sevgili arkadaşım. benim bebeğimin de göbek fıtığı vardı. çok kötü görünüyordu. şu an 5 aylık ve 3,5 aylıkken tamamen kayboldu. göbeği yerine yerleşti. sorun kalmadı. doktorun biri ameliyat dedi. başka doktor gerek yok 1 yaşına kadar geçer dedi. iyi ki ameliyat ettirmemişiz. kendi kendine geçti. bebeklere herhangi bir acı vermiyor. tek kötü yanı ağlamaması için çok uğraştık, bu yüzden kucağa alıştı kerata.:teselli:
benım oglumda da vardı gobek fıtıgı
bende senın gıbı cok uzuluyordum ama endıse edılecek bırsey olmadı sukur
doktorumuz en gec 1 yasında veya yurumeye basladıgında gıdecek demıstı ama bızım 5.ayımıza gelmeden kendılıgınden gectı bıle
kontrollerını ıhmal etme ama streste yapma gececektır ınsa allah
canım benim bebişimde 2 aylıkken göbek fıtıgı poldu 3 aylıkken gecti doktorumuz 1 yasına kadar genelde gecer gecmezse ameliyat dedi fakat bizim gecti bazı buyukler fıtıgı sarar yada bizimkiler gibi sarmaya calısırlar ama ben doktora sordum sarmayın deddi sarmadım cok sukur gectide gecmiş olsun sanada inş en kısa surede gecer genelde bebeklerin cogunda olan bişi bu
arkadaşlar dün ve bugün doktora gittiğimde iki dr da bebeğimde göbek fıtığı olduğunu ama bi yaşına kadar büyük ihtimalle geçeceğini söyledi.küçük bebeklerde sıklıkla görülür dedi.benim bebeğim 2 aylık ve göbek fıtığı hakkında pek bi bilgim yok.sizlerin bu konuda fikirleriniz varmı?tecrübeli olanlar yada bu konuda bilgisi olanlardan fikir almak istiyorum. bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.teşekkürler..
cnm benim oğlumdada oldu 2 aylık falandı galiba göbeği baya fırlaktı.yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben koca karı ilaçlarına baş vurdum bi ayda geçti.demir bir lirayı kumaşla bi güzel kaplayıp diktim.sonrada onu göbeğinin üzerine eczanede satılan acıtmayan bantlarla bantladım bi aya yakın kaldı kontrole gittiğimizde dr bile inanamadı nasıl bu kadar çabuk geçtiğine.söylemedim tabii ne yaptığımı.bizde işe yaradı ama deneyip denememek size kalmış geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?