• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbeğimin rengi:(((

ata_tanem24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.729
4
0
İzmir
ya kızlar benim göbeğim kapkara hala renginde bi açılma olmadı ayrıca hamilelikte çıkan o kahverengi çizgi şimdi simsiyah iğrenç görünüyo geçmicekmi bu yaaa??sizinkiler ne durumda;??

benim de daha geçmedi.
ben zaten daha 2 haftalığım..
göbek deliğim benim de hoşuma hiç gitmiyor öle kapkara,hadi çizgi neyse de :bbo:

merhaba.benim de göbeğim öyleydi.yani kapkara,bi tuhaf.ama korse giymeye başlayınca yavaş yavaş rangi açılmaya başladı.sanırım terle birlikte yavaş yavaş ortadan kalkacak.yani inşallah

ben tecrubelı olarak yazıyım dedım benım 2 dogumum ya :) renk açılıyor çızıde gıdıyor ama hemen degıl zamanla benım tam rengını bulması 3 yıl surdu sonra eskı halıne geldı merak etmeyın yanı geçıyor ama zamanla.

bende sadece bende var sanıyordum ama 3 yıl çok uzun yaaa yazın nasıl bikini giyecem ben

canım banyo yaparken lifedim ben biraz bastırarak tabii. o kara görüntü gitti önceki gibi değil.
açık kahverenginde şu an rahatsız edici bi görüntü değil artık.

nee 3 yılmıııııı walla bikini falan giymem ben ozaman aynaya bakmaya istemiyorum bi de yle o göbeği hayatta sergilemem.

dert etmeyin arkadaşlar bende stres yapmıştım geçmeyecek kalacak bu diye
her banyo sonunda hafifçe ovalayın birkaç banyo da geçecek. benim ne delikte nede çizgi olarak hiç izim kalmadı

canım banyo yaparken lifedim ben biraz bastırarak tabii. o kara görüntü gitti önceki gibi değil.
açık kahverenginde şu an rahatsız edici bi görüntü değil artık.

dert etmeyin arkadaşlar bende stres yapmıştım geçmeyecek kalacak bu diye
her banyo sonunda hafifçe ovalayın birkaç banyo da geçecek. benim ne delikte nede çizgi olarak hiç izim kalmadı

Kesinlikle ben de farkettim bunu.Bende iyice bi lifledim farketti bi tonda olsa açıldı rengim.
Hala koyu tabi..
Çokda lifleyemiyorum bi tuhaf oluyor sanki uyuşuk gibi göbeğim.

benim sezeryan izinin etrafı baya soyuldu kendi rengine döndü şimdi ama göbekte hala tık yok liflerle keselerle ovuyorum banamısın demiyo yaaa

pardon ama benim göbeğim çatlaklar hariç eskisi gibi. tabi bi bıngıldaklık sözkonusu, böyle pörsümüş bi göbek görüntüsü var ama daha 2 hafta oldu doğum yapalı, geçer diye düşünüyorum. renk değişikliği filan yok.

pardon ama benim göbeğim çatlaklar hariç eskisi gibi. tabi bi bıngıldaklık sözkonusu, böyle pörsümüş bi göbek görüntüsü var ama daha 2 hafta oldu doğum yapalı, geçer diye düşünüyorum. renk değişikliği filan yok.

herkesde olmuyor işte fascım.
o çizgi de göbekde kararma da tüm hamilelerde olmuyormuş.
bende de var malesef.

keselemek bende de işe yarıyor bu arada.hihoyyyt

Sezeryanla doğum yaptım korse takmadım sadece çok hareketli bir insan olmam yüzünden göbeğim eski halini çok oldu alalı.Zaten bunlar zaman içinde geçiyor bende sanmıştımki doğum yaptığım an göbeğim eskisi gibi olucak.Bir sene içinde bir kadın doğum kilolarını verirmiş

arkadaşlar banyo yaparken göbeğinize kese sürün birde onu deneyin benimde aynen ilk zaman kap karaydı göbeğim keseledim tamamen gecti. Ama o çizginin gecmesi 5-6 ayı alıyor.Keseyi mutlaka deneyin.

Back