Bölgesel İncelme Göbek Bölgesini Eritmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Arkadaşlar göbeğin öyle kolay eriyeceğine inanmayanlardanım. Oğlum ufak bir kaza atlattı onun yanında ona destek olmak zorunda olduğumdan spora tam olarak başlayamadım 15 günde 2 kez geceleri sauna eşofmanımı giyerek spor yaptım Onun harici günde bir bardak yeşil çay içtim. 3 gündür biberiye yağı kullanarak göbeğimi streçle sarıp yatıyor, sabah erkenden duş alıyorum. Yemeğe çok dikkat etmedim. Demekki biraz gayretle bu işi başarabiliriz gibi geliyor bana ama istikrar şart. Şimdi bu sitede bulunan zencefil, tarçın, karanfil karışımını uygulayacağım.Bir aksilik olmazsa haftada 3 gün spor yapacağım yediklerime de biraz dikkat edeceğim. Birde fırsat buldukça ip atlayıp zayıflama kemeri kullanacağım Zayıflamaya çalışan herkese kolay gelsin

Arkadaşlar ya aramızda göbek bel göğüs altı olarak ölçüp yarış yapalım mı ne dersiniz. Zayıflama yarışmaları gibi...

canım öyle bi teklifi ben de sundum bi aralar ki benim yarış değildi hep beraber saat belirleyip spor yapalım hem alışkanlık kazanırız hem motive oluruz hem göbeği eritiriz dedim ama kimse yanaşmadı malesef..

Arkadaşlar göbeğin öyle kolay eriyeceğine inanmayanlardanım. Oğlum ufak bir kaza atlattı onun yanında ona destek olmak zorunda olduğumdan spora tam olarak başlayamadım 15 günde 2 kez geceleri sauna eşofmanımı giyerek spor yaptım Onun harici günde bir bardak yeşil çay içtim. 3 gündür biberiye yağı kullanarak göbeğimi streçle sarıp yatıyor, sabah erkenden duş alıyorum. Yemeğe çok dikkat etmedim. Demekki biraz gayretle bu işi başarabiliriz gibi geliyor bana ama istikrar şart. Şimdi bu sitede bulunan zencefil, tarçın, karanfil karışımını uygulayacağım.Bir aksilik olmazsa haftada 3 gün spor yapacağım yediklerime de biraz dikkat edeceğim. Birde fırsat buldukça ip atlayıp zayıflama kemeri kullanacağım Zayıflamaya çalışan herkese kolay gelsin

oğlun için üzüldüm çook geçmiş olsun şu an nasıl iyileştimi?
canım senin anlattıkların aynı zamanda kilo vermek için sanırım ama burada toplanan çoğu kişi zayıflamadan sadece göbek eritmek istiyo çünkü zaten zayıfız asıl göbekle bizim problemimiz :nazar:
bölgesel zayıfllama yöntemleri lazım yani..

Arkadaşlar merhaba e gelin artık. Özletmeyin kendinizi

arkadaşlar göbek fena bişey çok dikkat çekiyor. Ben iyice ayvayı yemiş durumdayım sadece göbekle ama bu sefer bacak ve popoda aldı.Çalışan biriyim yaza zayıf giricem. Ben yapacaklarımı yazıyorum.
1. Her gün yatmadan mekik sayısı 2 güne bir artacak. (5er adet ). Birde sopalı hareket 10dk.
2. Çalıştığım için hergün öğlen 20 dk. yürüyüş.
3.Öğleden sonra 1 bardak yeşilçay
4.Birde akşam saat 7 den sonra su hariç ağzıma birşey atmamaya çaışıcam.
5. Yediklerime dikkat edicem 1 haftadır tatlı bişeyler yemiyorm. Ekmek yemiyorum.
6. Burdan öğrendiğim streçli olayı uyulucam.
ınş. Zayışlarım..
Buraya haftalık sonuç bildiricem.
Zayıflamak umuduyla :)

