Göbeğinden kurtuluşa eren var mı?

Ben maalesef Cocuk ve genc kizken zayiftim bütün Aile ve mahalleli beni sismanlatmak icin neler cekiyorlardi sorma :-(( bende tik yok. O zamanlar annem cok korkmustu acaba bu kiz hastami diye ama Doktor bu senden de benden de saglam diyince rahatlamisti kadincagiz. Evlenmeden önce 48 kiloydum, dügün hazirligi falan bütün stres 45 e indim o arada sigarada iciyordum ( alti üstü 3-4 sene ictim) evlendikten 1 sene sonra biraktim herkes zayifsin zayifsin dedi dedi bende oturdum basladim yemeye, böyle basladi benim kilo hikayem su an cok degil kilom ama hani insanda sadece birkac kilo olurda yanlis yerde olur ya iste o sinir ediyor. Önce 34 veya 36 giyiyordum simdi 36-38 öfffffffffffffffff ya.

Kendimi böyle hissedecegimi hic düsünemezdim ama ne yapalim büyüyoruz, yaslaniyoruz, hayatlarimiz ve sorumluluklarimiz degisiyor- artiyor.

Seni cok öpüyorum Margheritam

NOT : Ay kiz sen adin niye Margherita aklima o vejeteryan Pizza geldi. Isime bak Yavyuuuuuuuuuuuum yerim seni cokacimcoook

sabahları kahvaltıdan yarım saat 40 dk. önce 3-4 kayısı yiyip sıcak su içiyorum bakalım bir de bunu deniycem..midem rahatsız benim kızlar yaa mide sürekli doyurucu bişiler istiyo offffffff

kuzenim bu şekilde vücudundaki yağlardan kurtulmuştu ama fazla kilosu da yoktu onun,

hiç bunu deneyen oldu mu?doğru yoldamıyım acaba.......

ben yıllardır yaparım bunu.. bağırsak tembelliği için iyi fikir..
zararı yoktur ama göbeği eriteceğini sanmam

yağları eritmiyosa boşuna umutlanma sürecine girmiyim bide gaz yapıyo bende sadece

yağları eritmiyosa boşuna umutlanma sürecine girmiyim bide gaz yapıyo bende sadece

bağırsak tembelliğin yoksa yapma zaten,boşaltım sistemini bozarsınboş yere..

yer egzersizi yapıcaksın güzelim..sistemli bir şekilde..bir günde olmuyor.. sabredeceksin ama baska da yolu yok..
her gün göbeğine 15dk ayırsan 3 ayda dehşet olursun..

canım yer egzersizi derken pilates tarzı mı diyosun.....
göbek için bildiğin özel hareketler varmı bildiğin......

Bne yavaş yavaş kurutuluyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…