• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek tüyleri

Nasil okuyor ki gogusde gobek de kil. Ben beyaz bugday tenliyim, tuylerim siyah. Ama boyle çok ince cok hafif varla yok arssi incelikte. Ama koyu renkler. Ama cok ince gorulmuyor nerdeyse. Bunları mi kast ediyorsubuz?

Lazer görmez bence ince tüylere
Yani kıl şeklindeyse yaptır
Kollarımda var benimde lazer görmez dediler sirle alıyorum bende rahatsız oluyorum çünkü öyle
Sende sirle al düzenli alınca azalıyor zaten

Ben tatile vs giderken sarartiyorum senelerdir. Göbek çevresini alıyorum ama makine ile.

Hangi bölgeyi sarartıyorsunuz? Kalınlaşır veya devam uzar diyorlar ya, doğru mu?
Göbek deliği etrafını alıyorum yoğun olduğu için. Üç beş tane de çok kalın tüy çıkıyor, o yüzden hem de. Delikten göğüs arasına doğru olan kısmı da sarartiyorum. 5 senedir filan ara ara sarartiyorum bir sıkıntı yaşamadım

Kızlar bu lazer gerçekten tamamen bitiriyor mu tüyleri?
Ben ogrenci iken yani 7sene kadar once, tum kol ve koltuk alti, tum bacak bel ve yuz gittim. Uzerine 60 kg verdim. Uzerine cocuk dogurdum, hala 3% kadar tuy var. Cikmadi. Oylesi oylesi memnunumki masallah. Kendim icin yaotigim en iyi seykerden biri.

Vücudumun diğer bölgelerine lazer yaptırıyorum. Oradaki kadın karnına göğsüne çok paran varsa yaptır yoksa tavsiye etmem dedi.
Tüyler kısa ama koyu renk. Yani sarartma işe yarar mi diye merak ettim.
Bende koluma yaptırdım. 6 seans sonra azaldı ama bitmedi. Az ama hala olması sinir ediyor beni

Lazer epilasyon yapan ve bos konusan cok fazla kadin var. Şöyleki ben ilk yaptirdigim yerde dunya para vermeme ragmen hala cok fazla tuy kaldi. Kadin bana 'bundan daha fazlasi olmaz' dedi ama kendi isini kötü gostermemek icin yalan soyledi. Sonra cok iyi bir lazerci buldum ve gercekten cok memnun kaldim neredeyse bitirdi tuylerimi kadinin tek dedigi sey " 6 ayda bir yilda bir gel uzerinden hafıfce gecelim hıc kalmasın bı sure sonra" idi. Ama ben yurtdisina tasininca kaldi, simdi bile eskiye nazaran cok az ve kac yil gecti hala cok memnunum. Gogus hakkinda dedigi seylere de katilmiyorum ben memnunum. Lazer ısınde makinesi eski ve kotu olan bu işi bilmeyen cok fazla salon varç Dikkat etmek lazım.

Back