Aaa bende buraya aitim.
Bende 47-48 kiloyum fakat bende göbeğimden rahatsızım.
Vücut küçük top gibi bir göbek olunca herkes çok şirin buluyor vs ama ben hoşlanmıyorum durumdan.
Üstelik belimde çok kalın geliyor gözüme birkaç santim daha ince olmasını istiyorum.
Sayfaların tamamına bakamadım ama çoğuna baktım gözüme çarpmadı önerisi bilgisi olan varsa çok sevinirim... opuyorumnanaktan

arkadaşlar göbek fena bişey çok dikkat çekiyor. Ben iyice ayvayı yemiş durumdayım sadece göbekle ama bu sefer bacak ve popoda aldı.Çalışan biriyim yaza zayıf giricem. Ben yapacaklarımı yazıyorum.
1. Her gün yatmadan mekik sayısı 2 güne bir artacak. (5er adet ). Birde sopalı hareket 10dk.
2. Çalıştığım için hergün öğlen 20 dk. yürüyüş.
3.Öğleden sonra 1 bardak yeşilçay
4.Birde akşam saat 7 den sonra su hariç ağzıma birşey atmamaya çaışıcam.
5. Yediklerime dikkat edicem 1 haftadır tatlı bişeyler yemiyorm. Ekmek yemiyorum.
6. Burdan öğrendiğim streçli olayı uyulucam.
İnş. Zayışlarım..
Buraya haftalık sonuç bildiricem.
Zayıflamak umuduyla :)

aramıza hoşgeldin canım vereliniortak
önerilerin gerçekten çok güzel ama benim genelde hezimet oluyor çünkü başladığın şeyi günün hızlı temposunda malesef uygulayamıyorsun atlıyorsun yorgun oluyorsun vs..
ben en güzel ve en etkili yöntemin mekik çekmek olduğunu anladım. arada fırtsat buldukça yapıyorum ama onu da sabah aç karnına yapmak lazım sabahın altısında da çok zor oluyo delikafadulden

Aaa bende buraya aitim.
Bende 47-48 kiloyum fakat bende göbeğimden rahatsızım.
Vücut küçük top gibi bir göbek olunca herkes çok şirin buluyor vs ama ben hoşlanmıyorum durumdan.
Üstelik belimde çok kalın geliyor gözüme birkaç santim daha ince olmasını istiyorum.
Sayfaların tamamına bakamadım ama çoğuna baktım gözüme çarpmadı önerisi bilgisi olan varsa çok sevinirim... opuyorumnanaktan

heh işte tam benliksin alkisalkisalkis ben de 47-48 arasında kilomu sabitlemiş durumdayım ama göbek pörtlüyo malesef senağlama
canım sana bi tavsiye benim bi süredir göbek problemim yok (regl dönemine yakın şişiyo sadece ki buna da yapcak bişi yok tamamen normal) ben bi süredir yemekten sonra liptonun after meal çayını içiyorum tadı fena değil ve inanılmaz rahatlatıyo yemeğin verdiği şişkinliği alıyo tavsiye ederim
bu arada sen de aramıza hoşgeldinnn vereliniortak

selam arkadaşlar az yiyoyrum bi kaç madde hariç genelini uyguladım. Şuanda kilomda bi değişklik yok ama zamanla olacak sanki. Cuma günü tartılıp bildiricem. Herkesin göbeklerinin yo olması umuduyla :)

Sıkı Karın Kasları İçin 7 Tavsiye

Yalnızca egzersiz yapmak yeterli değil; vücudunuza şekil kazandırmak için aynı zamanda olaya nasıl yaklaştığınız da önemlidir. Sıkı karın kasları için test edilip onaylanmış 7 tavsiye sunuyoruz.

1. Çeşitlendirmeye gidin

Mekik çekerken farklı egzersizleri bir araya getirmeyi deneyin. Tek bir egzersizi 100 kere yinelemek yerine, beş farklı egzersizden yirmişer tekrar çok daha etkili olacaktır. Böylelikle egzersizleriniz çok daha az sıkıcı olur ve farklı egzersizler ile farklı kas gruplarını çalıştırmış olursunuz.

