Bölgesel İncelme Göbek Bölgesini Eritmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
bu aralar çok sık olmaya başladı da canım şu reklam işi
insan ister istemez tereddüt ediyor önyargılı yaklaşıyor
suçlamak istemedim yanlış anlama
tavsiyelerin için teşekkürler a.s.

Haklısın canım sonuçta birbirimizi tanımıyoruz. Ben kilomdan dolayı çok çektim. Hep diyetlerle sporlarla geçti küçüklüğümden beri beri ömrüm hep fazla yeme kilo alırsın sözünü duydum çevremden o yüzden kilo verme ile ilgili çok araştırma yaptım bilgiye sahip oldum karın bölgesi eritme ile ilgilide bu alet gzl amacım sadece tavsiye etmekti yanlış anlaşılmak istemem.

bende 52 kiloyum boyum 165 ama göbek :) gelde bana sor onu işte. deli oluyorum yaa. bugünden itibaren bende mekik çekmeye başliyım bari olmicak böle yaa :1no2:

tek çare mekik canım
zayıf olup da göbeği pörtleyenler bölümünde birbirimizi motive ediyoruz
bi uğra istersen:)

ya arkadaşlar bii konuda yardımınıza ihtiyacım var:KK43: bende göbek yok zaten de bi odunsuluk var gövdemde kalın yani:KK43: boyum 1.62 ve 59-60 kiloyum.. ne yapmalıyım belimin biraz incelmesi içinn:KK43:

meraba kızlar.bence lahana yağı çok çok etkili bi yöntem.ama serayla sarılmalı göbek bölgesine.hadi bakalım incelelim kızlaropuyorumnanaktan

kızlar okudugumkadarıyla mekık kousunda hemfıkırız.fakat mekıgınde cesıtlerını unutmayalım her mekık farklı bır bölgeyı çalıstırır.ayrıca sırtkaslarımız ıcınde cok faydalı bır hareket.ama eger doğru yapmazsak önemlı bel ve boyun agrılarıylakarsılasırız.emeklerımızın boşa cıkmaması ıcın sunları unutmayalım.mekık cekerken bel boşlıgımız kalmasın sırtımızın tamamının yere degdıgınden emın olalım hareketlerı yaparken duzenlı nefesı unutmayalım kı nefes aldıkca yağlara ulasılması gerceklesıyor.duzenlı nefes alamıyorsak yaglara ulasamıyoruz demektır.
bunun dısında hareketlerı yaparken göbegımızı serbet bırakmıyoruz daıma ıcımıze cekerek yapıyoruz.buda daha fazla yerden kalkmamızı ve daha fazla sıkılaşmayı sağlıyor.kendınızı 10 tane 20 tane dıye sınırlandırmayın.yapabıldıgınızkadar yapın ve yanmayı hıssettıgınız yerde en az 3 tane daha yapmadan bırakmayın kı bu sayıyı nekadr attırırsanız okdr ıyı.benım önerılerım bunlar.herkese kolay gelsin:))

kızlar yere sırtustu uzanıyoruz dızlerımızı bukuyoruz ayak tabanları yere tam basıyor.ellerımız basımızın arkasında gözler tavana bakıcak asla ellerımızle boynumuzu kaldırmaya calısmayacagız boyun agrısı yapar.gözler havada çok kalkmaya çalışmayın kalkabıldıgınız yere kadar kalkın önemlı olan göbegınızın sıkıştıgını hıssetmek.mekık cekerken duzenlı nefes alıp verın ve hareketlerı göbegınızı ıcınıze cekerek yapın.diğer turlu boşa yorulmus olursunuz.

bunu yaptıktan snr yerde olan ayak tabanlarımızı 90 derece acıyla havaya kaldıralım ve sımdı mekık cekelım yıne göbegımızı ıcıne cekmeyı unutmuyoruz.karnımızın sıkılaştıgını hıssedıcez.bu göbegımızın ust tarafııcın.

sımdı ayaklarımız yıne yerde bır elımız basımızın arkasında dıgerı yukarı dogru acık mekık cekerken yukarı doğru acık olan elımızı capraz dızımıze degdırmeye calısıyoruz.buda göbegımızın yanlarına dagılan yağlarımız ıcın.

