benim ki narin markasının bamboo modeli ben beğenerek aldım ve memnunum......çeyiz eşyaları satan yerlerde büyük züccaciyelerde bulabilrsin.....internette fiyatlarına baktımda 190-200 civarı verilmiş...ben peşin almıştım...
valla ben 12 kişilik catal bıcak sandıgı varya onardan aldım günlükde misafirlikte kullanıyorum yeri belli yurdu belli subenim su misafirin diye evde hiç bişey yok kalabalıgı hiç sevmiyorum ve cok cok mutluyum yani aklıma da gelmedi ayrı ayrı almak bana kalabalıklıktan baska bişey gelmiyo
em canım benim msafirlik olanda günlük olanda 12 kişikik şöyle düşün bulaşık makinen olsun olmasın günde zaten 6 tane çatal sabah öğle akşam kirleniyor arada birşeyler yedin falaln hani nerede kaşık çatal?
oyüzden 12 kişilik al derim.
benim misafirlik sandıkta.
günlüğü tek tek almıştı annem seneler önce onları kullanıcam.
normal bişiler sende alabilirsin kepçe takımını da günlük olarak set halinde satıyorlar öle alırsın oldu bitti.
herşey sandık olacak die bişi yok
sandıklı takımım dışında iki takım 6 kişilik kaşık çatal takımım war ama sapları plastik
renkleri hoşuma gittiği için aldım sadece çünkü ablam kullandığı için biliyorum zamanla paslanıyolar döküntü haline geliyolar.
normallerinden de almaya niyetim wardı ki kayınvalideciğim almış meğerse opuyorumnanaktan
kızlar bende 89 parça 12 kişilik olanı jumbodan aldım,
günlük kullanım için de Jwilling Henckels aldım 45 parça 8 kişilik.
ıstinye parktaki mağazasında 6 kişilik vardı TR standartlarına göre yapılıyor.
ben Amerikadan sipariş ettim.
muhteşem. zaten o marka ünlü bir bıçak markasının ürünleri.
tavsiye ederim. en azından 8 kişi olunduğunda hiç jumboları çıkarmaya gerek kalmaz
ben nehirden 6 kişilik takım aldım bildiğimiz çelik klasik takımlardan öylesinin daha kullanışlı olacağını düşündüm.Bekarken renkli saplı olanlardan kullanmıştım orta kalitedeydi ama 2-3 ayda elimde kaldı sapları oynamaya çıkmaya başladı filan attım gitti sonra yazık oldukafamçokkarıştı