Bölgesel İncelme Göbek Bölgesini Eritmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
off offf ben de 47 kiloyla göbeği olanlardanımm. gitmiyo arkadaş, kalıtsal sanırım. mekik çekmek lazım ama 30 kiloda olsam kalcak sanırım göbek.

benimde öyle ya off ! zayıflasamda göbek gitmiyor :KK43: 48 kiloykende vardı , şimdi 58 kilo oldum daha beter oldu durum:KK43: motive edecek bişi de yok hayatımda , öyle bunaldım ki herşeyden.
önceden zayıf ve güzel olmak için uğraşırdım ama şimdi hiç isteğim yok ...

kızlar size önerim fırsat sitelerinde uygun olan kavitasyon paketlerinden alın
bende sizin gibiyim ama fark şu 50 kilo iken göbekden kapanmayan pantalonlarım 55 kilo olmama rağmen
çok rahat kapanıyor ben yaza kadar devam edicem ve birikmiş yağlardan kurtulucam :)

ben şuana kadar 4 seans kavitasyon g5 ve lenf yaptırdım

Son düzenleme:
merhaba bende göbek sorunu olanlardanım hala hamile gibiyim hatta dolmuşda yer bile veren oldu . 1,68 boyum 60 kilom 90 kilo ile doğuma girdim kilolarımı verdim ama göbek yapıştı kaldı :KK43:
kavitasyon / pasif jimnastik yaptırdım 10 seans çokta umatlandım o kadarda araştırdım sonuç sıfır dahada kilo aldım 58 kilo ile başladım şuan 60 kiloyum yediklerimede dikkat ettim günde 2 lt su içtim . Bence spor arkadaşlar şimdi kendime bir hedef koydum bugünden itibaren hırs yaptım (formun tabamını okudum :))
1:sabahları 1 çay kaşığı aç karnına sıcak suyla elma sirkesi içicem
2:Akşamları yatmadan en az 20 mekik çekicem hergün 10 tane arttırıcam, twist 10 dk
3:haftada 1 tenis oynucam
4:ekmeği ağzıma bile almıcam çok kararlıyım .
5:bol bol su içiçem
6:uyumadan önce streçle biberiye yağı sürücem .
7:her sabah sıcak su ve kabak lifiyle masaj yapıcam .

1 ay sonra cevap yazıcam bunlarda işe yaramazsa salıcam göbeği :) gittiği yere kadar.

eskiden süper vucüdüm vardı şimdi göbeğime bakınca sinir oluyorum takıntı yaptım kesip atasım keliyor ...
ama spor yapmadan sakın paralarınızı boşa vermeyin bende sonuç sıfır ablamda basenlerine pasif ve kavitasyon yaptırdı ondada sıfır paradan geçtim zamanım boşa gitti :KK43:

merhaba bende göbek sorunu olanlardanım hala hamile gibiyim hatta dolmuşda yer bile veren oldu . 1,68 boyum 60 kilom 90 kilo ile doğuma girdim kilolarımı verdim ama göbek yapıştı kaldı :KK43:
kavitasyon / pasif jimnastik yaptırdım 10 seans çokta umatlandım o kadarda araştırdım sonuç sıfır dahada kilo aldım 58 kilo ile başladım şuan 60 kiloyum yediklerimede dikkat ettim günde 2 lt su içtim . Bence spor arkadaşlar şimdi kendime bir hedef koydum bugünden itibaren hırs yaptım (formun tabamını okudum :))
1:sabahları 1 çay kaşığı aç karnına sıcak suyla elma sirkesi içicem
2:Akşamları yatmadan en az 20 mekik çekicem hergün 10 tane arttırıcam, twist 10 dk
3:haftada 1 tenis oynucam
4:ekmeği ağzıma bile almıcam çok kararlıyım .
5:bol bol su içiçem
6:uyumadan önce streçle biberiye yağı sürücem .
7:her sabah sıcak su ve kabak lifiyle masaj yapıcam .

1 ay sonra cevap yazıcam bunlarda işe yaramazsa salıcam göbeği :) gittiği yere kadar.

eskiden süper vucüdüm vardı şimdi göbeğime bakınca sinir oluyorum takıntı yaptım kesip atasım keliyor ...
ama spor yapmadan sakın paralarınızı boşa vermeyin bende sonuç sıfır ablamda basenlerine pasif ve kavitasyon yaptırdı ondada sıfır paradan geçtim zamanım boşa gitti :KK43:

valla aynen eskiden göbek kaslarım vardı şimdi yerinde yeller esiyo hepsinin :KK43: kesip atabilirsen benimkine de atsana :) bu arada bi ay nerdeyse dolmus sende bi gelişme varmı canım ? yapabıldın mı bunları?