son olarak alt karın kaslarımızı calıstırıcak bı hareket yere sıtustu dumduz uzanalım.ellerımız kalcalarımızın altında bacaklarımızı dumduz bır sekılde ıkısı bırden yerden kaldırabıldıgımız kadarkaldırıp indırelım indırdıgımız noktada yere degmeden tekrar kaldıralım bunu yaparken alt karnımızın yandıgını hıssedelım.

belımızın ıncelmesı içinde benım 2 hafta ıcınde faydasını gördugumbırseyı söylıyım.oklavayı alıyoruz basımızın arkasına yerlestırıyoruz ellerımızle tutuyoruz.ayaklarımız omuz genışlıgınden bıraz daha kapalı ve ıkısıde karsıya bakıcak sekılde dık duruyoruz.ve vucudumuzun ust kısmını oklava yardımıyla sağa sola döndurmeye baslıyoruz.bu hareketı yaparken kalcamızın ve dızlerımızın sabıt oldugundan emın olmalıyız sadece göbek ve ust tarafı dönucek.bunu tam sekılde ve bıraz hızlı yapıcaz 250-300 yapsak yeterlı.karnımızı ıcıne cekmeyı unutmıcaz:)

bırde elımıze 1ltrelık su dolu sıselerı alalım tutamıyorsak yarımlık petlerde olur içindesu olmasına özen gösterelım:) ayaktayız ve bacaklarımız bırbırıne bıtısık ıkı elımızde yanlarda elımızde sıseler var vucudumuzu yamultp oynatmadan bı sağa bı sola egılıyoruz.eğilme işlemınde belımızın yanlarının sıkıstıgını dıger tarafın gerıldıgını hıssetmelıyız yanı su sısesı en az dızımızın hizasına kadargıdebılmelı bu hareketıde 200-300 yaptıgımız zaman 2 haftada belımızın ust taraftan incelmeye basladıgını görucez.yukarıdan asagıya doğru hızlı bır sekılde ıncelmeyı farkedıceksınız.bunları yapmak gunde 10 dakıkamızı falan alır dıe dusunuyorum.

hoşçakalınn

uğur böceği sana özelden cevap atamıyoum göbek sorunu yaşıorsun buraya girersin die tahmin ediyorum ve cevabını buraya yazıyorum tatlım bn bunu aldım da ilk 10 dakka çekmeye başladım daha sonra bu 10 dakkayı 20 ye çıkardım benim sadece göbek sorunum var göbeğim gittikçe inceldi 97 olan göbek çevrem şimdi 82 oldu ama tek roket yapmıyorum beslenmemede dikkat ediyorum ve çok yürüyorum tatlım...

uğur böceği sana özelden cevap atamıyoum göbek sorunu yaşıorsun buraya girersin die tahmin ediyorum ve cevabını buraya yazıyorum tatlım bn bunu aldım da ilk 10 dakka çekmeye başladım daha sonra bu 10 dakkayı 20 ye çıkardım benim sadece göbek sorunum var göbeğim gittikçe inceldi 97 olan göbek çevrem şimdi 82 oldu ama tek roket yapmıyorum beslenmemede dikkat ediyorum ve çok yürüyorum tatlım...

Teşekkür ederim güzelim.Benim ab rocket henüz gelmedi. Bakalım gelince göreceğiz.

kızlar okudugumkadarıyla mekık kousunda hemfıkırız.fakat mekıgınde cesıtlerını unutmayalım her mekık farklı bır bölgeyı çalıstırır.ayrıca sırtkaslarımız ıcınde cok faydalı bır hareket.ama eger doğru yapmazsak önemlı bel ve boyun agrılarıylakarsılasırız.emeklerımızın boşa cıkmaması ıcın sunları unutmayalım.mekık cekerken bel boşlıgımız kalmasın sırtımızın tamamının yere degdıgınden emın olalım hareketlerı yaparken duzenlı nefesı unutmayalım kı nefes aldıkca yağlara ulasılması gerceklesıyor.duzenlı nefes alamıyorsak yaglara ulasamıyoruz demektır.
bunun dısında hareketlerı yaparken göbegımızı serbet bırakmıyoruz daıma ıcımıze cekerek yapıyoruz.buda daha fazla yerden kalkmamızı ve daha fazla sıkılaşmayı sağlıyor.kendınızı 10 tane 20 tane dıye sınırlandırmayın.yapabıldıgınızkadar yapın ve yanmayı hıssettıgınız yerde en az 3 tane daha yapmadan bırakmayın kı bu sayıyı nekadr attırırsanız okdr ıyı.benım önerılerım bunlar.herkese kolay gelsin:))

