• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbek bagı dustu, şimdi ne yapmam lazım

oNcA

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.168
12
358
44
kızlar 12.gunumuzde gece göbek bagı dustu...göbegi dısarda kaldı...şimdi ne yapmamız lazım..göbek dışarda kaldı...baglamamız gerekiyormus ama bagladıgımızdada durmuyor, kayıp gidiyor...siz ne yaptınız...

canım bağlamana gerek yok gazlı daha önce düşmeden yaptığın gibi gazlı beze batıcon sür(mikrop kapmasın dıye) bır ıkı günn daha üzerine göbek kendını içine çekecektır..benımkıde dün düşürdü yanı tam hafatsında ama dünden beri baya kurudu içeri gidiyor ...merak etme bişiolmaz canımm..

canım bağlama hiç birşey yapmana gerek yok, bekle sadece, banyoda yapabilir artık bebişin, o içinden kuru kan gibi bişiler atar bir kaç gün daha, sonra tamamen düzelir, bizim öyle oldu tesadüf doktora gitmiştik o zaman, daha çabuk kuruması için doktor K vitamini iğnesi yaptı hemen geçti,darısı sizin olsun, öpüyorum seni

oglumun göbegi düstügünde ebe eve gelip pudra sürdü ve üzerine gazli bez koydu .. gece aynisini bende yaptim.. ertesi gün yikadim bisicik yoktu ..

bu arada kizlar siz bebegi göbegi düsmeden yikamiomusunuz?
ben hastaneden geldigim günden itibaren yikadim hep ? bi zarari olmadi ..

ya canım annemde bizi yıkamış göbek düşmeden, yıkanır yıkayalım dedi, ama benim kociş baya pimpirikli doktor düşmeden yıkamayın deyince yıkamadık bizde, öyle durdu yazık 5 gün, anne karnından çıktığı gibi

biz ilk gunden itibaren yıkadık...belki kış olsa bukadar sIk yıkamazdık ama yaz ve çok sıcak...yıkamazsak ateşleniyor...
göbek bagı dustugunden beri ara araateşleniyor ve uyumuyor...sürekli aglayıp bagırıyor...bugun doktora gidicez...bakalım ne diyecek...

göbeği düşünce bağlamana gerek yok canım .. o kendiliğinden düzelir .. cqanım akıntı yada kan görmediysen ateşin onla ilgili olduğunu sanmıyorum .. ama tabi mutlaka dr görsün ..

yok canım kan veya akıntı yok...ama atesleniyor ve anlam veremiyorum...havalar sıcak ya ondan olabilirmi aceba...yıkanınca geciyor atesi...

kızlar dun altını değiştirirken bebeğimin göbeğinde koyu kırmızı gibi bir sey gördum...buyuk ihtimalle kan...göbek düşeli 8 gun oldu...bugun o leke dahada artmıs...sizce bu neden...doktoru aradım teli açmadı...yarın gideriz buyuk ihtimalle

canım korkma ara ara benım oğlanınkıde kanıyor açtığımda kanamış kurumuş olarak görüyorum bugün doktora gıttık oda gördü ama hiçbişi demedı eğer problem olsaydı söylerdı içini rahat tut az bı lekeyse eğer..........

kızlar dun altını değiştirirken bebeğimin göbeğinde koyu kırmızı gibi bir sey gördum...buyuk ihtimalle kan...göbek düşeli 8 gun oldu...bugun o leke dahada artmıs...sizce bu neden...doktoru aradım teli açmadı...yarın gideriz buyuk ihtimalle

oncacım hiç korkma yarın dr una git bebeğine direkt K vitamini iğnesi yaptırtacak. sakın korkma hiç bi şey olmaz bizde de oldu pek çok kişide de olmuştur muhtemelen.

saat 6da doktora ulaştık...hastaneye gittik, k vitamini iğnesi olduk, batikonla tekrardan sildi...içim rahatladı...
cevaplarınız için herkeze tesekkür ederim....iyiki varsınız...

Bizim bag 6.Gun dustu.Biz gobegin uzerine tampon koyup sardik, ki o da bezinin icinde kaliyoo... cok sikmadik, bebegimde rahatsiz olmadi,
Dursun bakam bi iki gun

Back
X