Bölgesel İncelme Göbek Bölgesini Eritmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
yeni bir alet çıkmış. hem aerobik yapmayı hemde bunu kullanmayı düşünüyorum.yorumları okuyunca etkili olduğunu düşündüm. buna benzer aletler vardı önceden ama bu geliştirilmiş. bir model.
alıp da bir kenara atmak istemiyorum.umarım işe yarar.
hiç bu altten kulllanan var mı arkadaşlar ???
resmi aşağıda yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• $totalcore-1.jpg
    $totalcore-1.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Slm kızlar yazdıklarımı iyice okuyun:nazar:
Gelmiş geçmiş en güzel bel inceltme yönetimi teyzemin streç film yöntemi..cildim havasız kalmasın diye hergün yapmıyorum üç beş günde bir yapıyorum bu streç filmler varya yemekleri sardımız onlarla yatarken göbemizin belimizin etrafını bi güzel sarıyoz üstüne penye bişiler giyip yatıyoruz sabaha bakıyoruzki su içinde kalmışız ardından bi kaç denemeden sonra bide bakıyoruzki göbek gitmiş bel incelmiş ha bide formda kalmak için sabah gözümüzü açınca şöyle 3-5 egzersiz hareketleride yapalımki boşa gitmesin...canım teyzem benim sayende belim hiç kalınlaşmıyo en fazla 65 cm oluyo onun haricinde 63 cm fln yetiyo bana...

son olarak kızlar tavsiyem mümkün olduğunca düşük bel giymeyin:eek:lmaz: çok giymek isterseniz ben yüksek bel sevmem derseniz likralı pantolonlar tercih edin bide boxser giyin...:kedi:

eğer bu dediklerimi yaparda beliniz incelmez göbek gitmezse yakama yapışın burayada yazıyorum...süprizzzzz

teşekkürler a.s.
bunu da deneriz inşallah.

göbek ve mide korsesi ile ince görünmek.. Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar ben hayatımda ilk defa kilo aldım. Şu an 61 kilodayım ama midem ve göbeğim çıktı. Haliyle çok rahatsız oluyorum. Spor yapmaya üşeniyorum zaten açıkçası çok vaktim de yok. Plates dvd si aldım herşeyim var ama bir kaç yapmadan sonra onu da bıraktım. Şımdi kendime göbek ve mide korsesi aldım. Ara sıra takıyorum ama giymek ve çıkarmak mesele. Kızlar aranızda bu korseden kullanalar var mı? Varsa faydasını görmüşler mi acaba çünkü korse taktıktan bir süre sonra incelme olduğunu duydum. Paylaşırsanız sevinirim

bır alet keşfettım
kayınvalıdemler bellerıne masaj yapmak için almıslar seneler once alınmıs
tv gordum aynısını markası farklı sadece dogum yapalı 5 ay oldu gobek erısın dıye 7 gundur yapıyorum 3.5 cm ıncelme var her gun 3 kez 10 dk yapıyorum bende sasırdım tıtresımlı masaj yapıyormus gıbı bır hıs verıyor bırazda kasındırıyor

bır alet keşfettım
kayınvalıdemler bellerıne masaj yapmak için almıslar seneler once alınmıs
tv gordum aynısını markası farklı sadece dogum yapalı 5 ay oldu gobek erısın dıye 7 gundur yapıyorum 3.5 cm ıncelme var her gun 3 kez 10 dk yapıyorum bende sasırdım tıtresımlı masaj yapıyormus gıbı bır hıs verıyor bırazda kasındırıyor

evet aslında düzenli kullanlırsa faydası varmış.
bende kırmızı küçük küçük morluklar oluşturdu aldığım yere geri iade ettim.
ama kullanayı isterdim.herhalde cildim çok hassas
.

yeni bir alet çıkmış. hem aerobik yapmayı hemde bunu kullanmayı düşünüyorum.yorumları okuyunca etkili olduğunu düşündüm. buna benzer aletler vardı önceden ama bu geliştirilmiş. bir model.
alıp da bir kenara atmak istemiyorum.umarım işe yarar.
hiç bu altten kulllanan var mı arkadaşlar ???
resmi aşağıda yorumlarınızı bekliyorum.

bana cevap verecek kimse yok mu???

alıntı yaptığım için aletin resmi de yukarıdaki mesajımda kalmış.

sLm kızLar yeni katıLdım aranıza ve direk bu topiğe qirdim bndede aynı sorun var maaLesef

kızLar bende dedikLerinizin hepsini uyquLamaya ba$Ladım buqünden itibaren bakaLım ne qibi deği$ikLikLer oLucak oLursa yazarım in$ oLur

hadi yaaa nasıl bi krem o ölee bi reaksiyon vermedi die mi??sporla destelendim mi cnm???

kızlarr denim burda nilay777 die bi arkadaş saffron golg gel die bişeden bahsetti ilk sürüşte 5 cm diğer günler 2 cm etkili olmuşş.ggden araştırdım var öle bi krem ve aynı nilayın dediği gibi yazıyolar ama yorumu kalmış burdan üyeliği ilindi sanırım ama neden silindi anlamadım:S

Merhabalar,

Ben 15 gündür hulahop çeviriyorum. Henüz ölçmedimm belimi ama işe yarayacağına inanıyorum (Henüz bir gelişme kaydetmemekle birlikte:)) Hulahop çeviren var mı? işe yaradığını gören bilenn?

evet saffron gold jelle alakalı bi konu vardı arkadaşlar konuya neoldu bilen varmı acab bulamıyorım kapandımı yoksa:s

ya şu göbeğindeki yağlardan etkili bi yöntemle kurtulan yokmu.ben bıktım artık.vücudumun her yeri orantılı karnım benden önde gidiyo of of offff

bende 44 kiloyum ama göbeğim var yaa hemde çok fazla.biras da kalıtsal heralde ama kurtulmak istiyorum göbekten.mekik filan da pek fayda etmedi bana napcam yaa

ben yüzümden ve göbeğimden şikayetçiyim.göbek ile ilgili önerileriniz şahane,bugün deneyeceğim inşallah lahana yağı ve streçle ilgili olan kısımları en azından : )
ama yüzüm gitgide şişiyormuş gibi gelmeye başladı.sıkıldım artık herkeste uyandırdığım mıncıklama hissinden : ) var mıdır bi çaresi : )

benim göbeğim iki haftada dümdüz oldu....

her banyoya girdiğimde dayana bileceğim sıcaklıktaki suyu taziklice gezdirdim inanin işe yarıyo

X