kızlar yere sırtustu uzanıyoruz dızlerımızı bukuyoruz ayak tabanları yere tam basıyor.ellerımız basımızın arkasında gözler tavana bakıcak asla ellerımızle boynumuzu kaldırmaya calısmayacagız boyun agrısı yapar.gözler havada çok kalkmaya çalışmayın kalkabıldıgınız yere kadar kalkın önemlı olan göbegınızın sıkıştıgını hıssetmek.mekık cekerken duzenlı nefes alıp verın ve hareketlerı göbegınızı ıcınıze cekerek yapın.diğer turlu boşa yorulmus olursunuz.

bunu yaptıktan snr yerde olan ayak tabanlarımızı 90 derece acıyla havaya kaldıralım ve sımdı mekık cekelım yıne göbegımızı ıcıne cekmeyı unutmuyoruz.karnımızın sıkılaştıgını hıssedıcez.bu göbegımızın ust tarafııcın.

sımdı ayaklarımız yıne yerde bır elımız basımızın arkasında dıgerı yukarı dogru acık mekık cekerken yukarı doğru acık olan elımızı capraz dızımıze degdırmeye calısıyoruz.buda göbegımızın yanlarına dagılan yağlarımız ıcın.

son olarak alt karın kaslarımızı calıstırıcak bı hareket yere sıtustu dumduz uzanalım.ellerımız kalcalarımızın altında bacaklarımızı dumduz bır sekılde ıkısı bırden yerden kaldırabıldıgımız kadarkaldırıp indırelım indırdıgımız noktada yere degmeden tekrar kaldıralım bunu yaparken alt karnımızın yandıgını hıssedelım.

belımızın ıncelmesı içinde benım 2 hafta ıcınde faydasını gördugumbırseyı söylıyım.oklavayı alıyoruz basımızın arkasına yerlestırıyoruz ellerımızle tutuyoruz.ayaklarımız omuz genışlıgınden bıraz daha kapalı ve ıkısıde karsıya bakıcak sekılde dık duruyoruz.ve vucudumuzun ust kısmını oklava yardımıyla sağa sola döndurmeye baslıyoruz.bu hareketı yaparken kalcamızın ve dızlerımızın sabıt oldugundan emın olmalıyız sadece göbek ve ust tarafı dönucek.bunu tam sekılde ve bıraz hızlı yapıcaz 250-300 yapsak yeterlı.karnımızı ıcıne cekmeyı unutmıcaz:)

bırde elımıze 1ltrelık su dolu sıselerı alalım tutamıyorsak yarımlık petlerde olur içindesu olmasına özen gösterelım:) ayaktayız ve bacaklarımız bırbırıne bıtısık ıkı elımızde yanlarda elımızde sıseler var vucudumuzu yamultp oynatmadan bı sağa bı sola egılıyoruz.eğilme işlemınde belımızın yanlarının sıkıstıgını dıger tarafın gerıldıgını hıssetmelıyız yanı su sısesı en az dızımızın hizasına kadargıdebılmelı bu hareketıde 200-300 yaptıgımız zaman 2 haftada belımızın ust taraftan incelmeye basladıgını görucez.yukarıdan asagıya doğru hızlı bır sekılde ıncelmeyı farkedıceksınız.bunları yapmak gunde 10 dakıkamızı falan alır dıe dusunuyorum.

hoşçakalınn
süpermiş

merhaba kızlar zayıf ama göbekli kafilseine ben de ekleneyim.boyum163, kilom 52. ama simit bölgesi var ya inanılmaz kilolu kıyafetten hadi o kadar belli olmuyo ama bikiniye...allahım 3 kat minük minik yumuş yumuş öyle iğrenç ki...kilolu olsam anında zayıflarım ama bu göbeğe bii yapılmıyor.ab roketi arkadaşım bana şiddetle tavsiye ediyor o da benim gibi 52 kilo ve ebru bende dilim dilim kas oldu diyor.ama benim düşük belden dolayı belimin yanları da yağlı... bu x-tra jele güvenmiştim baktım şimdi yorumlara o da fos çıkmış...bölgesel zayıflama için ozon tedavisi dediler ama emin değilim şimdi de onu araştırıcam.

