Hamur İşleri Göbete (resimli)

anaaaammm ağzımın suyu damladı bi yerleree
off muhteşem görünüyooo bee cokacimcoook
ellerine sağlıkkk canımm

Emeğine sağlık arkadaşım. ben bunu yapardım ama benimkisi tel tel olmazdı vaz geçtiydim yapmaktan. Ama senin tarifindeki yapılış şekli sanırım hamuru tel tel ediyo. Birde böyle deniyeceğim . Teşekkürler

Emeğine sağlık arkadaşım. ben bunu yapardım ama benimkisi tel tel olmazdı vaz geçtiydim yapmaktan. Ama senin tarifindeki yapılış şekli sanırım hamuru tel tel ediyo. Birde böyle deniyeceğim . Teşekkürler

dene tatlım,pişman olmazsın,şimdiden afiyet olsun.kaydirigubbakcemile3

ellerine canına sağlık, görüntü çok güzel kesin tadı daha güzeldir ...ortasından delik açıp mı kıvırmaya başladın, ben orasını pek anlamadım resimde ortadan biraz açmışsın sonra parçalanmaz mı

Of Of offf nede güzel görünüyor yafu.Ellerine sağlık annem ve ananem daha doğrusu bizim memlekette göbeteyi pirinçli ve tavuklu yaparlar.Ama canım ellerine sağlık çok nefis görünüyor.Canım çekti valla:):)

bunun içine kaz eti koyulup yapılmıyo mu bu ben bayılıyorum köpete diyoruz biz
bu farklı biraz
emeğine sağlık tatlım

kız bunu tatarlar cok yapar benim kaynanm tatar çok yapıyor çok güzrl yapar tavuk eti koyuyor güzel oluyor eline sağlık

kız bunu tatarlar cok yapar benim kaynanm tatar çok yapıyor çok güzrl yapar tavuk eti koyuyor güzel oluyor eline sağlık

senin kaynana bende yok bacım,
o yüzden bileklerime kuvvet yaniinaniknanik
içi ne ne istiyorsanız koyabilirsiniz,
mesela, kıymalı, tavuklu,kıymalıpirinçli,kuşbaşı etli,patatesli.pırasalı,
hatta be bazen içine sadece domates biber,ve soğan koyuyorum çiğden ,hamurunu biraz daha ince yapıyorum, çok güzel oluyor.
:lepi:ı

sabah sabah canım çekti nerden bulacağız işyerinden :eek:lmaz: artık yedik diye hayal kurarızsenağlama

sabah sabah canım çekti nerden bulacağız işyerinden :eek:lmaz: artık yedik diye hayal kurarızsenağlama

gel anlaşalım Ema'cım,
sen bana adana kebap gönder,bende sana göbete yapıp göndereyimm,
Adana kebap manyağıyız bizde ailecek.

gel anlaşalım Ema'cım,
sen bana adana kebap gönder,bende sana göbete yapıp göndereyimm,
Adana kebap manyağıyız bizde ailecek.

evde yaparım ama dışarıda adananın içinde yemeni özellikle tavsiye etmem etler biliyorsun haberlerde duymuşsundur!!!ohaoldumsmile

evde yaparım ama dışarıda adananın içinde yemeni özellikle tavsiye etmem etler biliyorsun haberlerde duymuşsundur!!!ohaoldumsmile

2000-2005 yılları arasında bolca yedik adanada valla,
artık ne eti yedik onu bilemem, hayattayız şükürr,:lepi:

X