Merhabalar, Kızım 1.5 aylık oldu. Göbek bağı düştü 10 günlükken falan düştükten 1 hafta sonrra yıkadık soracak olursaniz. sarı akıntı oldu iltihap yani. Doktora söyledik çözelti verdi. Kullanfik akıntı devam etti daha sonra tekrar söyledik yine çözelti verdi. Hâlâ devam ediyordu dün akşam hastaneye götürdük yaktilar. Şimdi sorum şu iltihap çocuğun canını acıtıyor mu yani benim ilk çocuğum çok ağlayınca gazı falan var diyordu ben de öyle dediği için sürekli gaz cikarmaya çalışıyorsdum ama gazını falan çıkartıyor onda bir sorun yok maşallah diyeyim. bunu doktoruma da söyledim gaz dedi gönderdi. Doktoru değiştirdik zaten o ayrı bir konu yani arkadaslar kızım uzun süre uyanık kalıyor uykusu vardı uyuyamiyordu ağlaması felaket yani inanın ben de onunla birlikte ağlıyordum o derece de şimdi asıl sorum göbek deliği iltihabından mi ağlıyordu benim kızım, canı çok mu acıyor iltihap olunca. şuan çok iyi çok şükür inanın artık panik atak hastası oldum aglamasindan dolayı susturamiyorduk bugün rahat uyudu çok şükür ayaklarını yukarı çeke çeke ağlıyordu yani doktora söylediğimiz de deseydi çok ağlarsa iltihaptan ağlar diye anlardik o zaman hiç bişey demedi ben de bu konularda bilgisizim bunu söylemememin nedeni yargılamayin diye kahroldum açıkçası o kadar acısı varmış kızımın kendime kızıyorum nasıl olurda anlamadım diye yazıklar olsun diyorum bazen kendime. Lütfen ceval verir misiniz teşekkür ederim şimdiden.