Bel inceltmek için en etkili yöntem şu spoa çevirme hareketi mi?Sadece belimi inceltmem lazımda.

sopa cevırme ve sağa sola egılme hareketı bana göre saga sola egılme hareketı daha etkılı ama tam ve doğru yapınca.eğilince sıkıstıgını hıssetmelısın yan taraflarının ıkısını bır kullan 2haftada kesınlıkle farkedıceksın

Mervecik eline saglik.Basligi gorunce ben yazmaya yeltenmistim ama sen hepsini yazmissin zaten..Ben ancak sunlari ekliyeyim ekstra:eek:klava yerine temizlik yaparken kullandiginiz vileda sopasini kullana bilirsiniz,hatta temizlik yaparken akliniza gelince yapin.En son alt karin kaslarini calistirdiginiz hareketi mumkunse uc set yapin ve ayaklarinizi yukari karin kaslarinizla cekin.her gun karin kaslarinizi zorlamayin iki gun yapip bir gun yapmayin.karin kasi calismadiginiz gunler baska kas gruplarinizi calistira bilirsiniz.

valla oturdum yazıverdım yardımcı olsun dıye yazdım cunku tam ve doğru yapılmayan her hareket boşa cekılen kürek gıbı olcak.yanlıs yaptıkca fayda göremeyıncede şevkımız kırılıcak.beden egıtımı öğretmenlıgımezunuyum bukadarcık ıse yarasın bari okudugumokul:)

Zaten okuyunca hemen anlasiliyor..Ya spor akademisi dedim ya da benim gibi spor salonu mudavimi:KK66:..tekrar eline saglik..

Birsey daha eklemek istiyorum arkadaslar bu sopa hareketini yaparken ayaklar,kalcalar sabit.sadece ust beden oynayacak kaydirigubbakcemile2

Kızlar nette bu konuda araştırma yaparken göbeği kardiyo hareketlerinin (koşma, tempolu yürüyüş gibi) eriteceği, göbeği eritme için yapılan mekik gibi hareketlerin göbeği eirtmediğini, yağ kütlesini yakmadığı sadece kasları çalıştırdığı konusunda bazı bilgiler okudum kardiyo hareketleri diye girerseniz sizde görürsünüz. Bu konuda ne dersiniz? kafamçokkarıştı

şöyle bişi vr hangı hareket yapılırsa yapılsın öncesınde yapılab yuruyusun yada koşunun faydası oluyor.cunku yağlar yarım saatlık bır aktıvıteden snra yanmaya baslıyor.hareketlere baslamadan önce vucudunuzun ısınmasını saglayın bu yuruyus koşu yada ıp atlama yada bısıklet olabılır bunları yapmak ıcın evden cıkmak ıstemeyen bayanlar ıse hoplasınlar zıplasınlar göbek atsınlar cıddıyım vucudunuzu ısıttıktan snra yaparsanız daha cabuk sonuc alırsınız.kardıyo butun vucuda etkılı bır calısma ama bölgesel calısmalar olmadan sıkayet edılen yerdekı yağlardan kurtulunamaz.burda zayıf olup göbek sıkayetı olanlar oldugu ıcın bölgesel calısma yeterlı olucak dıe dusunuyrum.herkes bısı yazıyor kafanızın karısması cok normal deneyın dusunun hangısı aklınıza yatıyorsa vucudunuza uyuyorsa onu yapmaya devam edın hareket harekettır.ama nefes alıp vermeyı sıkılastıgını hıssetmeyı yanmaya basladıktan snra bıkac hareket daha yapmayı unutmayın:))) iyigeceler

X