Göbeğinden kurtuluşa eren var mı?

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
Göbek sorunu yaşayıp da göbeğinden kurtulan varmııı?

Eğer varsa bu zorlu yolda neler yaptınız yaa bize bir anlatsanızyerimseniben

Ne inatçı yağlarmış yaahu,bir de neden hep en lezzetli yiyecekler göbek yapıyorr gitsin basen yapsın o da canımmm lülülülülülü

slm cnm ah bende bu göbeğin gitmesi için neler yapıyom ama yok olmuyo cnm

bencede bilen varsa yazsa ne güzel olur

off yaa gitmiyo dimi,,gitse de çok çok dikkat etmedikçe en kısa sürede geri geliyoo

yıllardır kilo vermek istememin tek nedeni koca bi göbek mafoldumben
hiç bir giydiğim yakışmıyor, kocaman bi göbek pörtlüyor, ne yapsam gitmiyor
sizler nasıl kurtuldunuz?

bu sabah ilk defa ebru şallıyla pilates programını izledim yaptık hareketleri. Karın ve kalça kaslarım öyle bir acıyor ki demekki işe yarıyor devam etmeyi planlıyorum o programla eritirim belkii

arkadaşlar nacizane size tavsiyem diyet değil egzesiz. yeme alışkanlığınızıda az ama sık yemeye çevirebilirseniz inanın kısa sürede dümdüz bir karına sahip olursunuz.

arkadaslar benım tavsiyem de ip atlayın ve mekik çekin kesinlikle faydası oluyor birde zor olabılır ama ekmek şeker ve tuzdan da feragat edersenız daha cabuk olur.1-2 ay sonunda mucize gibi sonucu görünce sizde cok sevıceksınız kaydirigubbakcemile2

ya ben şekeri unuttum ama tuzsuz yiyemiyorumkii

bazen hamurişlerini çok kaçırıyorum ondan oluyo hepp

bir de göbeği eritmek için malesef egzersiz yeterli değil arkkadaşlarr mekik çeksek bile o bölgedeki yağlar gitmiyo o yağlardan kurtulmak gerek önce yani diyet ama ahhh ahh

ip atlamanın faydalı olduğunu bikaç yerden duymuştum yapsammıki yaa beynim çalkalanıyo resmen ama :))

benimde göbeğim var bi süre twist stepper aletini kullandım hem kalcam hemde bel bölgem zayıflamıstı bi müddet ara verdim dün akşam tekrar başladım sonucu bi müddet sonra göreceğiz.ama sabahları kalkınca mutlaka ılık su için büyük bardakla okadar rahatlatıyokı şişliğinizi alıyor bağırsaklarınızı çalıştırıyor

ah ah nedir bu göbeklerden çektiğimiz bende ab rocket die bi mekik çekme zımıbırtısı aldım iki gündür yapıyorum bakalım inş bayrama kadar dümdüz bir karınla çıkıcam insan içine göbeğimi içime çekip saklamadan bunun yanı sıra şeker tuz unlu mamüllere veda bakalım sonuç için uzun zaman var daha

ben kurtuldum. dağ gibi göbeğimden.. ama 18kg verdım. tabi benim tek sorunum göbek değil.. bütünüyle kiloluydum ben.. diyet yaparken egzersizi ve kardiyo calısmalarını eksık etmedım. pilatesi şiddetle tavsiye ederım. ve yürüyüşş..

Kadin vücudu icin en önemli spor yürüyüs. Yürüyerek hem popo, baldir, bacaklar ve karini toparlayabilirsiniz. Ama bu yeterli degil ben hamilelikten sonra 3 kilo kadarim vardi ve beni o kadar rahatsiz ediyorduki oturdugum zaman midem ve karnim katlaniyordu ve bu beni cok rahatsiz ediyordu. Diyet gibi birsey yaptim, benim icin zordu ama 3 hafta icerisinde saglikli bir sekilde 4,5 kilo kadar verdim. Aksamlari ekmek yemedim, hele Börek uzak durun 1-2 hafta kadar daha sonra saat 2 den önce biraz yiyebilisiniz. Salata ve Corbaya önem verin. Sabahlari kahvalti ( kepekli ekmek veya az ekmek), ögleyin corba, makarna, patates aksampirinc pilavi, salata veya yogurt. Biliyorum cok zor görünüyor ama baslayinca geliyor gerisi. Ben böreksiz ve ekmeksiz yapabiliyorsam siz coktan yaparsiniz. Iyi sanslarcokacimcoook

ya ben de böreksi yapamayanlardanım,hatta pilavsız,ya evdepiştiyse eğer yemezsem bikaçgün kesinlikle çok mutsuz oluyorum ama yemediğim zaman gerçekten farkediyor bile hemen kendimi daha hafif hissediyorum..zaten benim sevdiklerim de hep göbek yapıcı şeyler..bi zaman baya yol katediyorum sonra birden başa dönüyorum emeğim boşa gidiyo,bu hafta öğle ve akşam çorba ve salataya ağırlık vercem bakalım...

