İftardan sonra geldi aldı ve konuştuk kızlar...
Güvenimin sarsıldığını filan söylememe gerek bırakmadı,herşeyin gayet iyi farkındaydı.Öncelikle bu konunun bu akşam son defa konuşulacağını ve bir daha açmayacağımı,fakat konuyu kapatmadan önce vereceği cevapların çok önemli olduğunu da söyledim.Onu dinlemem gerektiğini(konuşmasına pek fırsat vermedim,her lafını ağzına tıktım da:1closedeyes:) tek tek herşeyi ispatlayacağını ve onu nasıl tanıdıysam öyle olduğunu göstereceğini söyledi.Ne takıldıysa kafana,ne düşündürüyorsa seni ya da şüphe duyduğun bişeyler varsa sor tek tek dedi.Sorduğum soruları ne cevapsız bıraktı ne de kaçak cevap verdi.Yani yukarda Allah var ,cevap verirken gerçekten benim tatmin olmam için uğraştı.Konuşmamızı yaptık,ve yavrucuğum lütfen bana inan,ben senin tanıdığın o doğrudürüst adamım,gözünden düşürme beni dedi (daha önceden ona demiştim ki;kafamda yüreğimde çizdiğim bir insan var,sen böyle değildin diye)...
Nihayetinde de bitirmeme kararı aldım ve şu andan sonra ispatlama uğraşına devam edecek mi yoksa kapadık gitti konuyu deyip salacak mı bakacağım.Umarım aldığım karardan pişmanlık duymam.
Fikirleriniz,yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar,hepiniz çok yardımcı oldunuza.s