Gne55 le ay Saati...

iyi geceler güzel bayanlar nasılsınız güneşim bende gelirim inşaallah sahile ama ben çıtır gevrek de isterim onaa göre ay çok özledim hepinizi kocaman öpüyorum

ev sahibi yok uyudu herhalde kıyamam ben ona iyileşelim ikimizde gelirim inşallah canım sağolasın ne güzel olur boncuğda gelir ohhhh ne güzel

iyi geceler günescim hayirli sabahlar yarin kahvede sendeyim söyle mis gibin öptüm görüsürüzopuyorumnanaktan

iyi geceler güzel bayanlar nasılsınız güneşim bende gelirim inşaallah sahile ama ben çıtır gevrek de isterim onaa göre ay çok özledim hepinizi kocaman öpüyorum
oy oy oy arkadaşım gelmiş,,hoş gelmiş,,canım nasıl oldun,,istediğin gevrek olsun gel yeterki hayatım opuyorumnanaktan
gel valla canim günesimle sefa yapariz söyle keyifle ne güzel olurrrrrrr
inşallah canım ,,yaparız tabiki :Saruboceq:
tık tık tık ev sahibi??
[Bcanım boncuğum gelmiş,,hoş gelmişkaydirigubbakcemile3[/B]
iyi geceler günescim hayirli sabahlar yarin kahvede sendeyim söyle mis gibin öptüm görüsürüzopuyorumnanaktan

hayırlı günler herkese
kahveniz hazır hanfendi afiyet olsun :kahve:kaydirigubbakcemile3

2171919165_0d62d28f53.jpg

saoll ablam iimm bende bi yandan oğlşmla ilgileniom bi yandan da buraya göz atıomm iştee sen neler yapıosn
bende bir yandan burdayım bir yandan iş :1hug:,

tünaydın ablacım sanada
çok iyi gelir şimdi çay
iyiyim ablam ne olsun iş güç koşturmaca hep

ancım allah sağlık versinde koşuşturalım
kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar dün eşim anjiyo olcaktı
dün gitmişti ama dr demiş anjiyoya gerk yok şimdilik,,ultrasyon vermiş ,dün çekşildi ,buğün dr görüştü kızım sonucu hakkında ,şükürler olsun önemli bir şey değilmiş,
sadece varis çorabı vermiş , fazla ayakta durmasın demiş ,yani hareketsin durmasın demiş ,
rahatladık ailece şükürler olsun

arkadaşlar dün eşim anjiyo olcaktı
dün gitmişti ama dr demiş anjiyoya gerk yok şimdilik,,ultrasyon vermiş ,dün çekşildi ,buğün dr görüştü kızım sonucu hakkında ,şükürler olsun önemli bir şey değilmiş,
sadece varis çorabı vermiş , fazla ayakta durmasın demiş ,yani hareketsin durmasın demiş ,
rahatladık ailece şükürler olsun

gözünz aydn güneş ablacm allah m dermanı olmayan rahatszlklarvermsn inş.

Buradaki arkadaşlar...Tünaydın

Gözün aydın Güneş aman bu kadar olsun rahatsızlığı. ınan sevindim bir şeyi olmamasına öptüm canım

X