Göbek Stresi Diyet ve Spor Grubu

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
Genel olarak vücudundan memnun olup da göbeği sorunlu olanlar toplanalım bi kendimize gelelim diyorum.

ben 54-57 arasında dalgalanıyorum. Boyum 163. Kaçamaklardı tatildi derken 55 kilodan biraz yükseldim. Şimdi yeniden toparlanıp hem birkaç kilo vermek hem esnekleşip sıkılaşmak hem de göbeğimden kurtulmak göğsümü gere gere daracık yüksek bel pantolonlar giymek istiyorum. :))

neler yaptığıma gelince;

ekmeği, şekeri, pirinç pilavını, patates kızartmasını, ekmek arası birşeyler yemeyi, etleri ekmekle yemeyi, yemeğime tepeleme ekmek doğramayı, yemeklerin suyuna banıp ekmekleri götürmeyi falan çoktan kestim. Daha fazla su içmeye çalışıyorum.
Bi süre yürüyüş yaptım ama şu aralar sıcaklardan ihmal ettim. Artık havalar soğuyana kadar evde spor yapacağım.

Bana göbekten kurtulma sıkılaşma birkaç kilo verme sürecinde arkadaş olacak var mı?

1.67 boy 68.800 kilo göbek ve basen vermelitim ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdilik bisiklet mekik aleti onlarla çalışıyorum bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Spor ile Sağlıklı Yaşam" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Merhaba, tam bana uygun burası. 153 boy, 42.6-43-44 kg aralarında gidip geliyorum. 8 aydır karatay beslenme şekli. 10 aydırda spor yapıyorum. Hala göbek duruyor. Tabii önceki haline göre indi, alt karnım kaldı. Sporumu evde yapıyorum. Şu an callanetics deniyorum.

Benim de alt göbeğim var, sıcaklardan dolayı hiç bir şey yapamıyorum. : ( ne yürüyüş ne spor. Elimi kaldırmaya Halim yok ne yapacağım bilmiyorum.

Aa kedicim de burdaymis. Gobek olan yerde olmasam olmaz. Ben de kilolarimi verdim hala gobegimin ortasinda toplanip gitmemekte direnen yag tabakasindan ve arada midemdeki siskinlikten sikayetciyim. Leslie yuruyus pilates yoga callanetics bolgesel dengeli beslenme dahil her yolu deniyorum. Mucize formulu bulursaniz haberim olsun.

Göbeği takmayacağım diye konuştuk, gittim üstüne göbek topiği buldum. Napim görünce dayanamadım, dur neler var spor bölümünde bakayım dedim.

Arkadaslar karinla ilgili eklentiler yapmak istiyorum dün okudugum yazidan. Bir haftalik program da var .
Six pack dedigimiz ortadaki rectus abdominis kasini fazla calistirmak karnimizin daha da siskin durmasina neden olur.
Yan karin kaslari obligue ve transvers abdomens i calistirmak karnimizda bir korse etkisi yaratir. Yani anlayacaginiz asil düz görünümü onlar veriyor.
Alt sirt kasimiz spinal erectors karnimizin güclenmesini saglarken, stabilite egzersizleri yani yoga, pilates v.s. karin kaslarimizin ince uzun olmasini sagliyor.

Transvers abdomens icin oturarak yapilan twist hareketini, alt sirt icin de superman hareketini örnek vermis.

Bu da örnek program basina 5dk kardio, sonuna da 5 ya da 30dk kardio ekliyorsunuz.
Pazartesi

1. Dumbbell Chest Fly (25 reps)
  2. Seated Shoulder Press (25 reps)
  3. Bicep curls into Overhead press (25 reps)
  4. Dumbbell Tap Squats (25 reps)
  5. Jump squats (25 reps)
  6. Upper Body Crunches (15 reps)
  7. Mountain climbers (25 reps)
Sali

Carsamba

Persembe

Cuma

hareketler güzel. : ) ben jillian michaels 30 day shred yapmak istiyordum. bi süre önce sık ve uzun yürüyüş yaptığım zamanda denedim, bacaklarım kilitlendi. tamamlayamadım. kaslarım biraz iyileşsin devam ederim derken ihmal ettim.
şimdi evelki gün ilk kez videonun tamamını yaptım. o gün gayet iyiydim ama ertesi gün uyandığımda hiç öyle olmadı. : D
iki gündür üst bacağım, kaburgalarımın karın boşluğu tarafındaki kısımları ve omuzlarım acıyor. doğal olarak yapamıyorum. yapabilecek duruma gelince ve yine yaptığımda yine böyle mi olacak. : ((
siz nasıl başladınız hamlığınızı nasıl yendiniz. acısa da zorlamalı mıyım yarım bırakmak zorunda kalacak olsam da?

Ben kisisel olarak devamini getir3meyecegim spora baslamiyorum. Devamlilik cok onemli. Ozellikle hedefiniz hayat boyu sporsa. Belki sonuclar daha yavas aliniyor ama daha kalici olduguna inaniyorum.

Ben kisisel olarak devamini getir3meyecegim spora baslamiyorum. Devamlilik cok onemli. Ozellikle hedefiniz hayat boyu sporsa. Belki sonuclar daha yavas aliniyor ama daha kalici olduguna inaniyorum.
Callanetics herkesin karnını dümdüz yaparken, bizim ki top gibi oldu.

Eğer deryanın söylediği gibi programı sevmediysen devam etme, ama programın başlarında herkeste ağrı, hamlık oluyor. 1 hafta sonra geçiyor. Kendini çok zorlama, yapabildiğin kadarını yap, onlar hızlı yapıyorsa sen daha yavaş yap, ya da onlar devam ederken sen daha önce bırak. Zamanla alışacaksın. Ben jillianı ilk yaptığım gün, 9. dakikada bıraktım yapmayacağım diye. Sonra tekrar yaptım, sonra da yaptıkça alıştım. Ama acı varsa, dizde özellikle o zaman bir süre hiç spor yapmayın, düzelene kadar. Hamlık ağrısıysa, devam edin.

göbeği yok etmeye calışan her seye ben de varım

ben leslie sansoneyi denemek istiyorum 2 mil ile başlayacağım sonra 3 mile geçerim. hangisini kaç gün yapmalıyım sizce ?? bunu ayrıca ip atlama ve mekikle de destekleyip hem fazla kilolara hem de göbeğe elveda demek istiyoru :)

İlk yapışımda 3 gün ağrıdı. Ikinci yapışmda ertesi gün ağrısız uyandım. Bi sıkıntım yok artık. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…