- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Hamilelikte çok fazla çoğaldı benimki gür çıkmasın diye almiyorumda gelen tavsiyeleri bende dinlemek isterim
iyi bir lazer epilasyon bayagi ise yariyor neredeyse yok oluyorlar
Vücudumun diğer bölgelerine lazer yaptırıyorum. Oradaki kadın karnına göğsüne çok paran varsa yaptır yoksa tavsiye etmem dedi.Önce bir doktora görünün o size yardımcı olacaktır.Güzellik merkezlerinde çare aramayın.
Bende koluma yaptırdım. 6 seans sonra azaldı ama bitmedi. Az ama hala olması sinir ediyor beniBen lazer e gidiyorum ama hala geçti diyemem.Azaldi
Kiz sen ne diyorsun benimkiler saç kıvamına geldiler hayır röfle yaptıran yeri...Hamilelikte çok fazla çoğaldı benimki gür çıkmasın diye almiyorumda gelen tavsiyeleri bende dinlemek isterim
Yok ya bitmiyor alex candela benim ki ama hiç bi yerimde bitmedi yarisi belkiBende koluma yaptırdım. 6 seans sonra azaldı ama bitmedi. Az ama hala olması sinir ediyor beni
Ben de alex düşünüyorum beyaz tenliyim ve tüylerimde siyah moralim bozuldu şuan kaç seans gittiniz acabaYok ya bitmiyor alex candela benim ki ama hiç bi yerimde bitmedi yarisi belki
Valla ben 2 yıldır gidiyorum ama araları baya açık 3 ay a bir gidiyorum.Geç çıkıyor ama.Birde karantinadan dolayı gidemedim evde jiletledim hiç çoğalmadı aynı çiktiBen de alex düşünüyorum beyaz tenliyim ve tüylerimde siyah moralim bozuldu şuan kaç seans gittiniz acaba
Tüyler kısa ama koyu renk. Yani sarartma işe yarar mi diye merak ettim.
Koluma kullanmıştım sapsari olmustu. Tenimin rengi de açılmıştı.Kızlar bu aralar göbek ve göğüs tüylerimi kafama çok taktım.
Uzun değiller ama esmer olduğum icin baya belli yani görünuyorlar.
Sizce tüy sarartıcı kremler çare olur mu? Kullanan varmı?
Sizin çözümünüz neydi?
Sakın kullanma tüy sarartıcı ilk başta yapınca gözüne güzel gelebilir ama 2-3 gün sonra dipleri kararınca daha çok gözüne batacak zamanında kollarımda denedim kumral olmama rağmen aşırı iğrençti dayanamayıp ağdayla kollarımı aldım.Kızlar bu aralar göbek ve göğüs tüylerimi kafama çok taktım.
Sizin çözümünüz neydi?
En kesin çözüm iğneli epilasyondur kalıcı olarak tüylerden kurtulursunuzKızlar bu aralar göbek ve göğüs tüylerimi kafama çok taktım.
Sizin çözümünüz neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?