ay 48 kilosun ve göbeğin mi var yahu organlarını toplasan anca o kadar yapar nası bi göbek oluyoki se göbek görmemişsin :) bendeki göbeği görsen öff çok sinirimi bozuyor :/
bu konudaki yöntemlere benimde çok ihtiyacım var
ben ankarada oturuyorum yeni katıldım aranıza gerçekten çok faydalı bir site...ben özellikle bu konuda deneyimimi paylaşmak istedim sizlerle yaklaşık iki ay önce oturduğum semtte keşfettiğim bi yerde incelme paketi satın aldım göbek bölgem için gerçekten sonuçlar benim açımdan çok tatmin ediciydi gittiğim mekanda anne kız beraber çalışıyorlardı çok disiplinli ve işlerini bilerek yaptıkları belliydi beni çok mutlu ettikleri için sizlerlede paylaşmak istedim .....sevgiler
Bu bizim Erhan
bir kıllarını aldırıyor, bir anda 30 kilo veriyor, nisanda da doğurmuş : ) tam sizden biri olup çıkmış...
Ona iyi davranın
ben ankarada oturuyorum yeni katıldım aranıza gerçekten çok faydalı bir site...ben özellikle bu konuda deneyimimi paylaşmak istedim sizlerle yaklaşık iki ay önce oturduğum semtte keşfettiğim bi yerde incelme paketi satın aldım göbek bölgem için gerçekten sonuçlar benim açımdan çok tatmin ediciydi gittiğim mekanda anne kız beraber çalışıyorlardı çok disiplinli ve işlerini bilerek yaptıkları belliydi beni çok mutlu ettikleri için sizlerlede paylaşmak istedim .....sevgiler
benim de göbeğim kaldı doğumdan ama mekik çekemiyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?