- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.345
- 448
gerçekten miçok teşekkür ederim canım mutlaka yaptırcam.inşallah bir an önce bulurum nedenini ve kurtulurum. umarım tüylerden de kurtuluruz:26::26:
Evet canim mutlaka baktir kanda.cinko eksikliginden cogunlukla.haplari var.doktor yonlendirir seni canim
İnsallah canim ya tuyler benimde basima bela:-(
maalesef bu lanet olası tüylenme bende de var. tüylenmeyi geçtim en büyük sorunum sivilce. sırtım yüzüm göğüslerimin arası bıktım ya. hiçbir şey fayda etmedi. kadın doğuma gittim pco da yok şükür. ama niye oluyo bu sivilceler. kızlar öyle böyle değil görseniz. çok vahim durumdayım. ne önerirsiniz banalütfen bir şey söyleyin. psikolojimi bozdu artık. 1-2 tane olsa inanın dert etmem ama o kadar fazla ki
cihazi bilmiyorum iki farkli yerde lazeregl gittim biri tip.merkeziydi. iki farkli yerde de igneliye gittim. ama igneli lazere gore daha iyi sonuc gosterdi. benim yuzumde baya sakal gibi killar vardi igneliyle yok oldular. ama cenemdekilere napsam gitmediler. komple yuz lazer yaptirdim ama bitmedi temizlenmedi malesef. dusundum acaba her ay para aliyolar para kesilmesin diye ozellikle mi yaptilar bilemedim ki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
endokrine git canım bi de
onlar iyice bi baksın farklı sebeplerden olabilir tüylenme
en kısa zamanda düşünüyorum inşallah canım
ihmal etme canım çünkü tedavi olmadıkça daha da artıyo
arkadaşımın tüyleri koyulaşmaya başladı psikolojsi bozuldu kızın
ilaç 6 ay sonra etki edecekmiş
bir an önce git sen zaten direk randevu alamıyosun bi doktorun sevk etmesi lazım
hormonlarına da baktır
eğer pko hormon vs sebeplerdense tekrar çıkıyomuş
ve yaptıracağın kişi çok önemliymiş bazıları düşük akım veriyomuş uzun sürüyomuş
biz de arkadaşım için yaptırıcaz ama çok sıkıntı gerçekten iyi bi uzman bulmak
aslinda en iyisi bitme.garantili sabit bedelli olanlar tabi kaliteli yerlerde. cinku o zaman para almak icin uzun surduremiyorlar. kendilerine zarar oluyo oylesi. uzman iyi olmali cunku allah korusun yanik olma ihtimali de var
benim tüylerim kendimi bildim bileli aynı canım. benim tüylerden daha da önemli sorunum sivilcelerkendimi kötü hissediyorum burda bi arkadaş çinko eksikliğinden olabilir dedi.bilmiyorum artık gidince öğrenicem ama artık çok yoruldum sürekli dr gidip sonuç alamamaktan:26::26::26:
lazere mi gitsem diye düşünüyorum:44::44::44: ama biraz şu sıcakların gitmesi lazım
cihazi bilmiyorum iki farkli yerde lazeregl gittim biri tip.merkeziydi. iki farkli yerde de igneliye gittim. ama igneli lazere gore daha iyi sonuc gosterdi. benim yuzumde baya sakal gibi killar vardi igneliyle yok oldular. ama cenemdekilere napsam gitmediler. komple yuz lazer yaptirdim ama bitmedi temizlenmedi malesef. dusundum acaba her ay para aliyolar para kesilmesin diye ozellikle mi yaptilar bilemedim ki.
arkadaşım da istanbul ya da ankarada yaptıracak ama kendisi maraşta oturuyo napıcanı bilmiyo
seanslar arası çok sürüyo mu canım gidiş geliş yapabilir mi acaba iğneli ve lazerde
çnükü bu halde evlenemem diyo ya çok üzülüyorum haline her yerinde çıkmış ve koyulaşmaya başlamış
zaten mecbur bitirme garantili paketler filan alır yoksa çok pahalı oluyo zaten özel hastanelerde ayrı ayrı
bi sürü dert ya durduk yere
uzman iyi olmazsa o kadar para da çöpe gidecek
kizlar ben igneli denedim.lazer de denedim hic biseye yaramadi insallah sizde yarar
canım gidersen aleksandıra git ben dioda gidiyorum pek fayda etmedi ama aleksandıra gidenler memnun.benim yüzümdekileri arttırdı lazer
sivilcelere doğum kontrol hapları iyi gelmez mi acaba
olmazsa bitkisel birşeyler dene
saraçoğlunun kürlerini filan dene istersen
ilaç kullan kullan nereye kadar ya bu cilt problemleri de kolay kolay geçmiyo maalesef
sen son kez gitmen yerlere git tahlillerini yaptır bakalım inş çözüm olur bu sefer
dr. doğum k. hapı yazdı sivilce için ama kullanmak istemiyorum. hem nereye kadar dediğin gibi. kullananlar hep pişman kilo falan da yapmış. bitkisel şeyler de çok denedim. ama denemeye devam napıyım
yasmin var kilo yapmıyo diye biliyorum ama kişiden kişiye de değişiyo sanki hapların yan etkileri
ama hap ödem yapıyo zaten kilo değil aslında bıraktıktan sonra eskiye dönebiliyosun ama sen bilirsin tabi
aslında bu sitede sivilceleri idrar sürerek geçirdiklerini okumuştum ve bi sürü kişi denemişti
ama onu da deneyemezsin sanırım
bencede deneyemem. kendimi öyle düşündüm de yok artıkdoğum k. hapını biraz da bebek için istemiyorum aslında. bu senenin sonuna doğru düşünüyoruz inşallah
o zaman idare edersin canım böyle ya sorun yapma o kadar
inş olur bebeğiniz sonra tedaviye dönersin [/QUOTE
bugüne kadar zaten idare ettim. napıyım kaderim böyleymiş. inşallah olur canım ya sağol konuşmak yani yazışmak iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?