• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gobek bagi meselesi. !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem benimkini atmaya kıyamamış evdeydi vallahi çok güzel bir okulda okudum fellik fellik de gezdim dünyayı 😂
Batıl inanç bunlar üzülmeyin yani boş yere.
Y’a bi fenomen post acmis orda yorum lari okudum . Uzuldum keske saklasaydim diye . Yasadgm ulkede guzel Okul lar var gomerdim. Ama yukardaki arkadasb dedigini yapcam dislerini gomcem onlardan bi parca

Y’a bi fenomen post acmis orda yorum lari okudum . Uzuldum keske saklasaydim diye . Yasadgm ulkede guzel Okul lar var gomerdim. Ama yukardaki arkadasb dedigini yapcam dislerini gomcem onlardan bi parca
Boşverin fenomenleri falan bunlar batıl inanç yani şimdi düşünebiliyor musunuz Nikola Tesla’nın annesinin göbek bağını Avusturya imparatorluğunun en iyi üniversitesine falan gömdüğünü? 😂 Hiç sanmam ama adam dünyanın bence en büyük mucidi 😊

Boşverin fenomenleri falan bunlar batıl inanç yani şimdi düşünebiliyor musunuz Nikola Tesla’nın annesinin göbek bağını Avusturya imparatorluğunun en iyi üniversitesine falan gömdüğünü? 😂 Hiç sanmam ama adam dünyanın bence en büyük mucidi 😊
Kedi yemiştir onunkini de bence.

Cocuklarimin gobek baglarini attim sanirim hatirlamiyorum . Yurtdisidyndm hic Burdaki buyuk universiteleri bahcesins gommek aklima gelmedi. Kimbilir nerdeler. Pisman oldum su an . Gobek bagini istedikleri yerlere gomenler genelde cocuklari o seyleri yapmislar….. siz ne diyorsunuz
üzme kendini hurafeee onlar..😊

Cocuklarimin gobek baglarini attim sanirim hatirlamiyorum . Yurtdisidyndm hic Burdaki buyuk universiteleri bahcesins gommek aklima gelmedi. Kimbilir nerdeler. Pisman oldum su an . Gobek bagini istedikleri yerlere gomenler genelde cocuklari o seyleri yapmislar….. siz ne diyorsunuz
Boş bir rivayet.hastaneye gomuyorlar neymiş doktor olacakmış.ya sürekli hasta olursa. Benim oglaninki evde duruyor hiç de eve bağlı değil , utanmasa dışarda sabahlatacak bizi :)

Göbek bağı, mesele edilecek bir şey değildir :KK51:
İnsana ait bir parçayı çöpe atmak hoş olmadığı için böyle bir inanış geliştirmişizdir diye düşünüyorum.
Dert etmeyin, dişlerini gömün ille de birşey gömecekseniz.
Ama batıl şeyler bunlar.
Diş neden ?

Benimki hala annemin cekmecesinde durur bende çalışmıyorum ve çok ev kusuym gezmeyi tozmayi hiç sevmem hep evimde olmak istiyorum acep sebep bu mu iskillendim bak şimdi 😂 şaka biyana bunlar batıl inançlara girer anlam yüklememek gerek bu işler ya tutarsa hesabıdr olursa ondan bilirler olmazsa bişe yok 😄 gommednz dye okuyacakları varsa okumayacak değiller yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back