Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uğur böceği sana özelden cevap atamıyoum göbek sorunu yaşıorsun buraya girersin die tahmin ediyorum ve cevabını buraya yazıyorum tatlım bn bunu aldım da ilk 10 dakka çekmeye başladım daha sonra bu 10 dakkayı 20 ye çıkardım benim sadece göbek sorunum var göbeğim gittikçe inceldi 97 olan göbek çevrem şimdi 82 oldu ama tek roket yapmıyorum beslenmemede dikkat ediyorum ve çok yürüyorum tatlım...
kızlar okudugumkadarıyla mekık kousunda hemfıkırız.fakat mekıgınde cesıtlerını unutmayalım her mekık farklı bır bölgeyı çalıstırır.ayrıca sırtkaslarımız ıcınde cok faydalı bır hareket.ama eger doğru yapmazsak önemlı bel ve boyun agrılarıylakarsılasırız.emeklerımızın boşa cıkmaması ıcın sunları unutmayalım.mekık cekerken bel boşlıgımız kalmasın sırtımızın tamamının yere degdıgınden emın olalım hareketlerı yaparken duzenlı nefesı unutmayalım kı nefes aldıkca yağlara ulasılması gerceklesıyor.duzenlı nefes alamıyorsak yaglara ulasamıyoruz demektır.
bunun dısında hareketlerı yaparken göbegımızı serbet bırakmıyoruz daıma ıcımıze cekerek yapıyoruz.buda daha fazla yerden kalkmamızı ve daha fazla sıkılaşmayı sağlıyor.kendınızı 10 tane 20 tane dıye sınırlandırmayın.yapabıldıgınızkadar yapın ve yanmayı hıssettıgınız yerde en az 3 tane daha yapmadan bırakmayın kı bu sayıyı nekadr attırırsanız okdr ıyı.benım önerılerım bunlar.herkese kolay gelsin:))
kızlar yere sırtustu uzanıyoruz dızlerımızı bukuyoruz ayak tabanları yere tam basıyor.ellerımız basımızın arkasında gözler tavana bakıcak asla ellerımızle boynumuzu kaldırmaya calısmayacagız boyun agrısı yapar.gözler havada çok kalkmaya çalışmayın kalkabıldıgınız yere kadar kalkın önemlı olan göbegınızın sıkıştıgını hıssetmek.mekık cekerken duzenlı nefes alıp verın ve hareketlerı göbegınızı ıcınıze cekerek yapın.diğer turlu boşa yorulmus olursunuz.
bunu yaptıktan snr yerde olan ayak tabanlarımızı 90 derece acıyla havaya kaldıralım ve sımdı mekık cekelım yıne göbegımızı ıcıne cekmeyı unutmuyoruz.karnımızın sıkılaştıgını hıssedıcez.bu göbegımızın ust tarafııcın.
sımdı ayaklarımız yıne yerde bır elımız basımızın arkasında dıgerı yukarı dogru acık mekık cekerken yukarı doğru acık olan elımızı capraz dızımıze degdırmeye calısıyoruz.buda göbegımızın yanlarına dagılan yağlarımız ıcın.
son olarak alt karın kaslarımızı calıstırıcak bı hareket yere sıtustu dumduz uzanalım.ellerımız kalcalarımızın altında bacaklarımızı dumduz bır sekılde ıkısı bırden yerden kaldırabıldıgımız kadarkaldırıp indırelım indırdıgımız noktada yere degmeden tekrar kaldıralım bunu yaparken alt karnımızın yandıgını hıssedelım.
süpermişbelımızın ıncelmesı içinde benım 2 hafta ıcınde faydasını gördugumbırseyı söylıyım.oklavayı alıyoruz basımızın arkasına yerlestırıyoruz ellerımızle tutuyoruz.ayaklarımız omuz genışlıgınden bıraz daha kapalı ve ıkısıde karsıya bakıcak sekılde dık duruyoruz.ve vucudumuzun ust kısmını oklava yardımıyla sağa sola döndurmeye baslıyoruz.bu hareketı yaparken kalcamızın ve dızlerımızın sabıt oldugundan emın olmalıyız sadece göbek ve ust tarafı dönucek.bunu tam sekılde ve bıraz hızlı yapıcaz 250-300 yapsak yeterlı.karnımızı ıcıne cekmeyı unutmıcaz:)
bırde elımıze 1ltrelık su dolu sıselerı alalım tutamıyorsak yarımlık petlerde olur içindesu olmasına özen gösterelım:) ayaktayız ve bacaklarımız bırbırıne bıtısık ıkı elımızde yanlarda elımızde sıseler var vucudumuzu yamultp oynatmadan bı sağa bı sola egılıyoruz.eğilme işlemınde belımızın yanlarının sıkıstıgını dıger tarafın gerıldıgını hıssetmelıyız yanı su sısesı en az dızımızın hizasına kadargıdebılmelı bu hareketıde 200-300 yaptıgımız zaman 2 haftada belımızın ust taraftan incelmeye basladıgını görucez.yukarıdan asagıya doğru hızlı bır sekılde ıncelmeyı farkedıceksınız.bunları yapmak gunde 10 dakıkamızı falan alır dıe dusunuyorum.
hoşçakalınn
süpermiş