6 7 ay önce ben de de oluşmuştu ama hamile değildim , ama bazı kişilerde gebelik belirtisi olmuş bu çizgiMerhaba hanımlar 2 haftadır hamilelik belirtilerim vardı bugün 2 tane kasıgımdan başlayıp göbek deliğime kadar açık kahve çizgi oluştuğunu farkettim biri uzun diğeri kısa sizlerdede böyle olmusmuydu bu hamilelik belirtisi mi ?
İnşallah hamileyimdir hamilelik belirtileri var yada çok istediğimden psikolojik olarak kendimi öle hissediyorum bilemiyorum test için regli tarihimin geçmesini bekliycem artık :)6 7 ay önce ben de de oluşmuştu ama hamile değildim , ama bazı kişilerde gebelik belirtisi olmuş bu çizgi
Benimde 3 ü ayda başladı şuan 4 aylık hamileyim belirgin bir şekildeİnşallah hamileyimdir hamilelik belirtileri var yada çok istediğimden psikolojik olarak kendimi öle hissediyorum bilemiyorum test için regli tarihimin geçmesini bekliycem artık :)
Ben yeni evliyim bu konularda bir bilgim yok maalesef araştırıp öğreniyorum işte herkes için hayırlısı olsun :)6 7 ay önce ben de de oluşmuştu ama hamile değildim , ama bazı kişilerde gebelik belirtisi olmuş bu çizgi
Hamilelik Belirtisi olarak başka neler yaşadınız . Benim yumurtlama gününde ve sonrasında ilişki oldu sonra 2 gün gecikmeli adet oldum . Adetim bitikten bir gün sonra karnıma çok kötü kramp girdi ve koyu kırmızımsı akıntı oldu hiç bişey anlamadım .midem bulanıyor halsizlik var göbek çizgm oluştu .iki defa test yaptım birinde ikinci çizgi hafif şekilde belli oldu diğeri negatif çıktı . Kafam çok karışıkBenimde 3 ü ayda başladı şuan 4 aylık hamileyim belirgin bir şekilde
İnşallah teşekkürlerBünyeden bünyeye değişebiliyor. Bende 3 aydan sonra çıkmıştı önceki hamileliğimde.
İnşallah sizin için hamilelik belirtisidir. Pozitif haberlerinizi bekleriz
İnsan bebek istediğinde kendini çok dinliyor ama adet zamanına kadar ya da en fazla birkaç gün öncesine kadar adet öncesi sendromları gebelik belirtisinden ayırmak pek mümkün olmayabiliyor. Annelik beklemekle başlıyor, adetin geçmesini bekliyorsun, doktor randevularını bekliyorsun, 9 ay karnında bekliyorsun... O yüzden en başından beklemeyi öğrenmek sürecin gerisinde çok öğretici olabiliyor.Hamilelik Belirtisi olarak başka neler yaşadınız . Benim yumurtlama gününde ve sonrasında ilişki oldu sonra 2 gün gecikmeli adet oldum . Adetim bitikten bir gün sonra karnıma çok kötü kramp girdi ve koyu kırmızımsı akıntı oldu hiç bişey anlamadım .midem bulanıyor halsizlik var göbek çizgm oluştu .iki defa test yaptım birinde ikinci çizgi hafif şekilde belli oldu diğeri negatif çıktı . Kafam çok karışık
Benim 10 gün önce hatta 15 gün önce falan gögüs ağrı. Şişliğim başladı günüm geçince kasık ağrım başladı çok şiddetli başka hiç bişey yoktu göbek çizgi şuan de 3. Ayda oluştu bence Bi belirti aramayın çünkü benimkiler normal adet belirtisiydiHamilelik Belirtisi olarak başka neler yaşadınız . Benim yumurtlama gününde ve sonrasında ilişki oldu sonra 2 gün gecikmeli adet oldum . Adetim bitikten bir gün sonra karnıma çok kötü kramp girdi ve koyu kırmızımsı akıntı oldu hiç bişey anlamadım .midem bulanıyor halsizlik var göbek çizgm oluştu .iki defa test yaptım birinde ikinci çizgi hafif şekilde belli oldu diğeri negatif çıktı . Kafam çok karışık
Regli günümün geçmesini bekliycem adet olmazsam eğer ilk iş doktora gitmek olacak. Yorumlarınız için teşekkürler :)İnsan bebek istediğinde kendini çok dinliyor ama adet zamanına kadar ya da en fazla birkaç gün öncesine kadar adet öncesi sendromları gebelik belirtisinden ayırmak pek mümkün olmayabiliyor. Annelik beklemekle başlıyor, adetin geçmesini bekliyorsun, doktor randevularını bekliyorsun, 9 ay karnında bekliyorsun... O yüzden en başından beklemeyi öğrenmek sürecin gerisinde çok öğretici olabiliyor.
Eğer şüpheleriniz varsa tekrar test yapabilirsiniz. Sonuçta burada sadece kendi deneyimlerimizi ve bilgimizi paylaşıyoruz. Bizi bırakın doktorların bile yanıldığı oluyor. Bizim de yanılma payımız var.
İçinizi rahat ettirecekse tekrarlayın, ama kanamayla ilgili şüpheniz varsa bir doktora görünebilirsiniz belki.
Anladım teşekkürler inşallah bende güzel sonuc alırım :)Benim 10 gün önce hatta 15 gün önce falan gögüs ağrı. Şişliğim başladı günüm geçince kasık ağrım başladı çok şiddetli başka hiç bişey yoktu göbek çizgi şuan de 3. Ayda oluştu bence Bi belirti aramayın çünkü benimkiler normal adet belirtisiydi
Ay canım inşallah hamilesindir ama anlayamadım nasıl 2 tane? Bir çizgi oluyor diye biliyorum ben.. Bende 38 haftalık hamileyim bende hiç çıkmadı bu çizgi ama kişiden kişiye değişiyor demek ki..Merhaba hanımlar 2 haftadır hamilelik belirtilerim vardı bugün 2 tane kasıgımdan başlayıp göbek deliğime kadar açık kahve çizgi oluştuğunu farkettim biri uzun diğeri kısa sizlerdede böyle olmusmuydu bu hamilelik belirtisi mi ?
Bende bir tane olur diye biliyordum ama benim Kasıgımdan göbeğime bir tane çizgi var ikinciside çok hafif şekilde kasıgımda var göbeğime kadar değil ama hiç bişi anlamadım vallaAy canım inşallah hamilesindir ama anlayamadım nasıl 2 tane? Bir çizgi oluyor diye biliyorum ben.. Bende 38 haftalık hamileyim bende hiç çıkmadı bu çizgi ama kişiden kişiye değişiyor demek ki..
E hadi bakalım hayırlısı olsun o zamanBende bir tane olur diye biliyordum ama benim Kasıgımdan göbeğime bir tane çizgi var ikinciside çok hafif şekilde kasıgımda var göbeğime kadar değil ama hiç bişi anlamadım valla
Benimde ilk ayda belirmişti çizgi hatta artık o şekilde emin olmaya başlamıştım hamileleigimdenİnşallah hamileyimdir hamilelik belirtileri var yada çok istediğimden psikolojik olarak kendimi öle hissediyorum bilemiyorum test için regli tarihimin geçmesini bekliycem artık :)
İnşallahBenimde ilk ayda belirmişti çizgi hatta artık o şekilde emin olmaya başlamıştım hamileleigimdenben beyaz tenliyim benim gibi olanlarda çok açık renk oluyormuş başta, esmerlerde daha belirgin olurmus öyle okudum hep. Inşallah sizde hamilesinizdir
Benim yumurtlamadan 2 gün sonra baş ağrısı ve çok yemek yeme olayım olmuştu. Göğüslerimde hassasiyet başlamıştı ama adet olacakmışım gibiydi çok yoktu. Normalde adet olmadan 1 hafta önce hassasiyet olur bu sefer çok daha erkenden olmuştu. Sonra göğüslerimde damar görüntüsü fark ettim ve göğüs ucu etrafında kabarcıklar oluştu. Bir ara karnımda baloncuklar patlar gibi oldu sonra da göbek çizgisini fark ettim ama bir türlü emin olamıyordum ayırt etmek çok zor oldu benim için. Çünkü acaba önceden vardı da ben mi fark etmedim acaba psikolojik mi falan diye şüpheye düşüyor insan.İnşallahpeki sizin hamilelikle ilgili başka hangi belirtileriniz olmustu
İnşallah bende hamileyimdir:)benim adet günlerim hep düzenlidir fakat bu ay değişik oldu eşimle yumurtlama gününde birlikte oldum ve 10 gün daha birliktelik oldu daha sonra halsizlik mide bulantısı sişkinlik belirtileri yaşadım ve adet günüm 2 gün gecikti ve sonra adet oldum normal 3 gün sürdü ve bitti . 1 gün geçtikten sonra karnımda çok kötü kramp eşliğinde koyu kırmızı akıntı oluştu iç camasırımda nokta şeklinde oldu ve 3 gün sürdü. Dünde göbek çizgimi farkettim Sizce hamile olabilirmiyimki :)Benim yumurtlamadan 2 gün sonra baş ağrısı ve çok yemek yeme olayım olmuştu. Göğüslerimde hassasiyet başlamıştı ama adet olacakmışım gibiydi çok yoktu. Normalde adet olmadan 1 hafta önce hassasiyet olur bu sefer çok daha erkenden olmuştu. Sonra göğüslerimde damar görüntüsü fark ettim ve göğüs ucu etrafında kabarcıklar oluştu. Bir ara karnımda baloncuklar patlar gibi oldu sonra da göbek çizgisini fark ettim ama bir türlü emin olamıyordum ayırt etmek çok zor oldu benim için. Çünkü acaba önceden vardı da ben mi fark etmedim acaba psikolojik mi falan diye şüpheye düşüyor insan.Inşallah mutlu haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?