Bölgesel İncelme Göbek Bölgesini Eritmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
slm kızlar
konuyu açtım ama adamakıllı uğrayamıyorum o kadar yoğun geçtiki son aylar anlatamam ama yine de mailime gelen mesajlardan konuyu takip ettim.
hmm unutmadan hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok güzel bilgiler katmışsınız topiğe fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum..
mervecim dediğin yöntemi ben de bi ara yaptım çok faydasını gördüm özellikle sağa sola eğilerek (boyun altına sopa yerleştirilen) yapılan spor belimi çok inceltmişti.
ama benim belden ziyade göbekten dolayı şikayetim. fiziğime göre göbeğim çok...
zaten göğüsler küçük bide göbek portlayınca hepten minnacık duruyo :)))

ayrıca sekerlerrrr sadece mekık degıl alt karın calışmak sart :) yanı yere uzanın elınızı belınızın altına koyun basınızı ıstersenız hafıf kaldırın ve dızlerınızı bukmeden gergın sekılde 45 derece kadar yukarı kaldırıp ındırın bacaklarınızı makas hareketı gıbı :) bunu 3 set 20 kez yapabılırsnız ılk basta alt karın yanar yavas yavas arttırabılırsınız bu arada sadece setler arası dınlenırken 15-20 sn.ozaman ayaklar yere degecek :)

şöyle bişi vr hangı hareket yapılırsa yapılsın öncesınde yapılab yuruyusun yada koşunun faydası oluyor.cunku yağlar yarım saatlık bır aktıvıteden snra yanmaya baslıyor.hareketlere baslamadan önce vucudunuzun ısınmasını saglayın bu yuruyus koşu yada ıp atlama yada bısıklet olabılır bunları yapmak ıcın evden cıkmak ıstemeyen bayanlar ıse hoplasınlar zıplasınlar göbek atsınlar cıddıyım vucudunuzu ısıttıktan snra yaparsanız daha cabuk sonuc alırsınız.kardıyo butun vucuda etkılı bır calısma ama bölgesel calısmalar olmadan sıkayet edılen yerdekı yağlardan kurtulunamaz.burda zayıf olup göbek sıkayetı olanlar oldugu ıcın bölgesel calısma yeterlı olucak dıe dusunuyrum.herkes bısı yazıyor kafanızın karısması cok normal deneyın dusunun hangısı aklınıza yatıyorsa vucudunuza uyuyorsa onu yapmaya devam edın hareket harekettır.ama nefes alıp vermeyı sıkılastıgını hıssetmeyı yanmaya basladıktan snra bıkac hareket daha yapmayı unutmayın:))) iyigeceler

Teşekkür ederim canım.kaydirigubbakcemile5 Çok güzel aydınlattın.vereliniortak Ben hareketlere hemen başlıyordum dediğini yapacağım.zemuszemus

Ilk sayfada Merwecik yazmisti alt karin kaslarini..yazi uzun oldugu icin arada kayniyor sanirimyerimseniben
Konu sahibine birsey demek istiyorum madem goguslerin kucuk spor yaparak fark yaratabilirsin..mumkunse spor salonuna gitmek cok daha ii aletler oldugu icin ama evdeyken yapilacak br kac harekette ise yaraya bilir..simdi hareketler cok basit ama anlatmaya kalktiginda komplike gibi gozukebilir..iyisi mi arkadaslar bu adresten spor yapi
(evde gogus hareketleri calisma"diye girin uzman tv de hepsi var gogus,karin,bel...

ideal kilomuza inince (ki benim ideal kilom, boyumla bir olan yani 162 cm-62 kg :) göbeğimiz de iner normalleşir mi dersiniz arkadaşlar. küçüldüğünü hissediyorum da bana hiç düzleşmeyecek gibi geliyor

Kızlar benimde minicik bir göbeğim var.Bende katıldım aranıza....İnşallah sonuç alırım.