arkadaşlar çok rica ediyorum bütün bu sayılan yöntemleri kullanımpta gerçekten göbek eriten bir arkadaşımız varmı motive olmak açısından, yapacağımız işe inanmak açısından paylaşırsanız sevinirim.x

bende zayıfım ama göbegim war en zayıf oIdugum dönemde biIe göbegim wardı normaI zamanda kıyafetIerIe sakIayabiIiyorum ama bikiniyIe kötü görünüyo
mekik cekmek gercekten ise yarıyo biara biberiye yagıyIa yagIayıp strec foIyoyIa sardım göbegimi ve mekik cektim , aksam yatmadan yine sardım ve sonuc gercekten basarıIydı
tamamen gitmedi ama eskisi gibide degiIdi yani cok az kaIdı
yaz sezonu geImeden tekrar uyguIıycam sadece sterc foIyo ve biberiye yagı biIe ise yarıyo :KK34:tavsiye ederim

bende onc akilo veridm ama simit ve göbegim hala var gidecek gibide durmuyorlar:KK43:

kızlar bence karatay diyetini okuyun bu göbek ciddi sağlıksız beslendiimizi gösteriyor bende 54 kiloyum belim yok sadece önden ayva kadar bir göbek. göbek çevresindeki yağ karaciğer yağlanmasının kanıtıymış ve bunu yapan da sağlıksız beslenme. proteinden zengin beslenmeli ve her gün omega3 almalıymışız canan karatay diyor bunları yaparsanız göbek falan kalmaz diyor ki yapanlarda gerçekten göbek üstü yağım gitti diyorlar. bence kitabı alıp bir okuyun. bu şekilde yaşam tarzına yeni başladım bende 2 hafta falan oldu. 1 kilo gitti ve göbek te küçülmeye başladı gibi..

Ben de epey rahatsız oluyorum karın bölgemdeki yağlardan... Slim in 6'da 3. günüm bu gün. Onda mekik hareketleri var ama sonrasında ekstra mekikte çekeceğim ben... günde 10 dakika kadar da zıplıyorum olduğum yerde:) okula gittiğim için yemeklerimi sabah yapıp yanımda taşıyorum. Sabah diyet sandviç, öğlen salata, akşam da sebze yemeği falan yiyorum genelde...daha önce 20 kilo vermiştim, 5 kilosunu geri aldım. vermem gereken 20 kilom kaldı...
diyet + slim in 6 + zıplama + mekik ile 3 ayda 15 kilo benim hedefim... Umuyorum hepimiz en yakın zamanda kurtuluruz bu kilolardan...

Merhaba arkadaşlar bende 7 aya kadar aynı dertten muzdariptim.. Göbegim benden 5 metre ilerde duruyordu :KK5: simitlerde cabası tabiki..Kot giydiginizde üst kısmınızda yuvarlak ve yanlardan fırlamış et yıgınları nasıl görünür tahmin edebiliyorsunuz heralde.
Aynadan baktıgımda hamile gibi göründügümü :KK49: anladıgım anda hemen operasyona başladım..

3 ay hiç aksatmadan Her gece biberiye yagıyla masaj yapıp seffaf folyoyla sardım..
Günde 50 mekik ve yan simitler için uygulanan egzersizleri her gün yaptım
Bol bol su içtim
Ekmegi tamamen bıraktım

Ve sonuç: Dümdüz bi karnım ve simitsiz bir belim var..:KK12: :KK16:
Üstelikte 8 kilo verdim..

Bu işlemleri 4 ay önce bıraktım şu anda biberiye yagını bıraktım ekmeye yavaş yavaş başladım günde 15 dakikada spor yapıyorum ama ne göbek ne simit nede kilo alıyorum.:21::KK52:

Kısacası arkadaşlar sporu hiç bırakmayın ve sürekli su için :KK24:

Merhaba arkadaşlar bende 7 aya kadar aynı dertten muzdariptim.. Göbegim benden 5 metre ilerde duruyordu :KK5: simitlerde cabası tabiki..Kot giydiginizde üst kısmınızda yuvarlak ve yanlardan fırlamış et yıgınları nasıl görünür tahmin edebiliyorsunuz heralde.
Aynadan baktıgımda hamile gibi göründügümü :KK49: anladıgım anda hemen operasyona başladım..

3 ay hiç aksatmadan Her gece biberiye yagıyla masaj yapıp seffaf folyoyla sardım..
Bol bol su içtim
Ekmegi tamamen bıraktım

Bu işlemleri 4 ay önce bıraktım şu anda biberiye yagını bıraktım ekmeye yavaş yavaş başladım günde 15 dakikada spor yapıyorum ama ne göbek ne simit nede kilo alıyorum.:21::KK52:

slm canım öncelikle çok sevindim durumuna ben 2 çocuk annesiyim doğumda sezeryan olunca haliyle göbek kaldı şu anda 49 kiloyum çok zayıfım yanlız sadece göbek var senin teknik acaba bana söker mi uygulasam bide folyoyla kaç dakika beklettin canım onuda yazar mısın?

