merhabalar sayın kadınlar kulübü sakinleri..
54 kilo olmama rağmen,kiloma göre abartı bi göbeğim mevcut ve de kalın bir bel takdir edersiniz ki.bunu eritmek için önerilerinize ihtiyacım var.
Bende aynı dertten muzdaribim simit bölgesi deniliyor bu bölgeye. Bende korse var göğüs altından başlıyor dize kadar. artık günlük 1 saat bu korseyi gidip yürüyüş yapmaya karar verdim. kıbrısta yaşıyorum terlememde sorun olmaz galiba
bende ayni dertten muzdaribim yaaa kilo aldimmi direk simit cikiyo ortaya ben yine burdan aldigim bi tavsiyeyi uygulamaya karar verdim belki okumussunuzdur biberiye yagi bide yusuruyus yapiyorum hergun yarim saat arti mekik bunlara yeni basladim umarim sonucu muhtesem olur:)))
ay canım bendede aynı şey var, 5 haftadır spor + diyet yapıyorum. 1 cm 1 cm gidiyor. Sabır lazım sanırım. Şöyle 20 cm. belden gitse süper olur. Diyet ve spor sonucunda bacaklarım yine inceldi ben sadece bel ve göbekten gitsin istiyorum
arkadaslar bendede aynı sorun var kocaman bi göbek bide kalın bi belim var bi kac haftadan beri biberiye yagı sürüp poseti sarıp 1 saat yürüs yapıorum gözle görülür bi incelme oldu ama ölcmedim dogrusu kocam bile fark etti :)) devam edicem insallah.