Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bıberiye yagının yabnına ne eklıyeyım
Biberiyenin yanına kekik ekle.. Tabi kokusuna dayanabilirseniz
Merhaba arkadaşlar bende 7 aya kadar aynı dertten muzdariptim.. Göbegim benden 5 metre ilerde duruyordu simitlerde cabası tabiki..Kot giydiginizde üst kısmınızda yuvarlak ve yanlardan fırlamış et yıgınları nasıl görünür tahmin edebiliyorsunuz heralde.
Aynadan baktıgımda hamile gibi göründügümü anladıgım anda hemen operasyona başladım..
3 ay hiç aksatmadan Her gece biberiye yagıyla masaj yapıp seffaf folyoyla sardım..
Günde 50 mekik ve yan simitler için uygulanan egzersizleri her gün yaptım
Bol bol su içtim
Ekmegi tamamen bıraktım
Ve sonuç: Dümdüz bi karnım ve simitsiz bir belim var..
Üstelikte 8 kilo verdim..
Bu işlemleri 4 ay önce bıraktım şu anda biberiye yagını bıraktım ekmeye yavaş yavaş başladım günde 15 dakikada spor yapıyorum ama ne göbek ne simit nede kilo alıyorum.
Kısacası arkadaşlar sporu hiç bırakmayın ve sürekli su için
pilates yapıyorum hocam aynı zamanda fizyoterapist
son yapılan arastırmalarda göbek ve yan ların en iyi 1 numarada bisiklet,2 de yuruyus,sonra mekık ile eridiğini söylüyor
yaa kızlar biriler lütfen cvp yazsın kafayı yiycem.çok moralim bozulduu boyum 170 ya da 172 kilom en son 59-60 arası değişiyordu bi ara ne güzel ne göbek ne bel vardı şimdi nolduysa kilom sabit kaldı ama yemek yedikçee bel kısmında simit oluştu ve göbeğim çıktıofff şimdiii ölçtümm çok dengesiz bi vücudum olmuşş.bel 75göbek 88 basene gelince 54 yaa nasıl bi orantıdır buu.yemek yemicem dicem ama herkes yüüzn çok zyıf bacakların zayıf diyip duruo yiyincede göbekle bel şişioo sadeceeeeeeeeeeeee şu kremden alcam yarınn bende.sizcede anormal değil mi??napabilirim lütfen acil cvp yazınn nolurrrrrrrrrr
Göbek bandı kullanan var mı ? uyurken yavaşlayan metobolizmayı hızlandırıyormuş
canım çok yakın bi arkadaşım kullandı benim,hergün konuşuyoduk işe yarıyomu nasıl gidiyo diyodum,fakat sonuç hüsrançok üzüntü çekti,ne bi iştah kapatması olmuş nede bi gr verebilmiş,aradığındaysa geri,ona bi hap önermişler indirimli,anlıycan banda verdiği onca para ziyan oldu,çokta pahalı bi band için değmez yaniçok pişman oldu aldığına,eğer bana sormuş olsaydı almadan önce kesinlikle almasına karşı çıkardım,ama bunu bildiği için benden habersiz kullanmaya başlamış,sana önerim,inanma böyle şeylere
canım uyardığın için sağol.benim de bir arkadaşım sormuştu , bende bbir bilene sorayım dedim :))
merhaba canım sana birşey soracağım yardımcı olursan çok sevinirim..bu bisiklet yürüyüş mekik demişsin ya bunları ne kadar sürede yapmak etkili..mesela günde kaçar dk.
ben daha önce bazı uzmanlarla spor yaptım(kısa süreli)..genellikle bölgesel çalışmalarda sistemli rutin hareketlerin yapılması önemli..mutlaka belli süreleri de vardır..biliyorsan paylaşırsan çok mutlu olurum..kaç set,yürüyüş kaç dk..vs.
ay 48 kilosun ve göbeğin mi var yahu organlarını toplasan anca o kadar yapar nası bi göbek oluyoki se göbek görmemişsin :) bendeki göbeği görsen öff çok sinirimi bozuyor :/
bu konudaki yöntemlere benimde çok ihtiyacım var
kırmızı acı biber yağı kullanan var mı? özellikle emziren bayanlardan