bütün göbek kıllarını bana verebilirsin, diğer tüysüz alanları da vermek şartıyla. bacaklarımı aldığımı hatırlamıyorum cümlesi ne güzel bi cümledir yaa...:gitme:
ne mutlu canım san a ya çok kıskandım seni bizde her ay uğarşıyoruz göbeğini ver tüm vucutmu al öptümö
off yaaaaaa babamla yarışıyorum resmen bu göbek kıllarında şimdi tek tek göğüs çevremdede çıkıo normal mi
aslında almasam olur ama sinir oldugumdan kötükedihüsopudralı sir agda ile gögüs altından malum bölgeye kadar alıyorum yıllardır.ne coğalma ne azalma nede batık oldu.ayda 1 almak yetiyor zaten,ama şimdi forumda bişler okudum sogan suyu falan,onları yapıcam seyreltirse almam belki,ama böyle kaymak gibide seviyorum yaw:sm_cool:
göğüs altından bikini bölgesine kdr neyle alıyorsun... ağdaylamı epilatörlemiCADIARZU
yada şöyle soruyum herkese, epilatörle göbeğimi alabilir miyimmkafamçokkarıştı
ben alıyorum epilatörle.çok rahatsız oluyodum.şimdi şükür 1 ayda çıkıyo nerdeyse alınca da fazla acımıyor.
memnunsun değilmiiiii:uhm:
sakal gıbı cıkmıyordu r heralde.. hangi epilatörü kullanıorsun pekı hangı basşlıgını kullanmalyız karın bölgesınde :S
BRAUN SILK-EPİL 7185 XPRESSİVE WİNTER RESCUE EPİLATÖR kullanıyorum onu aldığımda 3 başlık vermişlerdi.bacak için olanı,genital bölge için olanı ve ayrıca bir başlık daha onunla alıyorum korkma sakal gibi çıkmıyor.
canım çok teşekkür ederim.... bakıcam bu ürüne... peki almaya kalksam nerelerde bulabilirim. istannbul avruupa yakasındayım.. en çok çeşit bulunan ürün hangi mağazadadır. ben biçok yere baktımda ama 2-3 çeşit vardı :S
hiç bilmiyorum canım ama heryerde satılır ya çünkü marka.kesinlikle tavsiye ederim canım
sanada yardımcı olamadım özür dilerim yhakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?