2. Alt ve üst karın için yaptığınız egzersizleri bırakın

Bir anatomi atlasına bakarak karın kasının tek bir büyük kas olduğunu görebilirsiniz. Bu nedenle üst karın kaslarınızı çalıştırırken alt karın kaslarınızın çalışmadığını düşünmeyin. Bu noktada asıl önemli olan ve kaslarınızın ne denli aktif durumda olduğunu belirleyen, nasıl bir egzersiz gerçekleştirdiğinizdir. Mesela bacaklarınızı kaldırıp indirerek alt karın bölgesini çalıştırırken, alt karın kısmınız daha az faal durumdadır (bu nedenle alt karın kaslarınızın çalıştığını daha az hissedersiniz).

3. Pelvik kaslarınızı çalıştırmayı unutmayın
Daha uzun vadeli sonuçlar almak için, pelvik kaslarınızı da güçlendirmeniz gerekiyor. Bu kaslar derinlerdeki karın kaslarının daha iyi çalışmasını sağlar. Pelvik kaslarınızı çalıştırmak için yapmanız gereken göbek deliğinizi hafif bir şekilde belkemiğinize doğru çekmek. Eğer mekik çekmeye devam ediyorsanız, karnınız dışarı doğru uzayacaktır ve bu esnada karın kaslarınızı belkemiği ve boynunuza binen yük oranında çalıştırmamış olursunuz. Ve sonuçta çektiğiniz mekiklerden tam randıman sağlayamazsınız. Doğru mekik çektiğinizde karın kaslarınızın gerilmiş olması gerekir.

4. Kaslarınızı çalıştırın, boynunuzu değil

Egzersizler esnasında ve sonrasında boynunuzda ağrılar oluyorsa yanlış bir şekilde mekik çekiyorsunuz demektir. Boynunuza aşırı yük binmesini engellemek için, çenenizle göğsünüzün arasında bir tenis topu olduğunu düşünün. Ayrıca egzersizlerin ardından her iki elinizin parmak uçlarıyla boynunuzun aşağı kesimlerine hafifçe masaj da yapabilirsiniz. Bu masajı egzersiz esnasında, yani mekik çekerken de yapmanız mümkün.

5. Aerobik egzersizlerle fazla yağlarınızı yakın
Karnınızın üzerinde bir yağ tabakası varsa çektiğiniz mekiklerden tam fayda sağlayamazsınız. Bu nedenle mekik egzersizlerinden önce düzenli olarak yapacağınız aerobik egzersizlerle fazlalık yağlardan kurtulmanız gerekiyor. Ancak bu yağlardan kurtulduktan sonra karın kaslarınızı güçlendirebilir ve şekil verebilirsiniz.

6. Mekik egzersizlerinizi aerobik ve anaerobik egzersizlerinizle birleştirin

Spor salonuna gidiyorsanız, mekik egzersizlerine aerobik çalışmalarınızın ardından geçmeniz gerekir. Güç egzersizlerinde, farklı çalışmalar arasında yapılabilecek en iyi geçiş budur. Mekik egzersizleriniz karın kaslarınızı güçlendirir ve ağırlık kaldırma egzersizleri yapıyorsanız, bu kaslar da faal olacaktır.

Eğer evinizin zemininde çektiğiniz mekikler size zor geliyorsa ya da bu egzersizden hoşlanmıyorsanız, sizin için bir çözümümüz var. Günümüzde karın kaslarını güçlendirip şekil verecek birçok egzersiz aleti bulunmakta.

