arkadaşlar slm benimde almanyada sevgilim var evlenmeyi düşünüyoruz ama ailem izin vermiyo kaçmayı düşünüyoruz sevgilim türk orda işçi ama vizeyi ben nasıl alcam çokmu zor bakın siz nikahla bile zor aldıgınıza göre ben hiç alamam galiba
canım ya,
ben çok kısa bir süre sonra 38 olacağım.üye olurken öyle yazmıştım.kocaman öptüm seni....Şeniz
selam herkese gercekten sonradan gelenler icin cok zor oldunu biliyorum ,ben burda büyüdüm buraliyim ama türkiye daha farkli tabiki arkadaslar nerden katiliyorsunuz belki yakinizdir birbirimize
arkadaşlar slm benimde almanyada sevgilim var evlenmeyi düşünüyoruz ama ailem izin vermiyo kaçmayı düşünüyoruz sevgilim türk orda işçi ama vizeyi ben nasıl alcam çokmu zor bakın siz nikahla bile zor aldıgınıza göre ben hiç alamam galiba
merhabalar benim babam asker simdi kayseride son gorevlerini yapiyolar iki ay sonra emekli olacaklar.kayseriyi bende cok merak ediyorum senelerdir izne gidemedim .insallah gidersem gorucem:enbuyukkk:
mesajini okudum cok sicakti sagol canim .oglumu öoperim senin icinde teyzesi aalah herkezin evladini bagislasin guzelim.evet almanca ogrenmeye calisiyorumda aslinda bizim oglandan ogreniyorum artik guzelim bende 33 haftalik hamileyim firsat buldukca dinlenmeye calisiyorum aslinda bulamiyorum desem yeri var.inan insan burda yabanci bir ulkede bazen evde kimseyle konusmadan sadece oglum ve esim haricinde yani gunlarim geciyo.ahhh cok sagol canim bana inanip tesvik ettigin icin .seni cok optum Şenizcanım benim...
baban da inşallah askerliğini biran önce bitirir.evladın çok tatlıymış.benim için kocaman öp.daha önce söylemiştim,en kısa zamanda almancayı öğren olurmu?ben bu konuda seni çok azimli gördüm.sen bu işi başarırsın...
sevgiyle kal canımmmmmmmmmmŞeniz
ben frankfurt tarafindanim yani giessen