• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbeğimin rengi:(((

üzülmeyin bende dert etmeyin kişiden kişiye değişir zamanla geçecektir benim çoktan geçti...
bikini giymeyi düşünen anneler yoksa renk kaldı göbek gittimi :) keşke benimde göbek gitsede bikini giymeyi düşünebilsem:)

hamilelik 9 ay bu süre zarfında pek çok değişim yaşıyoruz.sonrasında da normale dönmek en az bu kadar zaman alıyor.6 ay oldu benimde lekelerim çizgim yeni geçti sayılır.birazda kişinin cilt rengi ve yapısıyla alakalı bu durum.nasıl ki her hamilede leke olmuyor çizgi rengi değişiyor.yok olmasıda aynı şekilde farklı olur.bebeklerimizin tadını çıkarırken yok olduklarını farketmeyeceğiz bile.:)))bir bakıcazki hiç eser kalmamış

göbekteki karalık resmen kiirr!! :))) kendimden biliyorum, tırnağımla yavaş yavaş kazıyarak temizledim ben :))

kızlar ben de banyoda çıkmaya yakın elimleovalayark çıkarttım 2 banyoda çıktı göbeğin her yerini ovdum epey ölü deri çıktı yaw

Of yaa doğum yapalı 16 gün oldu.Acele ediyorum ama benim de çizgi geçmedi ve göbeğimin rengi baya koyu.Ha bi de çatlakları unutmamak lazım.Aynanın karşısına geçemiyorum ya.

banyo yaparken iyice keseleyin gittikçe açıldığını göreceksiniz,

bakın ben doğumdan sonra çok terliyordum birgün öylece karnım kaşındı bir kaşıdım baktımki o siyahlıklar çıkıyor
bence birde terlemeyi deneyin ve sonrasında keseler gibi ovun bakın nasıl çıkacak

benim karnım eski renginde şuan

Back