ama mücadeleden lütfen vazgeçmeyin.benim insanlarımın burda bu şekilde aşağılanmalarına inan dayanamıyorum.2.sınıf insan muamelesi yapılmalarına izin vermeyin ve sesinizi çıkartın.
bende senin vasıtanla bütün arkadaşların bayramını kutluyorum canım.
hepinize iyi bayramlarŞeniz

meltem arkadasimiza yanit yazmissiniz ama .inan katiliyorum.burda esimin iste disarida almanca bilnedigimiz icin tam bizim tabiki cocuklarimizin basina gelen bu muameleler cok kotu.surekli tetikte olmakta cok zor inanya.cocuk konusunda surekli atmaca gibi gotzun uzerinde olucak cocuklarin cunku onlar cok kucuk ve savunmamizlar .ben oglumu turklugunle gurur duy diye yertistiriyorum.ayberk ne diyince ayberk turk turk diye bagiriyor .acaba cocuga ne diyolar kindergartenda .kizlar inan isimiz cok zor allah yardiomcimiz olsun:enbuyukkk:

iki gün sonra bayram,ailem türkiyede 9 senedir buradayim ve bayramlarda cok icim burkuluyor..Cok garip geciyor burdaa bayramlar :KK43:

cok uzun bir sure aileni gormemissin .sebebini sormuyacagim bile.gidebilme imkanin olsa coktan uca uca giderdin bunlari sorumda seni daha uzmek istemem canim bende gitmeyli dort sene oldu inan burnumda tutuyolar subatta dogum yapicam sanirim uzun bi sure daha gidemem.seni iyi anliyorum .insallah en kisa zamanda aileni gormeye gidersin hersey gonlunce olsunŞeniz

canım ya,
ben çok kısa bir süre sonra 38 olacağım.üye olurken öyle yazmıştım.kocaman öptüm seni....Şeniz
Aksini soylemedim zaten gurbette olunca hiiic farketmiyor, Turkiye' den olmasi yetiyor insanlarin... Ama nickindeki "38" dikkatimi cekti, Kayseri plakasi ya.:asigim: Şeniz

X