Yarışma Gnocchi(Niyokki) -İtalya mutfağı- Tamek sponsorluğunda

Damak tadıma çok yakın bir tad.Çok güzel görünüyor.:kk77:Buna ek olarak sarımsaklı yoğurtta katılabilir.Patatese çok yakışıyor çünkü.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.

Damak tadıma çok yakın bir tad.Çok güzel görünüyor.:kk77:Buna ek olarak sarımsaklı yoğurtta katılabilir.Patatese çok yakışıyor çünkü.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Evet canım çok haklısın, fesleğen,parmesan yerine sarmısaklı yoğurt kullanıncada gayet leziz oluyor,bir nevi yalancı mantı:KK37:
Çok teşekkür ederim :KK36::KK36:

Çok teşekkür ederim canım :KK68::KK68:
Dun denedım senın tarıfını:) tam tarıf olamadı cunku zamanım az oldugundan patates yerıne patates unu kullandım cunku canım cok ıstedı:))
Cok guzeldı tabı patatesle daha lezzetlıdır o ayrı:) bı daha patateslıde denıycem..
image.jpg
image.jpg
Yogurtluda nefıstı:) yalnız katlamayı tam beceremedım:) tarıf ıcın cok tesekkurler:)

Dun denedım senın tarıfını:) tam tarıf olamadı cunku zamanım az oldugundan patates yerıne patates unu kullandım cunku canım cok ıstedı:))
Cok guzeldı tabı patatesle daha lezzetlıdır o ayrı:) bı daha patateslıde denıycem..Eki Görüntüle 1534807 Eki Görüntüle 1534808 Yogurtluda nefıstı:) yalnız katlamayı tam beceremedım:) tarıf ıcın cok tesekkurler:)
Canım ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, patates unu pratik fikirmiş valla,şekilleride gayet güzel olmuş bence hiç sıkıntı yok. Beğenip denemiş olmana ayrıca teşekkür ederim :KK68::KK68::KK68:

Canım ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, patates unu pratik fikirmiş valla,şekilleride gayet güzel olmuş bence hiç sıkıntı yok. Beğenip denemiş olmana ayrıca teşekkür ederim :KK68::KK68::KK68:
Can cok ısteyınce alternatıf fıkır cıktı ortaya:))
Ben tesekkur ederım tarıfını bızlerle paylastıgın ıcın:KK19:

X