arkadaslar benım tavsiyem de ip atlayın ve mekik çekin kesinlikle faydası oluyor birde zor olabılır ama ekmek şeker ve tuzdan da feragat edersenız daha cabuk olur.1-2 ay sonunda mucize gibi sonucu görünce sizde cok sevıceksınız kaydirigubbakcemile2
ah ah nedir bu göbeklerden çektiğimiz bende ab rocket die bi mekik çekme zımıbırtısı aldım iki gündür yapıyorum bakalım inş bayrama kadar dümdüz bir karınla çıkıcam insan içine göbeğimi içime çekip saklamadan bunun yanı sıra şeker tuz unlu mamüllere veda bakalım sonuç için uzun zaman var daha
ya ben de böreksi yapamayanlardanım,hatta pilavsız,ya evdepiştiyse eğer yemezsem bikaçgün kesinlikle çok mutsuz oluyorum ama yemediğim zaman gerçekten farkediyor bile hemen kendimi daha hafif hissediyorum..zaten benim sevdiklerim de hep göbek yapıcı şeyler..bi zaman baya yol katediyorum sonra birden başa dönüyorum emeğim boşa gidiyo,bu hafta öğle ve akşam çorba ve salataya ağırlık vercem bakalım...
börekçiler sizi :)
size diyet börek tarifi veriyim. gerçek börek gibi değil ama güzel oluyor gercekten..
tam buğday ve ya kepek ununu kaseye göz kararı koyun. içine su koyun karıstırın. krep hamuru kıvamından azıcık daha kıvamlı olacak bir hamur elde edin..
ayrı bir yerde ıspanak,yagsız lor peynırı, vs sebzeleri karıstırın. börek içi gibi hazırlayın..
bir fırın tepsisine pişirme kagıdını serin. üzerine hamur karısımının yarısını dökün,yerleştirin.. iç harcı üzerine dökün. üzerine 2-3kasık kadar sıvı yag gezdirin.kalan hamuru üzerine dökün. fırında üstü kızarıncaya dek pişirin.
hepsini yemeyin. 2-3 dilim yedikten sonra kalanını poşetleyip derin dondurucuya koyabilirsiniz. çıkarır ısıtır yersiniz..
böreğin yerini tutmaz ama..
Canim benim,
tarif icin tesekkür ederim. hafta sonu bir deneyeyim. Söylemesi kolay 2-3 dilim yersiniz diyorsun ah ah........ Zaten 2-3 kilo kadar vermek istiyorum ama en zayif noktam BÖöööreeeeeeeek. Cocugun varmi Canim bilmiyorum ama dogumdan sonra birkac kilo kaliyor iste bende 3,5 kilo kalmisti.
Öpüyorum. Bahar