• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Göbeğimden aşşa inen Kahverengi çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım teşekkür ediyorum cevabın için erken gebelık testinde çıkmaz dimi❤🙈
Yok canım çünkü idrarda kanda beta salgılanlanmaya başladktan sonra geçiyor.. Erken gebelik testi de adetten en fazla 1 hafta önce falan silik olarak çıkar .. önce kanda sonra idrarda çıkar yani 🤭

Yok canım çünkü idrarda kanda beta salgılanlanmaya başladktan sonra geçiyor.. Erken gebelik testi de adetten en fazla 1 hafta önce falan silik olarak çıkar .. önce kanda sonra idrarda çıkar yani 🤭
Anladım canım ben bu akşam yaptım fakat tek çizgi çıktı guvenemedim ama tekrardan bir umut var bence 😍🙏🏻🙏🏻🤭🤭🤭

Anladım canım ben bu akşam yaptım fakat tek çizgi çıktı guvenemedim ama tekrardan bir umut var bence 😍🙏🏻🙏🏻🤭🤭🤭
İdrar testi için adetni bekle.. Kan testi için adetnden 1 hafta önce beta ver.. Ve bu şekilde stres yapma stres istemediğin sonuçları getireblr akışına bırak 🤗🤗

Doğumdan sonra geçiyo canım bendede kopkoyuydu doğumdan sonra hemen geçmeyince aldım lifi duştayken karnımı bastırarak keseledim hepsi soyulup gitti ölü deriymiş meğerse😊 o an bembeyaz oldu karnımı öyle görünce o kadar mutlu olmuştu ki.... Doğumdan sonra hemen kese yapamadım tabi sezeryan olduğum için karnıma dokununca çok acıyordu o yüzden ağrımın azalmasını beklemiştim
Bendede cok belli kirli gibi valla dediğin gibi kese yaparım bende doğumdan sonra 😂

İdrar testi için adetni bekle.. Kan testi için adetnden 1 hafta önce beta ver.. Ve bu şekilde stres yapma stres istemediğin sonuçları getireblr akışına bırak 🤗🤗
Canım ben 2 gündür adet geciktirici hap kullanıyorum bazı nedenlerden dolayı su an adetime 4 gün var ve ben adet olamıcam ilaçtan dolayı adet olamıcamdan dolayı da gebe olup olmadığımı anlayamıcam..💁🏻‍♀️Stressss stres yapmaktan yoruldum zaten .. 🙉😔

Adet geciktirici hap eğer hamileysen bebeğe zarar vermez mi? Bilgim yok sadece merak ettiğim için soruyorum,ben geçen ay hamile olabilirim şüphesiyle gripten sürünürken ilaç alamamıştım,sonra hamile olmadığımı öğrendim adet olunca,ondan sonra ilaç kullandım S sevvalllllll

Canım benım kide genetik bir durum sanırım ama anneme baktığımda yada kardeşime baktığım da böyle bir çizgi ile karsılasmadım bende olması çok garibime gitti ve bırlırtellıkten 6 gün geçti oluşması çok imkansız 🙏🏻😘 canım yeterki sağlıklı bir evlat getireyim dünyaya bu bana yeter kalsa da gitse de farketmez 😍😍😍

İnşallah canım sağlıkla nasip olur sanada banada bütün isteyenlere de amin🤲
Kürtajın üstünden 10 ay geçti bekliyorum bende😔

Canım ben 2 gündür adet geciktirici hap kullanıyorum bazı nedenlerden dolayı su an adetime 4 gün var ve ben adet olamıcam ilaçtan dolayı adet olamıcamdan dolayı da gebe olup olmadığımı anlayamıcam..💁🏻‍♀️Stressss stres yapmaktan yoruldum zaten .. 🙉😔
Adet geciktiriciyle hamile kalınır mı ?

Adet geciktiriciyle hamile kalınır mı ?
Canım demek istemediğimi anlamadın sanırım🤭 ben adet gecıktırıci kullandığım zamanlar bırlıktelıkte bulunmadım adet gecıktırıcıye çok sonra başladım bende biliyorum adet gecıktırıcı kullanırken gebe kalamayacağımı olan oldu sonra başladım anladın mı ? Adet gecıktırıcı bır sonra ki gebelıgı öteler gebeysen gebe kalmamayı değil ☺️💁🏻‍♀️

Canım demek istemediğimi anlamadın sanırım ☺️ ben adet gecıktırıci kullandığım zamanlar bırlıktelıkte bulunmadım adet gecıktırıcıye çok sonra başladım bende biliyorum adet gecıktırıcı kullanırken gebe kalamayacağımı olan oldu sonra başladım anladın mı ? Adet gecıktırıcı bır sonra ki gebelıgı öteler gebeysen gebe kalmamayı değil 👍🤭

Canım demek istemediğimi anlamadın sanırım🤭 ben adet gecıktırıci kullandığım zamanlar bırlıktelıkte bulunmadım adet gecıktırıcıye çok sonra başladım bende biliyorum adet gecıktırıcı kullanırken gebe kalamayacağımı olan oldu sonra başladım anladın mı ? Adet gecıktırıcı bır sonra ki gebelıgı öteler gebeysen gebe kalmamayı değil ☺💁🏻‍♀️
Anladım canm.. İnşaALLAH beklentin mutlulukla sonuçlanır 🤗😍

Back