off offf ben de 47 kiloyla göbeği olanlardanımm. gitmiyo arkadaş, kalıtsal sanırım. mekik çekmek lazım ama 30 kiloda olsam kalcak sanırım göbek.
merhaba bende göbek sorunu olanlardanım hala hamile gibiyim hatta dolmuşda yer bile veren oldu . 1,68 boyum 60 kilom 90 kilo ile doğuma girdim kilolarımı verdim ama göbek yapıştı kaldı
kavitasyon / pasif jimnastik yaptırdım 10 seans çokta umatlandım o kadarda araştırdım sonuç sıfır dahada kilo aldım 58 kilo ile başladım şuan 60 kiloyum yediklerimede dikkat ettim günde 2 lt su içtim . Bence spor arkadaşlar şimdi kendime bir hedef koydum bugünden itibaren hırs yaptım (formun tabamını okudum :))
1:sabahları 1 çay kaşığı aç karnına sıcak suyla elma sirkesi içicem
2:Akşamları yatmadan en az 20 mekik çekicem hergün 10 tane arttırıcam, twist 10 dk
3:haftada 1 tenis oynucam
4:ekmeği ağzıma bile almıcam çok kararlıyım .
5:bol bol su içiçem
6:uyumadan önce streçle biberiye yağı sürücem .
7:her sabah sıcak su ve kabak lifiyle masaj yapıcam .
1 ay sonra cevap yazıcam bunlarda işe yaramazsa salıcam göbeği :) gittiği yere kadar.
eskiden süper vucüdüm vardı şimdi göbeğime bakınca sinir oluyorum takıntı yaptım kesip atasım keliyor ...
ama spor yapmadan sakın paralarınızı boşa vermeyin bende sonuç sıfır ablamda basenlerine pasif ve kavitasyon yaptırdı ondada sıfır paradan geçtim zamanım boşa gitti
Merhaba arkadaşlar bende 7 aya kadar aynı dertten muzdariptim.. Göbegim benden 5 metre ilerde duruyordusimitlerde cabası tabiki..Kot giydiginizde üst kısmınızda yuvarlak ve yanlardan fırlamış et yıgınları nasıl görünür tahmin edebiliyorsunuz heralde.
Aynadan baktıgımda hamile gibi göründügümüanladıgım anda hemen operasyona başladım..
3 ay hiç aksatmadan Her gece biberiye yagıyla masaj yapıp seffaf folyoyla sardım..
Günde 50 mekik ve yan simitler için uygulanan egzersizleri her gün yaptım
Bol bol su içtim
Ekmegi tamamen bıraktım
Ve sonuç: Dümdüz bi karnım ve simitsiz bir belim var..
Üstelikte 8 kilo verdim..
Bu işlemleri 4 ay önce bıraktım şu anda biberiye yagını bıraktım ekmeye yavaş yavaş başladım günde 15 dakikada spor yapıyorum ama ne göbek ne simit nede kilo alıyorum.
Kısacası arkadaşlar sporu hiç bırakmayın ve sürekli su için
ay 48 kilosun ve göbeğin mi var yahu organlarını toplasan anca o kadar yapar nası bi göbek oluyoki se göbek görmemişsin :) bendeki göbeği görsen öff çok sinirimi bozuyor :/
bu konudaki yöntemlere benimde çok ihtiyacım var
bende aldım ondan çok rahat mekik çekiliyor fakat oturma kemiklerim 2 gün acıyor daha sonra kaldırdım kullananmadım sende öyle bir ağrı oluşmadımı? banamı özel yani yada aldırış etmedinmi ağrıya, ben çok zorlandım minder falan koydum yapamadım plates topu ile yapmaya başladım bendeçok rahat 100 tane çekiyorum sabah akşam fark yok gerçi 1 haftadan beri uğraşıyorum yediklerimede dikkat ediyorum amma mide küçüldü biraz göbek çevresi bayya fazla olduğundan zorluyo 1 ay dayanıcam artık umarım oğlumu görenler göbeğime bakışları sabitlendiği zaman aaaaaa hiç belli olmuyo derler bir gün inş.... senin adına sevindim darısı başımatam 5 ay oldu doğum yapalı,
ilk aylarda doğum sonrası korselerini kullandım sadece bele sarılan,
faydası oldu ama karnım yumuşacık kaldıbirazcık göbeğim kalmıştı..
mekik çekmeye çalıştım baktım canım çok acıyor hemde fazla yapamıyorum,
eşim bu total care yi aldı,bende işe yaradı..
her fırsatta oturup çalışıyorum günde yaklaşık 200 tane mekik çekiyorum,
bir aydır kullanıyorum..
şimdi çok şükür göbek kalmadı çok ama çok hafif var ,inşallah onuda eriticem..
eski kiloma geldim kaydirigubbakcemile2
öncelikle göbeğinizin eriyeceğine inanın az kaldı az kaldı deyin kendinizi telkin edin..
geçen alışverişte bir bayan oğlumu sevdi yeğeninmi dedi,bende yok benim dedim inanamıyorum hiç doğum yapmışa benzemiyorsun dedi ayy çok mutlu oldum
darısı tüm göbek ve kilo sorunu olanlara
Merhaba arkadaşlar bende 7 aya kadar aynı dertten muzdariptim.. Göbegim benden 5 metre ilerde duruyordusimitlerde cabası tabiki..Kot giydiginizde üst kısmınızda yuvarlak ve yanlardan fırlamış et yıgınları nasıl görünür tahmin edebiliyorsunuz heralde.
Aynadan baktıgımda hamile gibi göründügümüanladıgım anda hemen operasyona başladım..
3 ay hiç aksatmadan Her gece biberiye yagıyla masaj yapıp seffaf folyoyla sardım..
Günde 50 mekik ve yan simitler için uygulanan egzersizleri her gün yaptım
Bol bol su içtim
Ekmegi tamamen bıraktım
Ve sonuç: Dümdüz bi karnım ve simitsiz bir belim var..
Üstelikte 8 kilo verdim..
Bu işlemleri 4 ay önce bıraktım şu anda biberiye yagını bıraktım ekmeye yavaş yavaş başladım günde 15 dakikada spor yapıyorum ama ne göbek ne simit nede kilo alıyorum.
Kısacası arkadaşlar sporu hiç bırakmayın ve sürekli su için