- 4 Ocak 2008
- 255
- 1
Arkadaşlar ya aramızda göbek bel göğüs altı olarak ölçüp yarış yapalım mı ne dersiniz. Zayıflama yarışmaları gibi...
Arkadaşlar göbeğin öyle kolay eriyeceğine inanmayanlardanım. Oğlum ufak bir kaza atlattı onun yanında ona destek olmak zorunda olduğumdan spora tam olarak başlayamadım 15 günde 2 kez geceleri sauna eşofmanımı giyerek spor yaptım Onun harici günde bir bardak yeşil çay içtim. 3 gündür biberiye yağı kullanarak göbeğimi streçle sarıp yatıyor, sabah erkenden duş alıyorum. Yemeğe çok dikkat etmedim. Demekki biraz gayretle bu işi başarabiliriz gibi geliyor bana ama istikrar şart. Şimdi bu sitede bulunan zencefil, tarçın, karanfil karışımını uygulayacağım.Bir aksilik olmazsa haftada 3 gün spor yapacağım yediklerime de biraz dikkat edeceğim. Birde fırsat buldukça ip atlayıp zayıflama kemeri kullanacağım Zayıflamaya çalışan herkese kolay gelsin
arkadaşlar göbek fena bişey çok dikkat çekiyor. Ben iyice ayvayı yemiş durumdayım sadece göbekle ama bu sefer bacak ve popoda aldı.Çalışan biriyim yaza zayıf giricem. Ben yapacaklarımı yazıyorum.
1. Her gün yatmadan mekik sayısı 2 güne bir artacak. (5er adet ). Birde sopalı hareket 10dk.
2. Çalıştığım için hergün öğlen 20 dk. yürüyüş.
3.Öğleden sonra 1 bardak yeşilçay
4.Birde akşam saat 7 den sonra su hariç ağzıma birşey atmamaya çaışıcam.
5. Yediklerime dikkat edicem 1 haftadır tatlı bişeyler yemiyorm. Ekmek yemiyorum.
6. Burdan öğrendiğim streçli olayı uyulucam.
İnş. Zayışlarım..
Buraya haftalık sonuç bildiricem.
Zayıflamak umuduyla :)
Aaa bende buraya aitim.
Bende 47-48 kiloyum fakat bende göbeğimden rahatsızım.
Vücut küçük top gibi bir göbek olunca herkes çok şirin buluyor vs ama ben hoşlanmıyorum durumdan.
Üstelik belimde çok kalın geliyor gözüme birkaç santim daha ince olmasını istiyorum.
Sayfaların tamamına bakamadım ama çoğuna baktım gözüme çarpmadı önerisi bilgisi olan varsa çok sevinirim... opuyorumnanaktan
arkadaşım bilgiler için çok teşekkür ediyorum bunları dikkate alıcam.