- 22 Nisan 2011
- 25
- 0
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay 48 kilosun ve göbeğin mi var yahu organlarını toplasan anca o kadar yapar nası bi göbek oluyoki se göbek görmemişsin :) bendeki göbeği görsen öff çok sinirimi bozuyor :/
bu konudaki yöntemlere benimde çok ihtiyacım var
ay 48 kilosun ve göbeğin mi var yahu organlarını toplasan anca o kadar yapar nası bi göbek oluyoki se göbek görmemişsin :) bendeki göbeği görsen öff çok sinirimi bozuyor :/
bu konudaki yöntemlere benimde çok ihtiyacım var
Arkadaşalar merhaba..
Ben yaklaşık bir yıldır doğumdan kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum. Şimdiye kadar 17 kg kadar verdim ama göbeğimde inanılmaz bir buruşukluk ve sarkma oluştu.. Zaten ergenlikten bu yana göbekliyim ama hem çok fazla çatlak hemde sarkma var.. O kadar zayıflamama rağmen göbek ölçüm çok fazla değişmedi 80 li kilolardayken göbeğim yaklaşık 114 cm di şimdi 100 cm ve 61 kiloyum. Beni asıl rahatsız eden sarkma problemi göbeğimin sarkık kısmının altına rahatlıkla 2 parmak girer. Göbek delğim artık uzunlamasına bir çizgi gibi görünüyor. Yoğum olarak spor yapıyorum denemediğim yağ kalmadı, streç filmler vs. ler beklediğim etkiyi göstermeyince bırakıyorum. Hiç birini uzun süre kullanamadım. Şimdi pilates ve spora devam ediyorum karım ve bel bölgesi ağırlıkta olmak üzere hergün egzersz yapıyorum pilatesi birazs toparladı sanki ama hala çok sarkık. Bu sabah kafama estiler x-tragel aldım bir kutu sıkılaştırıyormuş belki birazda o toparlar sıkılaştırır. Kullananlar memnunmuş falan ama yinede çok inanmıyorum açıkçası. Herşeye dünya para harcadım birde bunu deneyelim bakalım..Göbeğimden bir türlü kurtulamadım ne yaptıysam. Ama vazgeçmeyeceğim Hala göbeğim var simit denen o bölge zayıfladsıkça daha çok göze batar oldu.. Ne zaman kot giysem fırtlayıveriyor. bir yılı geçti kendime yeni kıyafet almayalı.. off çok sıkıldım artık.. Tatile gitmek istiyorum ama bu göbekle ancak siyah mayo giyebilirim...Hem çatlak hem sarkık hemde büyük...
Arkadaşlar göbek bölgenizin incelmesini istiyorsanız kavitasyon yaptırabilirsiniz. Gerçekten de işe yarıyor. Bu kadar eziyete yazık gerçekten de; teknolojinin nimetlerinden yararlanmak gerek :) sizi bu kadar mutsuz etmesine izin vermeyin ben çok memnun kaldım tavsiye edebilirim tabii doğru ve güvenilir bir yere gitmek lazım.
hiç bir şekilde veremiyorum çok sinir bir durum çokta üzülüyorum