Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
46 kiloyum ve sanırım kilomun hepsi göbeğimde sürekli düşük bel pantolon giymekten böyle iki kat apartman modunda duruyo göbeğim. bölgesel olarak zayıflamayı beceremiyorum. diyet yapmak falan da istemiyorum çünkü o zamanda baçaklarım çöp gibi yüzüm de göçmüş gibi oluyor. Tavsiyesi olan varsa acil yardım etsin bana.
aaah ah canım ya bende aynı dertten muzdaribim konu sahibesi olarak ben bile çözüm bulamadım. yalnız bi ara mekik çekmiştim etkisi oluodu sora tembellikten bıraktım :kedi:
mekik çekmek lazım bide dediğin gibi düşükbeller bizim düşmanımız onu da terk etmek lazım sanırım (ki yeni trende göre pek mümkün gözükmüo :)) ben yakında korse takcam nerdeyse iş yerinde olsun arkadaşlar arasında olsun herkes büşra sen kilomu aldın sanki diolar ki 47 kiloyum zayıf olupta göbekli olmak nasıl bişidir biliorum...
bide şunlara dikkat et çiğ sebze yeme şişkinlik yapıo daha çok bide sakız çiğnemekte şişkinlik yapıomuş çiğnerken çok hava yuttuğumuzdan.
şimdilik bunlara dikkat etsek baya bi yol katederiz sanırım kaydirigubbakcemile2
he bide beli inceltmek lazım.... çok işimiz var çooook
Arkadaşlar ben bu yaz 3 buçuk ay spor yaptım 70 den 62 ye düştü kilom ama lanet olası göbek gitmedi benden en sonunda bi alet aldım mekik aleti belki televizyonda görmüşsünüzdür. Adı AB Roket mekik aletidir göbeğimi dümdüz yaptı mekik çekemezdim asla hep kafamın arkası ve sırtım da ağrı yapardı 10 tane çektim mi tıkanır kalırdım ama bu alet muhteşem bişey ne kadar çekerseniz çekin baş ve sırt ağrısı yapmıyor sadece göbeğiniz kasılıyor ben 10 çekemezken günde şimdi 300 400 çeker oldum harika bi alet imkanınız varsa alın derim çok memnun kaldım.
Bende kullanmadan önce çok heveslenmiştim kullanınca daha kötü gösterdi ve rahat edemiyorsun kuzenimde kullanmıştı o da benle aynı görüşte ama yine de sen bilirsin bi dene olmazsa kullanmazsın.İlginç bişey genelde sebzeler için hep iyi derler ama bilemiyorum bulguru yiyemiyorum mide hastasıyım ben zaten midemi bulandırıyor ama çevremdekiler de bulgu rbağırsakları daha iyi çalıştırıyor diyorlar prinç şişiriyormuş ama yine bilemiycem evet mekik ve bol su her zaman iyi spor olmadan zaten bu göbek gitmez
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum sauna belt ile zayıflayan var mı?birde mega sauna belt ile sauna belt arasında 2 katı fiyat farkı varinternette biraz araştırdım acaba büyüklükle mi ilgili birşey yoksa daha iyi mi çalışıyor anlamadım?
Açık konuşmak gerekirse ben öyle bel kemerlerine zayıflama kemerlerine falan inanmıyorum yine sen bilirsin :)
aklıma gelmişken okul zamanı yurtta oda arkadaşım her gece mekik çekerdi. zayıf bi kızdı o da benim gibi ama onda gram göbek yoktu. ben de zayıf olamama rağmen bende göbek vardı. birkaç aydır düzenli olarak mekik çekiyorum demişti. gece uyumadan önce beraber mekik çekiyorduk ve iyi de geliyordu. benim okul bitti mekik bitti malesef :) tembellik işte... teşvik lazım bunun için sanırım.
reklam yapmaya gelmiş gibisin sanki canım ya da bana öyle geldi bilmiyorum
ilk mesajını buraya atmışsın ve günde 300 400 çok fazla.abartmasaydın.alçaktan uç. 3.5 ay spor yaptıysan o göbek erirdi.
kesinlikle mekiği tek geçerim yazın amcamın düğünü vardı elbisenin içinde fit durmak için :roflol::roflol: iki hafta mekik çektim haikikaten işe çok yaradı düğün bitti mekikte bitti snn dediğin gibi..toplanıp hergün mekik saatimi yapsak kız teşfik olur hem ne dersiniz delikafadulden
ben ciddiyim :)
bana da ilk okuduğumda öyle geldi ama yine de önyargılı yaklaşmayalım cnm ztn amacı o diilse arkadaş yapar açıklamasını..