Göbek eritme sorunsalı

Darklizard

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
88
37
Boyum 157
Kilom 50
Göğüs 90 cm
Bel 67 cm
Göbek tam delikten 78 cm
Bu göbek bana fazla arkadaşlar isteyen varsa veriyim
Kilom da normal ama bu göbeği nasıl eriticem kızlar yardımmm 4 ay sonra düğünüm var

Boyum 157
Kilom 50
Göğüs 90 cm
Bel 67 cm
Göbek tam delikten 78 cm
Bu göbek bana fazla arkadaşlar isteyen varsa veriyim
Kilom da normal ama bu göbeği nasıl eriticem kızlar yardımmm 4 ay sonra düğünüm var
Aslında zumba dansı inceltiyor ama ben göbeğin sebebini anlayamadım.Kilo da aşırı değil.

boğaz tutulmadan o göbek gitmiyor. 2 sene aletli pilates yaptım haftada 2 gün 2000-2500 m yüzdüm yüzmede kardiyo yaptım yine o göbek vardı. Ne zaman diyetisyenle çalışmaya başladım yağ oranımı azaltmaya yönelik beslendim öyle gitmeye başladı. Göbek %20 egzersiz %80 temiz beslenmeyle çözülecek bir sorun bence.

Bölgesel kilo canım hani kimisinin basen :)kimi kalça kimi göğüs ve belde dolgunluk olurya arkadaşında göbek bölgesi dolgun bu konuda uzman yardımı lazım diye düşünüyorum
Kalça ve göğüs bilimsel adı meme :)))çok ta problem olmuyor

Aynen kalça göğüs te sorun yokta göbek beni rahatsız ediyor kilo vermekte istemiyorum çünkü direk yüzüm çöküyor

Aynen kalça göğüs te sorun yokta göbek beni rahatsız ediyor kilo vermekte istemiyorum çünkü direk yüzüm çöküyor

Aralikli orucu oneririm ben kilomda cok fark olmadan cok inceldim. Verdim kilo ama oyle hizli veremedim. Mesela aksam 6 da yemegini yedikten sonra ertesi gun 10 da kahvalti yapman lazim. 16 saat ac kalman gerekiyor. Ama kadinlarda 14 saatte ise yariyormus. Muftuoglu demisti.
Biraz zor ama alisinca cok faydali. Insulin direncini kiriyor , yag yakiyor. Bu beslenme bicimiyle yag yaniyor cunku vucut 12 saatte karbonhidrattan 14-16 saatte yagdan yakiyor vucut deposundaki.
Su, bitki cayi ve kahve sekersiz olmak sarti ile serbest. Birde protein agirlikli beslenmeniz gerekiyor ve mumkunse hic karbonhidrat yemeyin (ekmek, makarna, pilav , sekerli gidalar, meyve vs. ) Biraz ketejonik beslenmeye uygun. Ben cok kasmadan resmen inceldim baya giysiden anlasiliyor.
Birde destekleyici birsey onerecegim CLA TONALIN SUFFLOWER (turkcesi aspir yagi diye geciyor ) Vitamin satan yerlerde var bu urun. Kesinlikle zayoflama hapi degil bu yazdigim markada degil sadece icerik. Vitamin gibi dusunun.
Google da arastirin bir goreceksiniz ozellikle gobek bolgesindeki yaglari parcaliyor tabi sporla destekleyin biraz.
Ve bence gunde en az 10 bin adim ve 8 bardak su icmeden kesinlikle zayiflama yavas oluyor. Herkes soyluyor ve bosuna soylemiyorlar. Ben bir ara ac gezdim cok yavas verdim cunku su icmiyordum ve hic hareket etmiyordum.

Peki bunlar kilo verdirmiyor demi sadece yağ eritme

En basitinden yağ yakıcı besinler diye yazıp aratın Google'da. Oradan bile bir sürü bilgiye ulaşırsınız.

Giyeceğiniz gelinlikten mi belli oluyor niye dert ettiniz merak ettim.

Az yiyeceksin canım boğazını tutucaksın başka çare yok :)
Beslenmene dikkat etmeden ne yaparsan yap gitmiyor.
Dengeli beslenme + egzersiz = eriyen göbek

Boy kilo oranın mükemmel aslında göbek olmasına şaşırdım bu kiloda. Sanırım şekeri çıkarmab gerekiyor hayatında çünkü şekerli gıdalar göbek yapıyor. Bol su iç ve yürüyüş. Benim arkadaşımın bir göbeği vardı kat kat. Sadece yürüdü ve abur cubur bağımlısıydı onu hayatından çıkardı.

Aslında çokta şeker yemiyorum haftada bi defa çikolata yerim yani öyle bi bağlılığım yok tabi kocaman bi göbek yok ayva göbekten biraz büyüğü ama beni çok rahatsız ediyo ve bel bölgesinde simitliyim

ben geçen sene çok güzel erittim, şekiklenmeye bile başlamıştı. ramazan girince saldım salış o salış bir ramazan daha geldi
ne yaptığımı sorarsan
her gün 1 saat tempolu yürüyüş
en az 2litre tarçınlı su, kandaki şeker oranını dengeler daha geç acıkırsın ve yağ yaktırır
ekmek pilav makarna vs. yok.
protein ağırlıklı beslenmen lazım
ve hergün 45 dk egzersiz yapıyordum, crunch ve plank çok etkili.

Boyumuz ayni ben 57 kiloyum hemen hemen vucut olcumlerimiz ayni sanirim kilon gobek bolgesinde toplaniyor,bir sene dir saglikli beslenme ve spor 75 den 52 ye kadar dustum belim bir ara 64 du inanilmaz incelmisti yaptigim sey duzenli spor yapmak (hala yapiyorum birakmadim) ve saglikli beslenmek ...Ozellikle yaglar karin bolgende toparlaniyorsa bilki karbonhidrat ve seker en buyuk nedenidir,ben biraz ipin ucinu kacirdigim zamanlar ozellikle sekerli gidalari cok tuketince direk gobegimde toplanir yaglar.biraz cardio yap (youtube da dunya kadar evde yapilabilen videolar var) seker ve karbonhidratida minimum seviyede tukettinmi gobek falan kalmaz.Ozellikle sekersiz 21 gun gibi bazi detokslari dene garanti veriyorum cok ciddi fark ediceksin.Dene ve gor derim

Tarçınlı suyu nasıl yapıyorsunuz kaynatılıyomu

Beslenmeyle alakali tamamen.
Az ye, acikinca ye ve saglikli ye, suyunu ic.
tuvalet aliskanligi da önemli, e ucundan da spor yap göbek falan kalmaz.
Yaglar o bölgede biriktiyse ve kilon da cok yoksa benim aklima tembel oldugunuz geldi, yani cok hareket etmiyorsunuz dogru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…