- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
- Konu Sahibi yirminisan
çokmu gazlı içecek içiyosun kola vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sporla çözüleceğini düşünüyorum sıcak su ve yeşil çay da çok etkili olur altın çilek yersen günde 10 tane filan bağırsaklarınıde çalıştırır canım
ya arkadaşlar benimde osmanım var ((
bu göbek meselesine bi çözüm bulsak ii olur aslında
meltoşum yazıyı okuyanda seni gerçekten göbekli zannedecek
inşallah bu ay o göbeğini bebeğe dönüştürcez.
[]COLOR="green"]inşallah demetcim.... inşallah gerçekten karnımda bi osman vardır:)))
göbeğimi kamufle etmem için hamile olmam lazım :)
[/B][/B][/B][/B][/B][/COLOR]
osman var var ben biliom o yolunu buldu bu ay hadi yemeğe meltoş
bence lavaboya çıkmaman çok doğru bir seçim olmuş. Çıksaydın çok tuhaf bir görüntü olabilirdiBen 22 yaşındayım yaklaşım 1.57 boyundayım.Pek sağlıklı beslendiğim söylenemez ama sağlıksız da beslendiğimi düşünmüyorum...Vucuduma oranla göbeğim haddinden fazla büyük..İş arkadaşlarım Osman diyorlar göbeğime 3 aylık hamile gibiyim sanki..
Yalnız şöyle birşey var..Fazla su tüketemiyorm ve lavaboya sık çıkamıyorum..Alışkanlık gibi birşey küçüklüğümden gelen..Arkadaşlarım su içmemi önerdiler yalnız oda fayda etmedi,biraz daha deneyim meksika biber haplarından kullanmayı planlıyorum onunda fayda edeceğini düşünmüyorum..
Bu Osman'a bir çözüm yolu bulmam lazım..Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim ..