• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek çizgisi

İnşallah bende hamileyimdir:)benim adet günlerim hep düzenlidir fakat bu ay değişik oldu eşimle yumurtlama gününde birlikte oldum ve 10 gün daha birliktelik oldu daha sonra halsizlik mide bulantısı sişkinlik belirtileri yaşadım ve adet günüm 2 gün gecikti ve sonra adet oldum normal 3 gün sürdü ve bitti . 1 gün geçtikten sonra karnımda çok kötü kramp eşliğinde koyu kırmızı akıntı oluştu iç camasırımda nokta şeklinde oldu ve 3 gün sürdü. Dünde göbek çizgimi farkettim Sizce hamile olabilirmiyimki :)
Ben de siskinlik falan yasamistim ama adet olmadim. Sizin gibi olanlarda üstüne görme diyorlar yani aslında hamile ama adette olmuş kısa sürmüş. Inşallah sizinde öyledir. Benim yerleşme kanamam bile olmadı kişiden kişiye fark ediyor :) ben olsam hemen test yapardım ki ben 10 önceden bile test yapmıştım son 6 gün kala tekrar yaptım çıkmamıştı tabi tez canlı olduğum için 😁

Ben de siskinlik falan yasamistim ama adet olmadim. Sizin gibi olanlarda üstüne görme diyorlar yani aslında hamile ama adette olmuş kısa sürmüş. Inşallah sizinde öyledir. Benim yerleşme kanamam bile olmadı kişiden kişiye fark ediyor :) ben olsam hemen test yapardım ki ben 10 önceden bile test yapmıştım son 6 gün kala tekrar yaptım çıkmamıştı tabi tez canlı olduğum için 😁
Bende 2 defa test yaptım birinde ikinci çizgi silik çıktı diğeri negatif çıktı Adetim gecikirse tekrar test yapıcam artık :)

Bende 2 defa test yaptım birinde ikinci çizgi silik çıktı diğeri negatif çıktı Adetim gecikirse tekrar test yapıcam artık :)
Ay hadi inşallah ya ben silik çizgi bile görememiştim 😁 inşallah en kısa zamanda belli olur ve bebişiniz olur 🥰

Back