benimde göbek sorunum var..

sabah kalktığımda aç karnına yeşil çay içmeye başladım ve hergün 10 sayı arttırarak mekik çekiyorum ekmeği bıraktım sadece kahvaltıda 1 dilim yada 2 dilim tam tam tahıllı ekmek yiyorum yada tam tahıllı gevrek ile süt akşamları normal yemeğimi yiyorum salatayla ekmek keisnlikle yemiyorum. 5 gündür böyleyim

Son düzenleme:
ay 48 kilosun ve göbeğin mi var yahu organlarını toplasan anca o kadar yapar nası bi göbek oluyoki se göbek görmemişsin :) bendeki göbeği görsen öff çok sinirimi bozuyor :/
bu konudaki yöntemlere benimde çok ihtiyacım var

ole deme bence bende 49 kıloyum ve godegım var. Aslında gobek dedıgım sey yemek yedıgımde kocaman oluyo. Sabah kaltıgında normalsın ama yemekle kocaman oluyo yemek yemek bıle ıstemıyorum :KK50:

tam 5 ay oldu doğum yapalı,
ilk aylarda doğum sonrası korselerini kullandım sadece bele sarılan,
faydası oldu ama karnım yumuşacık kaldı:KK43: birazcık göbeğim kalmıştı..
mekik çekmeye çalıştım baktım canım çok acıyor hemde fazla yapamıyorum,
eşim bu total care yi aldı,bende işe yaradı..
her fırsatta oturup çalışıyorum günde yaklaşık 200 tane mekik çekiyorum,
bir aydır kullanıyorum..
şimdi çok şükür göbek kalmadı çok ama çok hafif var ,inşallah onuda eriticem..
eski kiloma geldim kaydirigubbakcemile2

öncelikle göbeğinizin eriyeceğine inanın az kaldı az kaldı deyin kendinizi telkin edin..

geçen alışverişte bir bayan oğlumu sevdi yeğeninmi dedi,bende yok benim dedim inanamıyorum hiç doğum yapmışa benzemiyorsun dedi ayy çok mutlu oldum

darısı tüm göbek ve kilo sorunu olanlara
bende aldım ondan çok rahat mekik çekiliyor fakat oturma kemiklerim 2 gün acıyor daha sonra kaldırdım kullananmadım sende öyle bir ağrı oluşmadımı? banamı özel yani yada aldırış etmedinmi ağrıya, ben çok zorlandım minder falan koydum yapamadım plates topu ile yapmaya başladım bendeçok rahat 100 tane çekiyorum sabah akşam fark yok gerçi 1 haftadan beri uğraşıyorum yediklerimede dikkat ediyorum amma mide küçüldü biraz göbek çevresi bayya fazla olduğundan zorluyo 1 ay dayanıcam artık umarım oğlumu görenler göbeğime bakışları sabitlendiği zaman aaaaaa hiç belli olmuyo derler bir gün inş.... senin adına sevindim darısı başıma
:nazar:

Bol bol su içtim
Ekmegi tamamen bıraktım

ya canım yine başka bir başlıkta biberiye, portakal ve susam yağı karıştırılıp sürülmesi yazıyordu göbişe..yöntem aynı ama yağlar fazla .. :/ sadece biberiye yetermi?çk yağ sürme tarftarı değilim.ztn yeternce tüylü göbişim var , iyice maymuna dönmeyeym :)

bende fazla göbek kalmadı şükürde iyice sıkılaşsın istediğim için dün biberiye yağına başladım,bakalım ilk gün bitti,:KK51:gerçi belimi sakatladım ağrıyo çok ama boşa gitmesini istemedim günümün sürdümde yattım:KK23::nazar:
sabah kalktım yıkadım göbeğimi,ve aynada şöyle bi baktımda oynarken bıngıldyan yerler yoktu artık birsürü foto çektim,çok mutluyum:KK16::KK76: devam edicem şişe bitene kadar,,1kaç damlada içmek istiyorum bitki çayıyla ama emin değilim araştırayım biraz daha..:KK31:

pilatesten baska cözüm yok gibi görünüyor göbegin alt kismi icinde pilatesin en etkili hareketi yere sirtüstü uzanip ayaklari birlestirip yukari asagi kaldirip indirmek gerekli kalcada beraberinde tabii üst kisim icinde mekik kaslandikca yaglar azaliyor sekilleniyor zamanla kremler filan hikaye yani spor sart

arkadaslar burdan okuyup biberiye yagı aldım folyo ıle sardım ustune tisört pijama falan saat 01.00 de yattım saat 5 te kokudan bayılmıs olarak banyoya
tamam bolgeyi ısıtıyo ve emınım ıse yarıyo ama bu kokuyu azaltmak
ıçin içine birsey ler eklenebilirmi deneyen varmı sadece bıberiye surunce cok kokuyo
günaydın bu arada,

X