• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek ve belde tüyler için ne önerirsiniz?

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
arkadaslar göbeğimde ve belimde rahatsız edecek derecede tüyler var
sir ağdamı önerirsiniz.lazer epilasyonmu
lütfen fikir ve önerilerinizi paylaşın.4 ay sonra düğünüm var psikolojimi bozuyor bu tüyler:(

anlaşıldı senin psikolojinin bu kadar bozulmasının sebebi sedefin göbek ve bel kaymak gibi senin kıllı birde hamile sedefe kaynıyla çilveleşmişdiye iftira atmıştın sen derdini bir güzellik merkezine anlat inan bedava yolarlar almeda seniiii:18:

benim hormonlarim bozuk o yüzden düzelmesi icin sürekli dogum kontrol hapi kullaniyorum.
Göbegimde ve gögüs aramda tüyler var bende kopardim ve siyah cikiyor bi kac tane onlarida hep aliyorum.

Sarartici almistim 12 Euro ya yani yaklasik 26 milyona ama tüyler o sararticidan sonra gürlesti uzadi ve dipden siyah cikmaya basladi o yüzden attim cöpe ve bidaha kullanmadim

neyle sarartmam gerekiyo kizlar sac boyasi ile mi? hepsini alamam tüylerin bitmez cünkü :)

Kadınlar kulübüne bir sürü kişi giriyor... sen adıyla sanıyla yazdığın için( umarım gerçek hayattaki adları değiştrmişsindir.) bence senin açtığın konuyu gören sedef ya da sedefin arkadaşları buralardan sana laf yetiştirip, moralini bozmaya çalışıyor.... çünkü hiçbir ruh hastası bu kadar konu sahibiyle uğraşmaz... ya da burda amandeye laf sokup hakaret insanlar gerçek hayatlarında birer sedef?

Bu arada geçmiş olsun. Maddi imkanın warsa bi an önce lazer epilasyona başla.. kullanan çoğu arkadaşım kullandıkları yerde tüylerin azaldığını söylüyorlar. Sanırsam tedavi bi kaç ay sürebilir... o yüzden hemen başla :)))

Back