7. Doğru oranı saptayın

Diğer tüm kaslar gibi, kasların egzersizlere tam cevap vermesi ancak iki günde bir egzersiz yapıyorsanız olur. Aksi halde kaslarınıza zarar verebilirsiniz. Düzenli olarak haftada iki ya da üç kere egzersiz yaptığınız takdirde, yalnızca 3 haftada düz ve sıkı bir karna sahip olabilirsiniz! Egzersizleri hem sağlığınızı hem de özgüveninizi güçlendiren bir şey olarak düşünün. Unutmayın, bunu kendiniz için yapıyorsunuz!​

-alıntı-

Slm kızlar yazdıklarımı iyice okuyun:nazar:
Gelmiş geçmiş en güzel bel inceltme yönetimi teyzemin streç film yöntemi..cildim havasız kalmasın diye hergün yapmıyorum üç beş günde bir yapıyorum bu streç filmler varya yemekleri sardımız onlarla yatarken göbemizin belimizin etrafını bi güzel sarıyoz üstüne penye bişiler giyip yatıyoruz sabaha bakıyoruzki su içinde kalmışız ardından bi kaç denemeden sonra bide bakıyoruzki göbek gitmiş bel incelmiş ha bide formda kalmak için sabah gözümüzü açınca şöyle 3-5 egzersiz hareketleride yapalımki boşa gitmesin...canım teyzem benim sayende belim hiç kalınlaşmıyo en fazla 65 cm oluyo onun haricinde 63 cm fln yetiyo bana...

son olarak kızlar tavsiyem mümkün olduğunca düşük bel giymeyin:eek:lmaz: çok giymek isterseniz ben yüksek bel sevmem derseniz likralı pantolonlar tercih edin bide boxser giyin...:kedi:

eğer bu dediklerimi yaparda beliniz incelmez göbek gitmezse yakama yapışın burayada yazıyorum...süprizzzzz

ya bilmiyorum bendeki göbek bu şekilde gidermi acaba.öyle böyle değil 85 cm.her yerim ince göbek önden gidiyo.işe yararmı diyosun yani gerçekten.

yarar tatlım ya bi dene ne kaybedersinki iş yerindeki arkadaşımda öyleydi baya kilo almıştı artık kocası fln bile laf söylüyodu evlendimiz zamanki gibi değilsin diye kız üzülüyodu..dedim böyle böyle bi dene kız bir aydır 3 günde bir fln yapıyo göbek fln gitti giremediği pantolonlarının içine girmeye başlamış..hergün teşekkür ediyo bana..ama egzersizde yap bak sabah gözünü açıp elini yüzünü bi yıkayınca şöyle 3 5 göbek hareketi fln ihmal etme alışkanlık gibi yap hep bunlarıda...

julyetcim peki bu yöntem zayıflatırmı? ben zayıflamak istemiyorum çünkü sadece bölgesel incelme ve sıkılık derdim bu

valla göbeği eritmek için mekik yapmak şartmış. bende de göbek acayip. ben üşeniyorum egzersiz yapmaya. ama bu göbek başka türlü erimezmiş.birde streç saran bir komşumuz var. gerçekten başardı yaaa. göbeği dümdüz olmuş.bende deneyeceğim.

offf evet yaa çok kötü bişey bu göbek yaa kendimi çok kötü hissediyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inşallah kurtuluruz yaa bundan bende deniycem biberiye yağıyla streç filmi bakalım inşallah gider senağlamasenağlamasenağlama

bende bundan sonra burada takipteyim yerimseniben

boyum:169 kilom:61 çok kilolu sayılmam ama o göbek yokki sanki kilomun 4te biri göbekte toplanmış...ölçtüm tam 95 cmÇok üzgünüm çoook
3 gündür ebru şallı ile pilates yapıyorum..umarım kurtulabilirim..
nredeyse tanıdığım insanların yarısı mathilda bu ne kızım diyor sanki herkes mükemmiş gbi
çarş günüde bi yerde pilatese başlıyorum
power plate de aklıma yatıyor ama bakalım artık
faydasını görürsem paylaşıcam kızlarrr

Oryantal dansta bel kıvırarak yapılan hareketler var,onlar kurtarmaz ama bel inceltir bence.Birde normalde dururken karnı içine çekip bırakmakta işe yarıyor gibi

X