• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek tüyleri

KarrTanesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
730
1.057
113
Almanya
Kızlar bu aralar göbek ve göğüs tüylerimi kafama çok taktım.

Uzun değiller ama esmer olduğum icin baya belli yani görünuyorlar.

Sizce tüy sarartıcı kremler çare olur mu? Kullanan varmı?
Sizin çözümünüz neydi?

Hamilelikte çok fazla çoğaldı benimki gür çıkmasın diye almiyorumda gelen tavsiyeleri bende dinlemek isterim

aynen tüyler çok arttı gebelikte, doğumdan sonra geçer eski halime dönerim diye umuyorum ama geçer di mi? :KK57: alıyorum ama çok da zor oluyor ne kadar daha dayanırım bilmiyorum, öneriler ne iyi olur..

Önce bir doktora görünün o size yardımcı olacaktır.Güzellik merkezlerinde çare aramayın.:işsiz:

iyi bir lazer epilasyon bayagi ise yariyor neredeyse yok oluyorlar
Önce bir doktora görünün o size yardımcı olacaktır.Güzellik merkezlerinde çare aramayın.:işsiz:
Vücudumun diğer bölgelerine lazer yaptırıyorum. Oradaki kadın karnına göğsüne çok paran varsa yaptır yoksa tavsiye etmem dedi.
Tüyler kısa ama koyu renk. Yani sarartma işe yarar mi diye merak ettim.

lazer epilasyonla kesin çozume ulastim sarartsanizda bu sefer teniniz esmer oldugu icin daha cok goze batar

Ben de alex düşünüyorum beyaz tenliyim ve tüylerimde siyah moralim bozuldu şuan kaç seans gittiniz acaba
Valla ben 2 yıldır gidiyorum ama araları baya açık 3 ay a bir gidiyorum.Geç çıkıyor ama.Birde karantinadan dolayı gidemedim evde jiletledim hiç çoğalmadı aynı çikti

Sizin çözümünüz neydi?
Koluma kullanmıştım sapsari olmustu. Tenimin rengi de açılmıştı.

Önce hormon tahlili yaptırın. Sonucuna göre doktorunuz ne uygunsa söyler zaten daha sonra lazer epilasyon.

Sizin çözümünüz neydi?
Sakın kullanma tüy sarartıcı ilk başta yapınca gözüne güzel gelebilir ama 2-3 gün sonra dipleri kararınca daha çok gözüne batacak zamanında kollarımda denedim kumral olmama rağmen aşırı iğrençti dayanamayıp ağdayla kollarımı aldım.

Göbek, bel, yüz gibi bolgelerinize kesinlikle hicbir lazer epilasyon işlemini yaptırmayın. Cihaz ne olursa olsun. Ince tuylerin olduğu bölgelerde uyuyan tüyleri de çıkartıp arttiriyor ne yazik ki. Guzellik merkezlerinin ticaret mantığıyla uyguladıkları ikna politikalarına inanmayin sakin.
Burada bununla ilgili bircok yazi bulabilirsiniz.
Imkaniniz varsa igneli epilasyon yaptirin.

Ben tüm vücut gittim lazer epilasyona göbek de dahil şuan toplasan 15 20 tane uzun çıkiyor 2 ay da bir falan ya agdayla aliyorum ya da eldivenle

Sizin çözümünüz neydi?
En kesin çözüm iğneli epilasyondur kalıcı olarak tüylerden kurtulursunuz

Back