Go Mongo

didosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
1.509
3
42
Türkiye’nin İlk ‘Moğol Barbeküsü’ restoranı Go Mongo...

Suadiye Park içinde geçtiğimiz yıl açılan ve açıldığı günden bu yana farklı lezzet arayanların vazgeçilmez adresi olan Go Mongo, müşterilerini her seferinde yeni tatlar oluşturabilecekleri bir lezzet keşfine çıkarıyor.

Türkiye’nin İlk ‘Moğol Barbeküsü’ restoranı Go Mongo, Moğolistan mutfağının yanı sıra Vietnam, Endonezya, Malezya, Tayland, Singapur ve Japon mutfaklarının lezzetli ve sağlıklı yemeklerini de mönüsünde barındırıyor.

Türkçe’ye Moğol Barbeküsü olarak çevirebilecek olan bu otantik mutfağın doğuşu, Moğolistan’daki geleneksel av partilerine kadar uzanıyor. Yüz yıllar önce avlanma partilerinin ardından ziyafet çadırlarında toplanan Moğollar, et ve sebzeleri kılıçları ile dilimler ve bu karışımı kalkanların üzerinde, harlı ateşte pişiriyorlardı. Bu fikir Batı’nın hizmet anlayışı ile modernleştirerek günümüz ''Mongolian Barbeque'' konsepti yaratıldı.

Doğu’nun oryantal pişirme tekniklerine sadık kalıp Batı kültürünün detayları ile harmanladığı Moğol Barbeküsü'nün lezzetinin yanı sıra Go Mongo, değişik tatlardaki kokteylleriyle de oldukça iddialı.

Kendi yemeğinizi kendiniz hazırlayın….
Alışılagelmiş restoranlardan farklı olarak konukların kendi yemeklerini kendileri hazırladığı Go Mongo’da, açık büfede sergilenen et, sebze ve sos alternatiflerinden seçilen karışımlar özel bir sac üzerinde pişirilerek servis ediliyor.

Tavuk, hindi, dana ve kuzu eti seçeneklerinin yanı sıra 25 çeşit sebze ve farklı lezzetler oluşturmakta en büyük farkı yaratan 20 çeşit sostan seçilecek alternatiflerin karıştırılmasıyla oluşturulan ve ''Mongolian Barbeque'' usulü hazırlanan yemeklerde neredeyse sonsuz bir çeşitlilik yakalamak mümkün

Go Mongo `The Mongolian Barbeque`
Suadiye Plaj Yolu Sk.
Suadiye Park
Tel: 216 410 32 23

ayrica istinye park ve beylikdüzü migros AVM de subeleri varmis :)

ben surekli suadiyedekine gidiyorum cok basirili yemekleri var ozellikle Barbekü menusu harika kesinlikle gitmenizi tawsiye ederim naniknanik

En son gittiğimizde kişi başı 20 lira bile değildi hatırlayamıyorum 18 miydi 16 mıydı ama tavsiye ederim Beylikdüzü Migros'un içinde de var çok lezzetli oluyor yedikleriniz. Hem malzemeyi kendiniz seçiyor elinizle ayarlıyorsunuz hem de her seferinde değişik lezzetler tadabiliyorsunuz. Kesinlikle denenebilir pişman olacağınızı sanmıyorum.

gerçekten mi? ben oldukça yüksek fiyatlar bekliyordum. değişiklik için uygun, hmm ne yemeli ne yemeli cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

ben suadiye'de şubesine gitmiştim 3-4 ay önce.
tek ziyaret 23 TL, sınırsız 30 TL diye hatırlıyorum. ama tek ziyaret bile oldukça doyurucu, sınırsıza hiç gerek yok gibi.
ben tabağımı bitiremedim -ki çok yemek konusunda oldukça iddialıyımdır-
sınırsız ziyaret ise et çeşitlerini ya da sos çeşitlerini denemek için olabilir. az az değişik şeyler almak için.
zaten sos bambaşka birşey yapıyor. ben 4-5 kere gittim oraya her seferinde aynı malzemelerden almama rağmen değişik soslar denediğim için aynı şeyi hiç tekrar yemiş gibi olmadım

edit: şubeler arası fiyat fark ediyor diye duydum.
suadiye beylikdüzü migros dan daha pahalıymış. ama beylikdüzü migrosun barbeküde daha fazla çeşidi varmiş.

Sosları muhte$em her$ey çok leziz aynı zamanda çok dinamik bir mekan hep te tıkabasa dolu bende caddebostana gidenlerdendim ama $imdi istinye park ta da açılmı$ oraya gidiyorum

X