ayyyy evet ya benim de 2 sene öncesinde bişey yoktu şimdi kocaman bi göbeğim var
artık başlıcam egzersizlere çok kötü bişey ya

hmm.. Bnce bacaklarınızı kitleyerek belinizi sag sol yapın herqn artırarak emin olun faydasını göreceksiniz.. şutarafagitti

ben size nasıl eritildigini söylüyüm diyet şart tabi bol su bigün televizyon seyrederken tv8 deki ebru şanlıya denk geldim baktım pilates yapıyo inanın denemedigim bişey kalmadı hemen sponsorumu aradım sporsor bu arada eşim oluyo bana açil gelirken pilates topu al dedim başladım yapmaya tam 1 hafta sonra karnım baktım toparlanmaya başladı beni gören sen kilomu verdin dediler o hevesle 16 kilo verdim dahada veriyorum 2 ayın içinde tavsiye ederim haydi arkadaşlar pilatese

süpersin ya maaşallah...sponsora çok güldüm kaydirigubbakcemile3

ben topla platesı hıc denemedım,plates yaptım gobegımı erıtmek ıcın ama hareketlerı yaparken cok dogru nefes alıp vermedıkce pek ıse yaramıyo.simdi bı alet aldım mekik cekmeye yardımcı bısey onu denıcem,yumurta kadar gobekım vardı ucan balon gıbı oldu senağlama baska yontemler de mafoldumbenvarsa paylasalım lutfen erısın su gobeklerrrrrrr

Nefes alıp-verme işini beceremiyorum,bildiğin soluklanalım işte ne gerek var yeni yönteme.Göbeğimi içeri çekerken durumunu bozmadan yeni yöntem nefes alıp verme zor oluyor ama bırakıcam bu işleri vallaha.

Nefes alıp-verme işini beceremiyorum,bildiğin soluklanalım işte ne gerek var yeni yönteme.Göbeğimi içeri çekerken durumunu bozmadan yeni yöntem nefes alıp verme zor oluyor ama bırakıcam bu işleri vallaha.

ya gobegım esımın gobegını gecerse dıye korkuyorum benkaydirigubbakcemile3

merwecik_20 söylediğin şu hareketi yaptım. Alt karın kaslarımızı calıstırıcak bı hareket yere sıtustu dumduz uzanalım.ellerımız kalcalarımızın altında bacaklarımızı dumduz bır sekılde ıkısı bırden yerden kaldırabıldıgımız kadar kaldırıp indırelım indırdıgımız noktada yere degmeden tekrar kaldıralım bunu yaparken alt karnımızın yandıgını hıssedelım. (merwecik_20'den alıntı)
Bu hareketten tam 30 ar tane tam 3 set yaptım ancak göbeğim değil göbeğimin üstünde acı ve yanma hissettim Bana tuhaf geldi. Alt bölge etkilenmesi gerekirken........ Acaba hareketi mi yanlış yaptım anlayamadım.Ne dersin canım.

merwecik_20 söylediğin şu hareketi yaptım. Alt karın kaslarımızı calıstırıcak bı hareket yere sıtustu dumduz uzanalım.ellerımız kalcalarımızın altında bacaklarımızı dumduz bır sekılde ıkısı bırden yerden kaldırabıldıgımız kadar kaldırıp indırelım indırdıgımız noktada yere degmeden tekrar kaldıralım bunu yaparken alt karnımızın yandıgını hıssedelım. (merwecik_20'den alıntı)
Bu hareketten tam 30 ar tane tam 3 set yaptım ancak göbeğim değil göbeğimin üstünde acı ve yanma hissettim Bana tuhaf geldi. Alt bölge etkilenmesi gerekirken........ Acaba hareketi mi yanlış yaptım anlayamadım.Ne dersin canım.

:1shok:Ugurbocugum ne yaptin sen yaa.!bu hareketi 30'ar tane uc set yapmak cok cok zor hele ki ilk yapiyorsan..ben spor yapiyorum 12'serden 3 set yapiyorum o bile zorluyor beni..
sirt ustu yere uzanip hafif kafayi kaldiriyoruz sonra karin kaslarimizla ayaklarimizi yukari dogru yavaasca cekiyoruz ve ayni yavaslikla asagiya indiriyoruz ama ayaklarimizi yere degdirmiyoruuuzkaydirigubbakcemile2ayaklari yukari kaldirirken nefesimizi itiyoruz zorlandigimiz yerde.burnumuzdan nefes alip agzimizdan sesli bir sekilde ufler gibi( bknzEbruSalli)hareketin zorlandigi yerlerde boyle nefes alip verebilirsiniz.Birsey daha soylemek istiyorum sadece pilates kilo verdiren bir spor degildir..Ablam pilates egitmeni..Ama vucuda esneklik kazandirip,incelttigi dogrudur..Pilatesten sonra yapilan yarim saat kardio hizli bir sekilde kilo vermenizi sagliyacaktir.saglicakla kalinhihoyyyt

:1shok:Ugurbocugum ne yaptin sen yaa.!bu hareketi 30'ar tane uc set yapmak cok cok zor hele ki ilk yapiyorsan..ben spor yapiyorum 12'serden 3 set yapiyorum o bile zorluyor beni..
sirt ustu yere uzanip hafif kafayi kaldiriyoruz sonra karin kaslarimizla ayaklarimizi yukari dogru yavaasca cekiyoruz ve ayni yavaslikla asagiya indiriyoruz ama ayaklarimizi yere degdirmiyoruuuzkaydirigubbakcemile2ayaklari yukari kaldirirken nefesimizi itiyoruz zorlandigimiz yerde.burnumuzdan nefes alip agzimizdan sesli bir sekilde ufler gibi( bknzEbruSalli)hareketin zorlandigi yerlerde boyle nefes alip verebilirsiniz.Birsey daha soylemek istiyorum sadece pilates kilo verdiren bir spor degildir..Ablam pilates egitmeni..Ama vucuda esneklik kazandirip,incelttigi dogrudur..Pilatesten sonra yapilan yarim saat kardio hizli bir sekilde kilo vermenizi sagliyacaktir.saglicakla kalinhihoyyyt[/QUOTE

Teşekkürler canım Nefes alıp vermeyi yanlış yapıyor olabilirim.Bu da hareketin etkinliğini azaltıyor ama yinede mide kısmım acayip ağrımıştı Nefese dikkat edeyim çok sağol. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

göbek eritmek için..clarins'in body treatment oil adlı ürünü inanılmaz.tabi tk başına yeterli diil.düz bi karın içn gereken dier şeyse bol hareket.en basitinden günde 300 kere zıplayın olduğnz yerde.aralıklarla tabiki.günde 2 kerede bu yağdan sürün ve farkı görün.

ürün fiyatı 80tl.

Ilk sayfada Merwecik yazmisti alt karin kaslarini..yazi uzun oldugu icin arada kayniyor sanirimyerimseniben
Konu sahibine birsey demek istiyorum madem goguslerin kucuk spor yaparak fark yaratabilirsin..mumkunse spor salonuna gitmek cok daha ii aletler oldugu icin ama evdeyken yapilacak br kac harekette ise yaraya bilir..simdi hareketler cok basit ama anlatmaya kalktiginda komplike gibi gozukebilir..iyisi mi arkadaslar bu adresten spor yapi
(evde gogus hareketleri calisma"diye girin uzman tv de hepsi var gogus,karin,bel...

ya bu seferde göğüs kası yaparım zaten olmayan göğüslerde kas olur diye korkuyorum. ama bunun için düzenli masaj ve duşta soğuk su kompresi yapıorum. zaten göğüs bakımı başlığını takip ediorum çok sağol yine de canım..

ideal kilomuza inince (ki benim ideal kilom, boyumla bir olan yani 162 cm-62 kg :) göbeğimiz de iner normalleşir mi dersiniz arkadaşlar. küçüldüğünü hissediyorum da bana hiç düzleşmeyecek gibi geliyor

canım hiiiç alakası yok ya ben 1.63'e 48 kiloyum (bikaç kilo eksiğim bile var) ama yine de göbek duruyo tek çaresi spor Çok üzgünüm çoook

Kızlar benimde minicik bir göbeğim var.Bende katıldım aranıza....İnşallah sonuç alırım.
hoşgeldin canım alkisalkisalkis

ben topla platesı hıc denemedım,plates yaptım gobegımı erıtmek ıcın ama hareketlerı yaparken cok dogru nefes alıp vermedıkce pek ıse yaramıyo.simdi bı alet aldım mekik cekmeye yardımcı bısey onu denıcem,yumurta kadar gobekım vardı ucan balon gıbı oldu senağlama baska yontemler de mafoldumbenvarsa paylasalım lutfen erısın su gobeklerrrrrrr

:roflol: :roflol: ay süpersin ya güldürdün beni gece gece. aynen katılıorum sana :enbuyukkk:

canım zaten önce mide kasları toparlanır sonra göbeğe etki eder. direk göbek gitmez ki midenin de belli oranda sıkılaşması daha fit bi vücuda sahip olmamız anlamına gelir bence :jeyyar: bence devam et ama sayıyı başta yüksek tutmuşsun biraz düşür derim..

bende sizdenim kizlar.
bacaklarimi gorseniz cop gibi.
kollar desen ayni ama bel cevresi gobek one dogru firlicak resmen.
hergun3 litreyeyakin su icmeye calisiyorum ve yuruyus yapiyorum.ama bir faydasini goremiyorum.
mekik cekmekde cok ziorrrrrrrrrrrrrrr geliyor ya...

X