bitoşum hoş geldin canım
o kadar soğukmu canım ,neyse az kaldı gelince ısınırsın tatlımopuyorumnanaktan
hsb canim o kadar soguk degil fakat serin ben üsüdüm valla isincam insallah sen nasilsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitoşum hoş geldin canım
o kadar soğukmu canım ,neyse az kaldı gelince ısınırsın tatlımopuyorumnanaktan
hsb canim o kadar soguk degil fakat serin ben üsüdüm valla isincam insallah sen nasilsin canim
oy oy oy arkadaşım gelmiş,,hoş gelmiş,,canım nasıl oldun,,istediğin gevrek olsun gel yeterki hayatım opuyorumnanaktaniyi geceler güzel bayanlar nasılsınız güneşim bende gelirim inşaallah sahile ama ben çıtır gevrek de isterim onaa göre ay çok özledim hepinizi kocaman öpüyorum
inşallah canım ,,yaparız tabiki :Saruboceq:gel valla canim günesimle sefa yapariz söyle keyifle ne güzel olurrrrrrr
[Bcanım boncuğum gelmiş,,hoş gelmişkaydirigubbakcemile3[/B]tık tık tık ev sahibi??
iyi geceler günescim hayirli sabahlar yarin kahvede sendeyim söyle mis gibin öptüm görüsürüzopuyorumnanaktan
Herkese tünaydın ........ çaylar yokmu bugün ablacım.....
günaydın güneş ablam nasılsn iimsnn
aa bitommm da gelmişşnerelerdesnn canmm
tünaydın canım hg
iyim sen nsılsın bi tanem ,
tünaydın ank cım hoş geldin
çay olmazmı var tabiki,,birazdan gelir
nasılsın canım keyifler nasıl
bende bir yandan burdayım bir yandan iş :1hug:,saoll ablam iimm bende bi yandan oğlşmla ilgileniom bi yandan da buraya göz atıomm iştee sen neler yapıosn
tünaydın ablacım sanada
çok iyi gelir şimdi çay
iyiyim ablam ne olsun iş güç koşturmaca hep
arkadaşlar dün eşim anjiyo olcaktı
dün gitmişti ama dr demiş anjiyoya gerk yok şimdilik,,ultrasyon vermiş ,dün çekşildi ,buğün dr görüştü kızım sonucu hakkında ,şükürler olsun önemli bir şey değilmiş,
sadece varis çorabı vermiş , fazla ayakta durmasın demiş ,yani hareketsin durmasın demiş ,
rahatladık ailece şükürler olsun