Gne55 le ay Saati...

güneşim iyi geceler ben okumamışım hayırlısı olsun kız istemesi varmış birde boyacı gelmemiş aaa hem sevindim hem üzüldüm bak şimdi çok yorulacaksın boya ve hazırlık kendine dikkat et canım kızın için de çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah
kız alması kolayda vermesi çok zor Allah tamamına erdirsin inşallah çok güzel şeyler Allah bizede göstersin

günaydın esmerimm afiyet olsun canım,,oh falımada bakmışın teşekkürlerr
babamızı ikna ettik ,gelsinler bakalım dedi,,yalnız büyük abiyle ortanca abi ,gelmesinler diyolar ,,hala
babamız bu evde sizden önce ben varım ,gelsinler tanışalım bakalım ,hemen oldu diye bir şey dedi,,haftaya pazar gelcekler nasipse bakalım,
işim çokkk
GÜNAYDIN
GÜNEŞİM HAYIRLISYLA
HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK OLSUN İNŞ ABİLERİDE AİLEYİ TANIRSA OKEY DER GÜZE L HABERLERİNİ BEKLİYORUZZZZopuyorumnanaktan
İŞLERİNDE KOLAY GELSİNNNNN ÜZÜLME YALAN DUNYA İŞLER OLUR SIKMA CANINIopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrr
herkese sağlıklı ve huzurlu bol kazançlı günler dilerim

her şey gönlünüzce olsunnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günescim iyi geceler hayirli sabahlar canimcim opuyorumnanaktan
bir mukabele bitoşummm[opuyorumnanaktan/B]
güneşim iyi geceler ben okumamışım hayırlısı olsun kız istemesi varmış birde boyacı gelmemiş aaa hem sevindim hem üzüldüm bak şimdi çok yorulacaksın boya ve hazırlık kendine dikkat et canım kızın için de çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah
kız alması kolayda vermesi çok zor Allah tamamına erdirsin inşallah çok güzel şeyler Allah bizede göstersin
evhanımı evt canım ,işte ondan sıkılıyorum işler yarım kaldı diye ,hemde ne yorulmak dün öyle yorulmuşum ,,akşam çarpıntım oldu kendimi çok kötü hisettim,,işler bana kaldı yoruyo tabi,,,evt hakikaten kız vermek şimdiden zormuş şimdiden koymaya başladı bana,,allah herkese göstersin inşallahh :Saruboceq:
GÜNAYDIN
GÜNEŞİM HAYIRLISYLA
HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK OLSUN İNŞ ABİLERİDE AİLEYİ TANIRSA OKEY DER GÜZE L HABERLERİNİ BEKLİYORUZZZZopuyorumnanaktan
İŞLERİNDE KOLAY GELSİNNNNN ÜZÜLME YALAN DUNYA İŞLER OLUR SIKMA CANINIopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

esmerim inşallah canım ,,her şey yoluna girer ,,
rabbim herkese kolaylık versinopuyorumnanaktan

günaydın canım benim buğün nasılsın Allah verir kolaylığını her şey olur biter sağlık olsun

a.s. günaydın a.s.

kaydirigubbakcemile5 herkese güzel bir gün diliyorum kaydirigubbakcemile5​

X