Gne55 le ay Saati...

selamlar günescim nasilsin canim öptüm seni cokopuyorumnanaktan
canım iyim şükürde çok yorgunumm,,badana işi bitmedi daha
geirim tabi canım sen çağır yeterki
güneşim nerdesin gel canım sana bi yorgunluk kahvesi yapayım şöyle bol köpüklü

ayyy canım benim hg
o kadar iyi olurki kahve,,yorgunluğuma stresime iyi gelirr
hepinizi opuyorumnanaktan

kahve+a&

canım afiyetler olsun nasıl gidiyor badana bak çok yorulma bitanem dra gittim sabahtan her şey çok iyiyimiş ona sevindim bende şişmesi falan ödem var 6 ay sürer dedi bu na şükür

kahve+a%C5%9Fk%C4%B1.jpg

canım afiyetler olsun nasıl gidiyor badana bak çok yorulma bitanem dra gittim sabahtan her şey çok iyiyimiş ona sevindim bende şişmesi falan ödem var 6 ay sürer dedi bu na şükür

b[/COLboyacı bizi yolda bıraktı sinirden delircem badana yarım kaldı telefon açıyorum ulaşılamıyor,,başka boyacı arıyoruz hepsi dolu,,öyle her şey ortada duruyor ,,bunu yapanda yabancı değil kuzenim, teyzemi aradım kadında üzgün, napsın koskaca insan, odanın birini eşim yaptı ,zar zor diğer yerler duruyor öylece OR]

hadi gözün aydın çok sevindim iyi olmana
sende dikkat et kendine canım ,evt bunada şükür

canım ya çok zor öyle anneminde başında yazık yaşlı kadın bende böyle tek kalmış birde dün 15 gün olmuş herşey ortada ağlamış kıyamam ya babamda bu yaşta ben yapacam diye tutturmuş 15 gündür tek tek yapıyormuş ne cam bırakmış boya bulaştımadık ne yer bende dün gelince uğradım çok üzüldüm

ah canım ben boşverdim zaten sanki biz çok istiyoruz kilo ver demesi kolay almadığıma şükür dedim ben 3 aydır oturuyorum

canım okullar açılmadan gelmem ben oğlanlar bakıyor işlere biz eltimle yan yanayız orda eşlerde yanımızda arada geliyoruz işte çamaşırlarına falan buyur canım beklerim

X