Gnlk atal, Bak takm...

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar uzun süredir günlük çatal bıçak takımı bakıodum. 6 kişilik baktım sizce yeterli mi 6 kişilik? bi de bugün ar yıldızın 6 kişilik takımını gördüm. çatal bıçak kaşık ve yine 6 şar tane küçük çatal bıçak kaşık var için de. fiyatı 120 ama 15 liralık hediye çeki verio 105 falan gelio. siz ce çok mu abartı olur günlük almak. ama hoştu takım. bi de ben günlük te olsa estetiğe önem veriorum çatal kaşık da

canım bende 6kişilik az be güzelimm
mesela bugün canlı örneğini yaşadım benim annem zamanında bana almış kahvaltı takımı 6kişilik ve bu kahvaltı takımınında porselen saplı çatal bıçağı var bugün kayınvaldemler kahvaltıya geldi ve bana yehtmedi farklı farklı koymak zorunda kaldım
almışken bence 12 tane al tam olsun..

ya ben misafirlik aldıklarımı çıkarırım die düşündüm fazla insan olunca. 12 kişilk mi alayım yani 89 parçalık

vallahi benim tek takım kahvaltı takımım olduğu içinn 6kişilik alınmışş ama diğer türlü günlük takımımm vede misafi riçin 12kişilik var satenn ama yinede sen bilirsin 6kişilik alacak olduğunu ancak eşinle sen kulllanabilirsin die düşünüyorum

ben günlük çatal kaşık takımını karacadan aldım yemek takımıyla beraber almıştım çatal kaşık takımı aynı model aldım sadece bıçaklarını almadım aynı model olduğu için diğer setin bıçakları lazım olursa onları kullanıırım diye

benim de günlük takımım 6 kişilik, misafirim olunca diğerlerini çıkarıyorum zaten

6 kişilik yeterli bence

ben 12 kişilik aldım ne olur ne olmaz diye günlük yemek takımıda 12 kişilik alırım daha almadım model araştırıyorum bende

BENıMKı BU KIzlar karacadan almıştım tee 3yıl önce 6kişilik bitakım

kahvaltı takımımın desenindede böle çatalbıçak almıştım uysun die ama 6kişilikolduğu için yetmiyo bana

evet canım trabzona gelin gelicem. evet ikimiz kullanırız. veya 6 kişi ya kadar olan misafirler için. seninki de güzelmiş.

Benim günlük takimim 8 kisilik,
bende misafirlere digerlerini cikartirim diye düsündüm..

bencede 6 kısılık az bende gundelık kullanıma sandıklı takımlar dan aldım masa duzenıne cok onem verdım ıcın ole ayrı gayrı catal kasık kullanmayı sevmem

Canım bende 3 aylık evliyim senin gibi benimde kafam çok karışıktı bir gün evkura gittim bu kaşıklara bayıldım 6 kişilikti ben 2 takım aldım 12 kişilik yaptım daha sonra çiçekli bir günlük yemek takımı aldım onun içindede çiçekli kaşık takımı çıktı 8 kişilik bekarkende karacanın sepetli porselen kaşıklığını çok beğenerek almıştım bir sürü günlük takımım oldu bulaşık makinesinede atabiliyorum daha hiç elimde yıkamadım 3 aydır makinede yıkıyorum hiç birşeyde olmadı misafir içinde sandıklı çatal kaşık takımı aldım onu daha kullanmak nasip olmadı :roflol:

bunlar harika ya beb bayıldım hele bu desenli güllü kaşık çatal takımına bayıldım bende alcam bundan

Eşinize sakın bu günlük renkli şirin çatal bıçaklar üstünde güç denemesi yapmasına izin vermeyin. Kankam 2 aylık evli 2 tanesini şimdiden enişte bey halletmiş :roflol::roflol::roflol:

boylelerınden almayın kızlar ,ben bır yıllık elvıyım neredeyse o plastık gıbı slıkon gıbı seylerı kullanmıyoruz su an ,öncelerı ıyıydı ama sımdı kullanmıyoruz,gıttık yenıden bı takım aldık ,

plastık saplılar oylece duruyor,koku yaptı ,paslandı gıbı oldu ,renkler gıttı zaten desenler gorunmuyor :))

evet sumak sana katılıyorum.benimkilerde bunlardan ve paslandı.saplarıda kırıldı.kesinlikle tavsiye etmiyorum...

canım ben narin in 12 kişilik için olanını aldım....malum bulaşık makinasına atarım diye...kutu içinde satılıyor..fiyatı 170-180 civarıydı...servis setide var..

Son düzenleme:
canım ben narin in 12 kişilik için olanını aldım....malum bulaşık makinasına atarım diye...kutu içinde satılıyor..fiyatı 170-180 civarıydı...servis setide var..

ben de günlük çatal kaşık bıçak seti arıyordum. 170-180 de iyi bi fiyat gibi geldi. canım söyleyebilir misin bu narin nasıl bir markadır ve nerelerde bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…