Kızlar egzersiz va az yeme dışında bişeyle kurtulamayız göbekten.

arkadasım bende 2 aydır mekiği ab rocketle cekıyorum faydası gördüm düzenli yaparsanız kesınlıkle faydasını görürsünüz

Canim bana Börek de akan sular durur. Ama biz böyle devam edersek yaslaninca o vücudu tasiyamayiz valla, kemik agrilarimi, eklem agrilarimi ne sorarsan. Biraz kilo ver ondan sonra az miktarda ye. Ekmeksiz doymak biraz zor olacak ama corbanin icindeki sebzeleri büyük büyük dograrsin, havuc, brokoli, sogan vs. Corbayi istedigin kadar icebilirsin. 2-3 gün ögleyin corba aksam Salata ve yogurt. 4. gün ögleyin Patates ve makrnali yemekler yiyebilirsin. Aksamlari tavuk, balik salata, ben birde ne yapiyorum biliyormusun diete basladiktan 2 hafta kadar sonra basladim hafta icii saglikli yedim ve 1 aksam istedigim herseyi doldurup yiyorum. Mesela hafta ici ve pazar günleri normal Cumartesi süper bir aksam yemegi. Böylece hem Cumartesi yi heyecanla bekliyorum, hem yemeyi cok sevdigim seyleri yiyorum hemde tartiya ciktigimda ne kadar kilo verdigimi görüp kendimle gurur duyuyorum böylece psikolojikman kendimi güclü hissediyorum. Karin icin spor tabiki sart cünkü karin dokusunun cekilmesi, geriye gitmesi gerek. Gerci ben bu aralar bosladim ama. Neyse su an diet falan yapmiyorum kiloda almadim ama abartmadan yiyorum. Aman aksam yemegine dikkat. Öpüyorum

börekçiler sizi :)

size diyet börek tarifi veriyim. gerçek börek gibi değil ama güzel oluyor gercekten..

tam buğday ve ya kepek ununu kaseye göz kararı koyun. içine su koyun karıstırın. krep hamuru kıvamından azıcık daha kıvamlı olacak bir hamur elde edin..

ayrı bir yerde ıspanak,yagsız lor peynırı, vs sebzeleri karıstırın. börek içi gibi hazırlayın..
bir fırın tepsisine pişirme kagıdını serin. üzerine hamur karısımının yarısını dökün,yerleştirin.. iç harcı üzerine dökün. üzerine 2-3kasık kadar sıvı yag gezdirin.kalan hamuru üzerine dökün. fırında üstü kızarıncaya dek pişirin.
hepsini yemeyin. 2-3 dilim yedikten sonra kalanını poşetleyip derin dondurucuya koyabilirsiniz. çıkarır ısıtır yersiniz..
böreğin yerini tutmaz ama..

Canim benim,

tarif icin tesekkür ederim. hafta sonu bir deneyeyim. Söylemesi kolay 2-3 dilim yersiniz diyorsun ah ah........ Zaten 2-3 kilo kadar vermek istiyorum ama en zayif noktam BÖöööreeeeeeeek. Cocugun varmi Canim bilmiyorum ama dogumdan sonra birkac kilo kaliyor iste bende 3,5 kilo kalmisti.

Öpüyorum. Bahar

2-3kg yiyp hemen derin dondurcuya at... o zaman çıkarp yemesı daha zor oluyor..
çocuk yok ama ben ilkokul 4.sınıftan beri çok kıloluydum.. hep kılo sorunum vardı.. ve en son 76-78lerı görmüştüm. sımdı 57kg cıvarıyım.tepe gibiydi göbeğim.doğum yapsam o kadar kalmaz..sorma yani..
şimdi spor ve diyetle kurtuldum tamemen ama basen kaldı bende azıcık..
ahh o göbekten daha zor sorma..
doğumdan sonra daha zordur tabı ama pilates çok işe yarıyor.tavsıye ederım..
ben de senı öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…