- 1 Ocak 2020
- 209
- 93
- 48
- 27
- Konu Sahibi sevvalllllll
Amin inşallah bitanem hepımızın gönlüne göre olsunRabbim gönlüne göre versin canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah bitanem hepımızın gönlüne göre olsunRabbim gönlüne göre versin canım![]()
Yok canım çünkü idrarda kanda beta salgılanlanmaya başladktan sonra geçiyor.. Erken gebelik testi de adetten en fazla 1 hafta önce falan silik olarak çıkar .. önce kanda sonra idrarda çıkar yaniCanım teşekkür ediyorum cevabın için erken gebelık testinde çıkmaz dimi❤![]()
Anladım canım ben bu akşam yaptım fakat tek çizgi çıktı guvenemedim ama tekrardan bir umut var benceYok canım çünkü idrarda kanda beta salgılanlanmaya başladktan sonra geçiyor.. Erken gebelik testi de adetten en fazla 1 hafta önce falan silik olarak çıkar .. önce kanda sonra idrarda çıkar yani![]()
İdrar testi için adetni bekle.. Kan testi için adetnden 1 hafta önce beta ver.. Ve bu şekilde stres yapma stres istemediğin sonuçları getireblr akışına bırakAnladım canım ben bu akşam yaptım fakat tek çizgi çıktı guvenemedim ama tekrardan bir umut var bence![]()
Bendede cok belli kirli gibi valla dediğin gibi kese yaparım bende doğumdan sonraDoğumdan sonra geçiyo canım bendede kopkoyuydu doğumdan sonra hemen geçmeyince aldım lifi duştayken karnımı bastırarak keseledim hepsi soyulup gitti ölü deriymiş meğerseo an bembeyaz oldu karnımı öyle görünce o kadar mutlu olmuştu ki.... Doğumdan sonra hemen kese yapamadım tabi sezeryan olduğum için karnıma dokununca çok acıyordu o yüzden ağrımın azalmasını beklemiştim
Canım ben 2 gündür adet geciktirici hap kullanıyorum bazı nedenlerden dolayı su an adetime 4 gün var ve ben adet olamıcam ilaçtan dolayı adet olamıcamdan dolayı da gebe olup olmadığımı anlayamıcam..İdrar testi için adetni bekle.. Kan testi için adetnden 1 hafta önce beta ver.. Ve bu şekilde stres yapma stres istemediğin sonuçları getireblr akışına bırak![]()
Bendede cok belli kirli gibi valla dediğin gibi kese yaparım bende doğumdan sonra![]()
Kacinci haftada oluyorBenim de kızıma hamileyken olmuştu halada duruyor gitmedi :)
Canım benım kide genetik bir durum sanırım ama anneme baktığımda yada kardeşime baktığım da böyle bir çizgi ile karsılasmadım bende olması çok garibime gitti ve bırlırtellıkten 6 gün geçti oluşması çok imkansızcanım yeterki sağlıklı bir evlat getireyim dünyaya bu bana yeter kalsa da gitse de farketmez
![]()
Canımmm benımİnşallah canım sağlıkla nasip olur sanada banada bütün isteyenlere de amin
Kürtajın üstünden 10 ay geçti bekliyorum bende![]()
Kaç haftalıkken cnm beñim 20 haftada belirmeye başladı sonra gitgide koyulduhamilelerde oluyor genelde ama bende yok :)
Ben 30haftaligim bende yok ama belki son 1 ayda cikabilir oyle olabiliyormusKaç haftalıkken cnm beñim 20 haftada belirmeye başladı sonra gitgide koyuldu
Adet geciktiriciyle hamile kalınır mı ?Canım ben 2 gündür adet geciktirici hap kullanıyorum bazı nedenlerden dolayı su an adetime 4 gün var ve ben adet olamıcam ilaçtan dolayı adet olamıcamdan dolayı da gebe olup olmadığımı anlayamıcam..Stressss stres yapmaktan yoruldum zaten ..
![]()
Evet bende 32yim bende de yok bazı hamilelerde göbek deliği dışa doğru oluo oda yokBen 30haftaligim bende yok ama belki son 1 ayda cikabilir oyle olabiliyormus
Canım demek istemediğimi anlamadın sanırımAdet geciktiriciyle hamile kalınır mı ?
Canım demek istemediğimi anlamadın sanırımben adet gecıktırıci kullandığım zamanlar bırlıktelıkte bulunmadım adet gecıktırıcıye çok sonra başladım bende biliyorum adet gecıktırıcı kullanırken gebe kalamayacağımı olan oldu sonra başladım anladın mı ? Adet gecıktırıcı bır sonra ki gebelıgı öteler gebeysen gebe kalmamayı değil
![]()
Anladım canm.. İnşaALLAH beklentin mutlulukla sonuçlanırCanım demek istemediğimi anlamadın sanırımben adet gecıktırıci kullandığım zamanlar bırlıktelıkte bulunmadım adet gecıktırıcıye çok sonra başladım bende biliyorum adet gecıktırıcı kullanırken gebe kalamayacağımı olan oldu sonra başladım anladın mı ? Adet gecıktırıcı bır sonra ki gebelıgı öteler gebeysen gebe kalmamayı değil ☺
![]()
İnşallah canım teşekkür ederimAnladım canm.. İnşaALLAH beklentin mutlulukla sonuçlanır![]()